طرز تهیه کتلت

یادتونه ماه رمضان ها بوی کتلت که از خونه ها می اومد دیوونه کننده بود…امروز براتون یه آموزشی آوردم که از عطر و طعم و رنگ خوشکلش نگم براتون
بریم آموزشش رو بزاریم که برای شام یا ناهار فوق العاده اس!

در پست های قبلی با هم کوکوی مرغ، کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی درست کردیم و حالا باهم می خواهیم طرز تهیه کتلت خوشمزه رو داشته باشیم تا دیگه نگید شام چی بپزم!
طرز تهیه کتلت
مواد اولیه کتلت مجلسی:
به هیچ وجه تخم مرغ و زردچوبه نزنید.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۳۰۰گرم(یا کمی بیشتر)
پیاز ۱عدد کوچک
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
(هر ادویه یا طعم دهنده دیگه ای هم میتونید بزنید)

طرز تهیه:
سیب زمینی ها و پیاز را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و کامل میکس کنید.میتونید این مرحله رو با رنده ریز انجام بدین . سپس مواد را داخل دستمال بریزید و آبش رو بگیرید دوباره سیب زمینی ها را به داخل میکسر برگردونید و ادویه و گوشت رو بهش اضافه کنید و اجازه بدین دوباره خیلی کامل میکس بشه و مواد کاملا چسبنده و منسجم بشه.
(اگر مواد رو رنده کردین بعد از آبگیری بهتره با چاقو کمی ساطوری کنید تا رشته های سیب زمینی ریزتر بشه بعد با گوشت و ادویه خوب ورز بدین تا مواد چسبندگی پیدا کنه و منسجم بشه)
حالا تکه ای از مواد رو نازک با دست شکل بدین و در روغن نسبتا داغ با شعله کم سرخ کنید تا هم طلایی بشه و هم مغز پخت.

نکات:

اگه روغن داغ نباشه کتلت هاتون تمام روغن رو جذب می‌کنند.
به هیچ وجه آرد و تخم مرغ اضافه نکنید.
میزان سیب زمینی و گوشت هم اندازه است اما میتونید این اندازه رو تغییر دهید
در اضافه کردن ادویه دقت کنید که زیاده روی نکنید وگرنه مزه ی گوشت را حس نخواهید کرد
پیاز زیادی هم در بافت و رنگ کتلت تاثیر گذاره.
حتما درست کنید تا با طعم واقعی کتلت آشنا بشید.

 

این یک غذای فشرده کار است زیرا شما باید کل زمان پخت و پز را در مقابل اجاق گاز صرف کرده و از نعناع ها مراقبت کرده و آنها را بچرخید ، اما به من اعتماد کنید که ارزش این تلاش را دارد. بهترین کوتلت یکی از آنهایی است که در قسمت بیرونی قهوه ای و ترد است و در داخل آن نرم و طعم دهنده است.

صرفه جویی

دستور العمل های گوشت گاو نوع دستور العمل
غذاهای اصلی دوره
خدمت
2 نفر
زمان آماده سازی
15 متر
زمان پخت
20 متر
عناصر
250 گرم گوشت گاو زمینی
2 سیب زمینی بزرگ
1 پیاز متوسط
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
1 تخم مرغ
1 قاشق چای خوری سیر * اختیاری
روغن سبزیجات
2 میخک سیر ، چرخ کرده
دستورالعمل ها
سیب زمینی ها را در یک کاسه بزرگ رنده کنید.

پیاز را رنده کرده و به کاسه اضافه کنید.

گوشت گاو خرد شده ، زردچوبه ، نمک ، سیر خرد شده و فلفل سیاه را اضافه کنید.

تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یک قوام مانند تصویر زیر باشد. اگر فهمیدید که این مخلوط خیلی مرطوب است ، خرده نان ها را اضافه کنید.

روغن نباتی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​کم حرارت دهید. مقدار کمی از مخلوط را (حدود 2 قاشق غذاخوری) بردارید و آنرا صاف کنید تا یک خلال آن خیلی ضخیم یا خیلی نازک نباشد.

نعناع ها را به آرامی درون قابلمه قرار دهید. هنگامی که دیدید که کف آن قهوه ای طلایی شده است که لبه ها قهوه ای و ترد غنی هستند ، آنها را روی آن بچرخانید. در صورت لزوم روغن بیشتری اضافه کنید.

یک ظرف را با یک حوله کاغذی در آن در کنار محل کار خود قرار دهید. هنگام خارج کردن تکه های تابه ، سعی کنید تا حد ممکن روغن را تخلیه کنید ، سپس روی صفحه قرار دهید و سرو کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.