دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دوکبوکی پنیری

طرز تهیه دوکبوکی پنیری یکی از غذاهای خوشمزه کره‌ای است که از پنیر و سس قوچوجانگ کره‌ای تهیه می‌شود. اضافه کردن پنیر به این دوکبوکی طعم آن را فوق‌العاده خوشمزه می‌کند. دوکبوکی یکی از غذاهای خیابانی مشهور کره‌ای است که در هر جایی از کره بروید این غذای خیابانی را مشاهده خواهید کرد. شاید فکر کنید که خودتان نتوانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید، اما اینطور نیست و حتی بهتر از کره‌ای‌ها هم می‌توانید آن را تهیه کنید.

 

طرز تهیه دوکبوکی پنیری

در طی دو دهه گذشته، مصرف پنیر در کره به شدت افزایش پیدا کرده است و تقریباً در هر غذایی در آن استفاده می‌شود که طرز تهیه دوکبوکی پنیری هم یکی از آنها است. تقریباً پنیر جزء اصلی ترکیب بسیاری از غذاهای کره‌ای است. شاید با خودتان فکر کنید که ممکن است ترکیب پنیر با دوکبوکی ممکن است چیز خوبی از آب درنیاید! اما نگران نباشید ترکیب پنیر با دوکبوکی آنقدر خوشمزه است که از این به بعد ترجیح خواهید داد در طرز تهیه دوکبوکی ساده از پنیر هم استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چیز کیک ژله‌ای با توت‌فرنگی

 مواد لازم

  • 500 گرم کیک برنج کره‌ای تازه یا منجمد
  • 2 فنجان داشی یا سوپ کره‌ای (480 میلی‌لیتر)
  • 1 فنجان پنیر موزارلای رنده شده (225 گرم) یا کمی بیشتر

مواد لازم برای تهیه سس دوکبوکی

  • 3 قاشق غذاخوری گوچوجانگ (رب فلفل کره‌ای)
  • 2 قاشق غذاخوری گوچوگارو (سس فلفل تند کره‌ای)
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تارت شکلاتی

مواد لازم برای تزیین

  • 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • پیازچه (ریز خرد شده باشد)
  • دانه کنجد بوداده

طرز تهیه

  1. اگر در طرز تهیه دوکبوکی پنیری از کیک برنج منجمد استفاده می‌کنید، کیک برنجی‌ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در آب گرم قرار دهید. کیک برنجی‌ها باید در آب نرم باشند، سپس از آب بردارید. اگر از کیک برنجی تازه استفاده می‌کنید، از این مرحله رد شوید.
  2. در یک کاسه کوچک، همه ترکیبات سس را با هم مخلوط کنید.
  3. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید. سوپ کره‌ای یا داشی و کیک برنجی‌ها را داخل تابه بریزید. منتظر بمانید تا سوپ به جوش بیاید. سپس، سس را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. اجازه دهید سس آنقدر به جوش بیاید که غلیظ شود.
  4. در این مرحله از طرز تهیه دوکبوکی پنیری، وقتی سس به غلظت دلخواهتان رسید، کیک برنجی‌ها را در وسط تابه قرار دهید و پنیر موزارلا را روی دوکبوکی بریزید. در تابه را بگذارید. دوکبوکی باید آنقدر بپزد تا پنیر کاملاً ذوب شود، سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
  5. روغن کنجد را روی دوکبوکی بریزید و در صورت نیاز دانه کنجد هم روی دوکبوکی بریزید.
  6. این غذا را باید داغ میل کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی مشهدی

https://jajabakes.com/cheese-tteokbokki/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا