دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

خورش چغاله بادام

مواد لازم:

گوشت (خورشتی و بدون چربی)

۴۰۰ گرم

سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری کمی بیشتر))

۳۰۰ گرم

چغاله بادام

۳۰۰ گرم

برگ بو

۴ عدد

پیاز

۴ عدد

زعفران آب کرده

۲ قاشق غذا خوری

آبغوره

به مقدار لازم

لیمو عمانی

۲ عدد

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید.۲عدد پیاز را پوست بگیرید و ۴قسمت كنید و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه كرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.

وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، ۲عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده كنید و در روغن سرخ كنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   کیک بلک فارست اصل آلمانی رو فقط اینطوری درست کن!

نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه كنید و کمی تفت دهید.

گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

طرز تهیه خورشت چغاله بادام

سایر نکات

مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است

بهتر است زمان كافی به خورش بدهید تا كاملا جا افتاده و خوشمزه شود

به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده كرد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

الان که فصل #چغاله_بادام هست دست‌ به کار بشید و یه خورشت خوشمزه درست کنید با سرکه بشورید و چون پخته میشه نگران نباشید و به نظر من #خورشت_چغاله بادام یکی از خوشمزه ترین خورشت هاس حتما امتحان کنید مطمنا دوست خواهید داشت حتما عکسها رو ورق بزنید و عکس اخری یه #چغاله بادام قلبی هستش که تو آب ازش عکس گرفتم ??? رسپی #خورشت_چغاله_بادام

مواد لازم :
چغاله بادام : 400 گرم
گوشت خورشتی : 400
نعنا و جعفری : نیم کیلو
گوجه سبز : نصف پیاله(در صورت تمایل )
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت داده همراه با آلوچه سبز به خورشت تون اضافه میکنیم فقط آلوچه سبز رو آخر خورشت میریزم چون زود پخته میشه باید حواستون باشه که آلوچه ها تون له نشه چون چاشنی خییییلی خیییلی خوشمزه ای به خورشت تون میده در آخر نمک رو هم اضافه کنید( و اگر هم دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد پاستا یونانی همراه با چاشنی مخصوص

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا