دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش ماست

دوستان اینم طرز تهیه ی آش ماست به روش ما ، خیلی راحت و فوق العاده خوشمزه س

طرز تهیه آش ماست

سبزی آشو با کمی آب و یا آب مرغ بذارین رو حرارت متوسط (ما همیشه جعفری ، گشنیز و شوید میزنیم ).عدس و لپه نیم پخت رو اضافه کنین و بذارین یه بیس دقیقه بپزه ، بعد برنج نیم دانه و عصاره ی مرغ،همراه کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کنین و اجازه بدین آش در حدی بپزه که هم برنج پخته بشه ،هم آش ، حلیم بده ، (اگه آبش کم بود بازم بریزین).
بعد پخت به میزان سرو تو همون وعده آشو بریزین تو ظرف ،دو یا سه لیوان ماست رو قشنگ هم بزنین ، حالا همزمان ، بایه دست ماستو اضافه کنین و بایه دستم هنبزنین تا آش نبره…
من با پیاز و جگر سرخ شده تزیین کردم….
بقیه آش رو که ماست نزدین میتونین برای وعده های بعد ،ماست بزنین و نوش جان کنین….

طرز تهیه اش ماست براي شش نفر به روش شیرازی :

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک هامینگبرد

برنج نیم دون یا برنج ایرانی دو پیمانه پلوپزي ، شوید تازه خرد شده يك پيمانه نبود خشک کمتربریزید،پوست لیمو یانارنج به دلخواه، اگه سیر تازه در دسترس بود دوسه شاخه سیر ، اگر نبود سه تا چهار حبه سیر خشك ، سیر رو ریز کنید و به همراه برنج و شوید و مقداري آب بزارید تا برنج کاملا بپزه و دونش بره ، حین پختن آبش کم میشه و آب اضافش کنید ، ( اگه آب مرغ یا آب گوشت هم داشتید میتونید برنج رو باهاش بپزید واقعا عالی میشه ) حواستون باشه آب خيلي اضافش نکنید چون ماست که میره داخلش باز شل میشه ، بعد که برنج حسابي پخته شد نخود رو که از قبل پختید اضافش کنید ، بعضی ها از باقالی استفاده میکنن که کاراشتباهیه چون سرد میشه و خطرناکه یا از لپه ، همه جورش خوشمزس ولي من بیشتر با نخود درسته درست میکنم که خیلی بیشتر دوست دارم ، اگه خواستید با لپه ونخود درست کنید جدا بپزید و بعد از اینکه برنج پخته شد اضاف کنید ، بعد مقدار زيادي پياز داغ بگیرید و نمك و زردچوبه زیاد بزنید تا زرد بشه چون ماست که میریزید سفید میشه ، مقداری از پیاز داغ و نعنا داغ را به برنج پخته شده اضاف کنید میتونیدم قبلش مث توفیلم اضاف کنید مقداري هم برا تزیین بردارید ، بعد قابلمه را از حرارت بردارید و سه لیوان ماست هم زده را که بهتره محلي وكمي ترش باشه را اضافه کنید و هم بزنید ، بعد دوباه یه ده دقیقه بزارید رو حرارت بمونه اگه ديدي خيلي سفته آب اضافش کنید ، بعد از اینکه ماست ریختید نباید زیاد رو حرارت باشه چون اش شل میشه ، فلفل هم فراموش نشه و هر چی بیشتر دون برنج بره اش خوشمزه تره ، بعضی ها به جاي ماست دوغ ميريزن ، من همیشه با همین دستور درست میکنم وخيلي هم راضی هستم .نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بادام سوخته با شکر به شکل آبنباتی

 

 

آش ماست :
آش ماست جز غذاهای سنتی ومحبوب آذری زبانهاست .
آذری زبان ها معمولا بعنوان عصرانه یا پیش غذا ازاین آش استفاده کرده وسفره های خودرازینت میبخشند .

خوب بریم سراغ طرزتهیه این آش خوشمزه و مفید
یک عدد پیاز متوسط رو باکمی زردچوبه سرخ کرده سپس ۱لیوان نخود پخته ونصف لیوان برنج و درصورت دلخواه ۱قاشق برنج دودی نیز اضافه میکنیم و به همراه مقداری آب ونمک میگذاریم باهم بپزند بعداز نیمساعت نیم کیلو سبزی آش شامل(اسفناج،تره،گشنیز،جعفری،مقدارکمی شوید) رااضافه کرده بعداز اضافه کردن سبزی به هیچ عنوان درب قابلمه رانمیگذاریم تا رنگ سبزی روشن بماند وقهوه ای رنگ نشود بعداز نیمساعت الی ۴۵ دقیقه که از اضافه کردن سبزی گذشت زیر شعله راخاموش کرده و درصورت دلخواه یک قاشق سیرخام له شده اضافه میکنیم .
• کمی که آش خنک شد وازداغی افتاد ظرف دلخواهمان را تا ۳/۴از آش ریخته و ۱/۴ظرف را ماست اضافه کرده و هم میزنیم تاکاملا ماست به خورد آش برود سپس با نعناداغ وپیاز داغ آش راتزیین کرده ونوش جان کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک کاستلا ژاپنی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا