دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیشلیک رستورانی همراه با نکات مهم

طرز تهیه شیشلیک یکی از مشهورترین و قدیمی‌ترین کباب‌های ایرانی است. روش پخت این کباب متفاوت از کباب کوبیده یا کباب چنجه است. چون در تهیه این کباب از دنده بره، ماست و زعفران استفاده می‌شود، برای همین گریل کردن این کباب یکی از مهم‌ترین قسمت‌های آماده کردن آن است.

 

طرز تهیه شیشلیک

در طرز تهیه شیشلیک به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم دنده گوسفند
  • 1 لیوان ماست
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
  • 10 قاشق غذاخوری روغن
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 5 عدد پیاز
  • 10 عدد گوجه‌فرنگی نمک و فلفل به اندازه لازم

دستور تهیه

در طرز تهیه شیشلیک طبق دستور زیر عمل کنید:

مرحله اول

برای آماده کردن شیشلیک، ابتدا باید از دنده گوسفند یا بره استفاده کنید؛ البته شیشلیک بره خیلی خوشمزه‌تر می‌شود. تنها تفاوت بین کباب شیشلیک و کباب برگ این است که شیشلیک همراه با استخوان پخته می‌شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربا گل محمدی

مرحله دوم

گوشت بره را به تکه‌های مساوی ببرید. برای این کار بهتر است از چاقوی تیز استفاده کنید. می‌توانید موقع خریدن گوشت از قصاب بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد.

 

 

مرحله سوم  

پیازها را خوب بشویید و پوست پیاز را بگیرید. برای گرفتن آب پیاز یا به کمک رنده ریز آنها را خرد کنید و یا از بلندر کمک بگیرید. پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم کرده، آب لیمو، روغن و کمی فلفل را در ک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس گوشت بره را در این مخلوط بگذارید.

 

مرحله چهارم

گوشت شیشلیک باید حداقل به مدت یک شب در یخچال بماند. این کار به ترد شدن کباب کمک می‌کند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مانتی: پیراشکی خوشمزه ترکیه

نکته مهم: در این مرحله از طرز تهیه شیشلیک نباید به کباب نمک اضافه کنید چون باعث خشک شدن کباب می‌شود.

بعد از اینکه شیشلیک‌ها به مدت یک شب در یخچال ماندند، می‌توانید به سیخ بکشید.

 

مرحله پنجم

برای اینکه شیشلیک را به درستی به سیخ بکشید، قسمت استخوان را در دست بگیرید و گوشت را از بالا به سیخ بکشید. با این روش دیگر کباب‌ها روی سیخ شل نمی‌مانند.

 

مرحله پنجم  

برای گریل کردن شیشلیک باید همه دنده‌ها به یک سمت باشند. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که گوشت روی استخوان بسیار نازک‌تر است برای همین ممکن است خیلی سریع بسوزد، پس با دقت کباب کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ماهی سالمون

 

مرحله هفتم

برای اینکه از سوختن کباب‌ها جلوگیری کنید، بعد از به سیخ کشیدن یک فویل آلومنیومی را روی استخوان‌ها بکشید.

 

مرحله هشتم

در طرز تهیه شیشلیک برای کباب کردن بهتر است از زغال استفاده کنید، اما اگر به زغال دسترسی ندارید، می‌توانید شیشلیک را روی گاز یا فر با حرارت متوسط نیز بپزید. در حین پخت، کره را ذوب کنید و کمی زعفران به آن اضافه کنید و روی کباب‌ها را چندین بار از مخلوط کره و زعفران بزنید.

 

مرحله نهم

وقتی کباب‌ها نیم پخت شدند، می‌توانید کمی نمک روی آنها بزنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم در مدت زمان کوتاه‌تر نسبت به کباب، گریل کنید. بهتر است گوجه‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید و کنار کباب شیشلیک بگذارید.

https://cookingcounty.com/shishlik-recipe/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا