دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک هامینگبرد

این کیک زرق و برق دار و کلاسیک همه به لطف خانم L.H. Wiggins از گرینزبورو ، کارولینای شمالی است که اجازه داده این کیک ادویه ای موز-موز با یخ زدگی پنیر خامه ای را تبدیل به یکی از درخواستی ترین دستور العمل های ما کند. در حالی که بسیاری از تفاوت های مختلف این دستور العمل های خوشمزه در آنجا وجود دارد ، ما هنوز در کنار خلقت اصلی و زننده خانم Wiggins ایستاده ایم. این کیک با داشتن یک طعم بی نظیر گرم و ادویه دار و یک موز مرطوب و داخلی آناناس مرطوب ، یک گوهر واقعی جنوبی است. با ما باشید با طرز تهیه کیک هامینگبرد

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آلبالو پلو

عناصر
3 فنجان آرد همه منظوره 2 فنجان شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چای خوری دارچین زمین 3 عدد تخم مرغ بزرگ ، ضرب شده 11/2 فنجان روغن نباتی 1 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیلی 1 (8 اونس) می تواند آناناس خرد شده ، بدون رنگ 2 فنجان موز خرد شده 1 فنجان کپه خرد شده پنیر خامه ای پنیر یخ زده 1/2 فنجان خرد شده
چگونه آن را درست کنیم
مرحله 1
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه. آرد و 4 ماده بعدی را در یک کاسه بزرگ بریزید. تخم مرغ و روغن را اضافه کنید ، هم بزنید تا زمانی که مواد خشک خشک شوند. در وانیل ، آناناس ، موز و 1 فنجان گردوی خرد شده خرد شده را هم بزنید. قاشق سوپ خوری را درون 3 چربی چرب شده (با کوتاه شدن) و قابلمه های کیک گرد 9 اینچی را آرد کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پلو یونانی

گام 2
پخت در 350 درجه به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که یک انتخاب چوبی که در مرکز قرار دارد تمیز شود. لایه های کیک خنک را در قابلمه ها روی قفسه های سیم 10 دقیقه قرار دهید. از قابلمه ها تا قفسه های سیم برداشته و کاملاً خنک کنید (حدود 1 ساعت).

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ تره فرنگی

مرحله 3
1 لایه کیک را روی یک بشقاب سرو قرار دهید. 1 فنجان پنیر خامه ای را روی لایه کیک پخش کنید. با لایه دوم بالا ، و 1 فنجان یخ زدگی را روی لایه کیک پخش کنید. بالای آن را با لایه کیک سوم ، و بالا و پهلوهای کیک را با یخ زدگی باقی مانده پخش کنید. نیمی از نان تست گردو را به شکل دایره ای روی بالای کیک ترتیب دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا