دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قورمه سبزی

خب اینم از آموزش پخت قورمه‌سبزی به روش من و مامانم

خوب قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین خورشت ها توی ایران هست. همچنین می توانید توی سایت آموزش آشپزی آپ کوک طرز تهیه: خورشت قیمه، خورشت آلو اسفناج، خورش مرغ آلو، خورشت آلو یا خورشت کرفس یاد بگیرید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

نکته  به نکته‌های ذکر شده داخل ویدیو دقت کنید بهتون قول میدم طعم عالی ای از قورمه رو تست میکنید، کیفیت سبزی خیلی مهمه و حواستون باشه اگر پاک کرده میخرید یا خودتون پاک میکنید خیلی ساقه‌ها رو بلند نگیرید
.
نکته  روغنی که برای سرخ کردن سبزی میریزیم در اخر میاد روی خورش و جذابش میکنه پس به میزان اون دقت کنید، توی فیلم نشون دادم که در چه حد باشه تا سبزی خوب سرخ بشه
.
نکته  ۱ کیلو سبزی خام شسته و خرد شده برای ۵ نفر کافیه وقتی بخارپز میشه فکر میکنم میشه نیم کیلو و زمانی که کامل سرخ میشه خب خیلی حجم و جرمش کمتر میشه اما معیار ما همون سبزی خام هست
.
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
سبزی قورمه ۱ کیلو(جزییات در ویدیو)
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیموعمانی ۶ عدد
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زدرچوبه و ادویه کاری

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آجیل پلو با میوه‌های خشک: پلویی متفاوت و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *