دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بستنی حصیری

اگه دوست دارید خوشمزه ترین بستنی حصیری عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید.

در پست های قبلی باهم بستنی های مگنوم، سنتی درست کردیم و حالا با من همراه باشید با طرز تهیه بستنی حصیری فوق العاده جذاب و خوشمزه
طرز تهیه بستنی حصیری
مواد لازم
شیر پرچرب ۱ لیتر(حتما پرچرب باشه و اگه نونستین پیدا کنین از شیر محلی پرچرب استفاده کنید )
شکر ۲۶۰ گرم تقریبا یک لیوان فرانسوی پر
ثعلب ۵گرم ۱ ق چ
گلاب نصف فنجان
وانیل ۱/۴ ق چ
زعفران دم کرده ۱ ق غ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   روش بلانچ کردن سبزیجات

طرز تهیه
👈شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید وبه شیری که درحال جوشه کم کم اضافه کنید.
👈گلاب رو هم اضافه کنید و بذارید تا شیر قوام بیاد مثل فرنی اگه زود از روی حرارت بردارید، بستنی یخی میشه،
👈مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یه قسمت زعفران به قسمت دیگه وانیل بزنید..
👈بعد اینکه خنک شد بریزید تو ظرف فلزی یا پلاستیکی و بذارید فریزر .
👈بستنی نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ بزنه بیرون بیارید و با همزن یا چنگال ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید ،من هر ۴۵ دقیقه اینکارو انجام دادم ممکنه درجه فریزر ها باهم فرق داشته باشن همینکه دورش کمی گرفت از فریزر در بیارید، بعد از مخلوط کردن دوباره بذارید داخل فریزر .اینکار رو ۵تا ۶بار تکرار کنید تا بستنی کشدار و بدون یخ زدگی داشته باشید.
👈بستنی رو داخل ظرف مورد نظرتون که پلاستیک انداختید بریزید و بزارید یک شب داخل فریزر بمونه.بعدم اگه دوس داشتید دورش نون بستنی بزارید و نوش جان 👌😍
👈من خامه ی توی بستنی رو نزدم شما اگه خواستین خامه صبحانه رو توی نایلون بریزید و پهن کنید و بذارید داخل فریزر ببنده بعد خرد کنید و به اخرین مرحله مخلوط کردن به بستنی اضافه کنید .

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت سیب‌ زمینی به روش مدیترانه‌ای و متفاوت

نکات مهم 👇
❌ اگه شکر بستنی بیش از حد باشه زود توی محیط آب میشه و اگه شکرش کم باشه خیلی سفت میشه.
❌واسه اینکه یخی نشه اینا مهمه👇:
۱:به قوام رسیدن مواد بستنی رو گاز
۲:مخلوط کردن قبل یخ زدن بستنیو نموندن زیاد داخل فریزر
۳:مخلوط کردن کافی تا وقتی یکدست میشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   علت گنبدی شدن کیک و روش ساده برای صاف شدن کیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا