دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرین پلو

اگر دوست دارید که یک پلو خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه

در پست های قبلی طرز تهیه لوبیا پلو، والک پلو، پلو بحرینی، زرشک پلو با مرغ، سوتی پلو را باهم برسی کردیم و حالا در این پست می خواهیم خوشمزه ترین شیرین پلو عمرتون را باهم درست کنیم.

طرز تهیه شیرین پلو
برنج ۴ پیمانه
خلال پوست پرتقال ۳پیمانه
شکر دو تا سه پیمانه
سینه مرغ یک عدد
خلال بادام سه چهارم پیمانه
خلال پسته یک دوم پیمانه
هویج متوسط دو عدد
چوب دارچین یک عدد
زعفران دم شده و کره به میزان لازم
گلاب به میزان لازم

اول از همه باید پوست پرتقال را بدون سفیدی داخلش بگیریم و خلال کنیم بعد هم تلخی پوست پرتقال رو بگیریم.
روش اول برای گرفتن تلخی خلال پوست پرتقال: اگر زمان داشتیم ،خلال ها رو به مدت سه الی چهار ساعت داخل آب سرد گذاشته و بعد داخل یک قابلمه ریخته با آب سرد و روی حرارت متوسط میزاریم تا جوش بیاد،به محض جوش آمدن شعله را خاموش کرده و خلال ها رو داخل صافی می ریزیم. باید این مراحل را سه الی چهار بار انجام بدیم تا تلخی خلال ها گرفته بشه.
روش دوم: میشه به مدت یک روز خلال ها را داخل آب سرد گذاشت و هر سه ساعت آبش رو عوض کرد.
✔روش اول هم راحت تره هم دیگه خیالتون راحته که خلال ها تلخ نیستن.
بعد که تلخی خلال ها گرفته شد با شکر و زعفران مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا بجوشه و شیرین بشه،کمی که غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم.
✔ خلال بادام و خلال پسته را در ظرف های جداگانه با کمی گلاب به مدت دو ساعت خیس میکنیم.
✔ سینه های مرغ رو تیکه های کوچک کرده و با کره تفت میدیم بعد که تغییر رنگ داد هویج های خلالی رو اضافه کرده با کمی زعفران و اجازه میدیم تا پخته بشه. در اخر کمی نمک وفلفل سیاه هم میشه زد
✔ برنج باید هفتاد درصد پخت داشته باشه تا موقع دم کشیدن کته نشه. برنج رو آبکش کرده و کف قابلمه سیب زمینی یا نون میزاریم، بعد یک لایه برنج می ریزیم و لایه بعد رو مرغ و هویج ، خلال بادام که از داخل گلاب خارج کردیم و شیره خلال پرتقال رو می ریزیم و دوباره برنج و مواد رو می ریزیم و در نهایت روی تمامی مواد یک عدد چوب دارچین میزاریم. و به مدت چهل دقیقه میزاریم با حرارت کم دم بکشه.
✔ خلال پسته را وقتی برنج دم کشید با کره آب شده اضافه کنیم چون خلال پسته روی حرارت اگر زیاد باشه کدر میشه.
✔ شیرین پلو با مرصع پلو یکی هست منتها در مرصع پلو مواد با برنج دم نمیکشه و فقط روی برنج سرو میشه.
ممنون که پست رو لایک و سیو میکنین ♥

این رو هم درست کن(کلیک کن):   سوپ تاکو

 

سلام سلاممم
اینم یه ویدیوی جذاب دیگه بارشیربن پلوی مجلسی😍😍😍

مواد اولیه
خلال پسته :۵۰ گرم
خلال بادام:۵۰ گرم
خلال پوست پرتقال:یک کاسه(۷ پرتقال)
شکر:۶قاشق غ
زعفرون دم کرده:۲قاشق غ
فیله مرغ:۲۵۰گرم
نمک وفلفل وزردچوبه :به مقدار لازم
زرشک وهویچ به اختیار:من نزدم
برنج:۶۰۰گرم

طرز تهیه:
ابتدا برنج رو شسته روی آن آب و۳ قاشق نمک میریزیم به مدت یک ساعت میزاریم کنار
فیله مرغ یا هر قسمت مرغ رو که دوست دارین با پیتز تفت میدیم نمک وفلفل وزردچوبه وزعفرون دم کرده رو اضافه می کنیم
یک لیوان آب رو جوشانده خلال پرتقال رو اضافه می کنیم وقتی جوشیده ۷ دقیقه می جوشانیم
آبکش کرده وآب سرد روش میریزیم این کارو تا سه بار تکرار می کنیم اگه هنوز تلخ بود این کارو تا ۵ بار هم میشه تکرار کرد
نیم لیوان آب رو جوشانده شکر رو میریزیم بعد خلال پرتقال وخلال پسته وبادام رو هم اَافه می کنیم زعفرون دم کرده رو اضافه می کنیم آبش که تموم شد روی دیس پلو ریخته وفیله ها رو هم روی دیس میچینیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خامه شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *