طرز تهیه کیک قهوه

اگر دوست دارید که کیک قهوه خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.

در پست های قبلی باهم طرز تهیه چیز کیک آلبالو، کیک بدون فر، چیز کیک سن سباستین، کیک براونی، کیک هویج و کیک یزدی با من همراه باشید.

طرز تهیه کیک قهوه

مواد لازم:

آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ تا
شیر گرم ۲/۳ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق چ
پودر قهوه ترک ۲ ق غ
روغن مایع نصف لیوان
وانیل ۱/۴ ق چ

مواد لازم سس:

شیر سرد ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱ ق غ
پودر قهوه ترک ۲ ق غ
شکر نصف لیوان

روال کار کامل و واضحه،اگه سوالی داشتین بپرسین عشقا

یادتون نره که……
دوستون دارم یه عاااااالمه⁦

 

مواد لازم:
تخم مرغ==۴ عدد
شکر ==۱ پیمانه
شیر==۱ پیمانه
روغن==۱ پیمانه
آرد==۲ پیمانه
پکینگ پودر==۱/۲ق غ
۱/۲سیب و ۱ ق چایخوری دارچین برای کیک اول
نصف یک موز برای کیک دوم
۱ ق غ قهوه ترک با ۱ ق غ آبجوش برای کیک سوم
نصف یک هویج متوسط و ۱ ق چایخوری دارچین برای کیک چهارم
۱ ق غ زعفران دمکرده غلیظ برای کیک پنجم
۲ ق غ پودر کاکائو برای کیک ششم

 

پاییز باشه و‌ یار و یه قهوه و کیکی که بوش فضای خونه رو‌ پر کنه…

🍪 کیک قهوه و‌ گردو

📌مواد لازم :
گردو ۱۵۰ گرم
کره آب شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر (۱۰۰ گرم)
قهوه یک فنجان کوچک
بیکینگ پودر ۱۶ گرم
خاک قند و‌گردو به مقدار لازم برای تزیین

📌جایگزین ها :
همه مواد موجودن

📌فوت کوزه گری :
مثل اکثر کیک ها و‌شیرنی ها فر و از قبل گرم کنید

📌نکته :
قهوه یک فنجان کوچک‌ هست، درواقع فنجان های مخصوص قهوه اسپرسو حدودا ۷۰ الی ۸۰ میلی لیتر ( گرم )

 

مگه میشه ابن کیک رو درست کنی و عاااشق طعم بی نظیرش نشی اخه؟؟؟

اول پست رو لایک کن و با کامنتای قشنگت بهم انرژی بده
بعدشم سیوش کن که حتمااا درستش کنی و لذت ببری
.

⚜مواد لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر : ۱پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
شیر گرم دو سوم پیمانه
قهوه ترک یا نسکافه :۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: نصف پیمانه
آرد : دو پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری

⚜دستور
ابتدا شیر رو گرم کنید و قهوه رو با شیر مخلوط کنید و کنار بذارید تا ولرم بشه
تخم مرغ ها+شکر+وانیل رو سه دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک بشه
روغن مایع+شیر قهوه ولرم شده رو اضافه کنید با دور متوسط همزن یک دقیقه بزنید
آرد+پودر کاکائو+ بکینگ پودر رو الک کنید و پنج تا ده ثانیه با کندترین دور همزن هم بزنید
دقت کنید اگر بیشتر از این تایم هم بزنید مواد کیک خراب میشه بعد با لیسک مواد رو زیر و رو کنید تا کاملا یکدست بشه
⚜قالب بیست و سه یا بیست و پنج رو چرب و آرد پاشی کنید به خوبی و مواد کیک رو در قالب بریزید در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت پنجاه دقیقه پخت کنید
اگر فر برقی دارید دما رو بیست درجه کم کنید

⚜مواد لازم برای سس قهوه
شیر : ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
پودر قهوه ترک یا نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه

⚜شیر سرد+ نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و بعد شکر+پودر قهوه رو اضافه کنید حرارت رو روشن کنید مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه یک لحظه هم غافل نشید و مدام هم بزنید
وقتی غلیظ شد روی کیک بریزید و تزیین کنید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.