طرز تهیه لوبیا پلو

اگه دوست دارید که یک لوبیا پلو خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.

توی مطلب های قبلی پلو های زیادی رو به شما یاد دادیم: والک پلو، پلو بحرینی، زرشک پلو با مرغ، سوتی پلو، قارچ پلو، عدس پلو و آلبالو پلو حالا در این مطلب می خواهیم با هم لوبیا پلو خوشمزه را باهم درست کنیم.

طرز تهیه لوبیا پلو

مواد لازم
لوبیا سبز دو لیوان
برنج یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده دویست گرم
پیاز دو عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین و پودر دارچین به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر سیر کمی

پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت چرخ‌کرده رو بهش اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم ادویه‌ها رو هم بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم چوب دارچین رو هم بهش اضافه میکنیم
لوبیا که از قبل پخته شده و فریز شده رو به مخلوط گوشت اضافه میکنیم و کمی سرخ میکنیم
و در آخر هم رب گوجه رو تفت میدیم و به مواد اضافه میکنیم و یک قاشق زعفران هم میریزیم و ته استکان آب میریزیم تا بپزن
برنج رو به روش آبکشی درست میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم ‌و‌ دم می‌زاریم لابه لای برنج پودر دارچین و زعفران هم میزنیم بعد از اینکه برنج دم کشید آمادس

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرین پلو

 

سلام به روی ماهتون شبتون مهتابی 💙
اومدم براتون دستور لوبیا پلو مجلسی که با گوشت تکه ای درست کردم و بزارم درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید 🌸
.
.
.
موادلازم برای ۴ نفر :
برنج ایرانی 4 پیمانه
پیاز 1 عدد درشت
گوشت خورشتی300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سرپُر
لوبیا سبز 2 پیمانه یا ۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده
چوب دارچین 1 تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار کافی
روغن و کره به مقدار کافی
.
.
.
طرزتهیه :
1. برنج رو ۲ تا ۳ساعت با 1 قاشق چایخوری نمک میخیسونیم در ادامه گوشت را قیمه ای ریز خرد می کنیم
2. پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن و کمی کره اضافه می کنیم در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت میدم تا سبک شه
3. حالا مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم تا پیاز با ادویه ها ترکیب شه در ادامه گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت میدیم
4. رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس چوب دارچین را اضافه می کنیم تفت می دیم
5. ۲لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاد پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایمتر می کنیم و تا گوشت کامل بپزه من توی این مرحله عصاره الیت رو داخل آب جوش حل و اضافه کردم
6. گوشت به طور کامل پخت وآب درون قابلمه تقریبا کشیده شد چوب دارچین ها رو خارج ولوبیا سبز اضافه می کنیم
7. نمک اضافه می کنیم و کمی مواد را تفت می دیم تا با هم یکدست شن لوبیا سبز که کمی سرخ شد زعفران دم کرده را اضافه می کنیم وقابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم
8. قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاد 1 قاشق نمک و 1 قاشق روغن مایع اضافه می کنیم
9. حالا برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم حدود 10 دقیقه زمان برای پخت اولیه برنج کافیه سپس برنج را آبکشی کنید
10. حالا قابلمه ای که برای پخت لوبیا پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار و کمی روغن اضافه می کنیم و ته دیگ میزاریم
11. مقداری برنج روی ته دیگ می ریزیم، سپس مقداری از مخلوط گوشت و لوبیا سبز اضافه می کنیم به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم و دمکنی میزاریم
12. لوبیا پلو که دم کشید، به آرامی درون قابلمه مخلوط می کنیم تا تمام

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک آمبره

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.