طرز تهیه نون بربری

باربری ، ظهر باربری ، یا نان باربری ، نوعی نان سنتی سنتی تخت فارسی است که دارای پوسته پوسته پوسته و ترد و دارای هوای سبک است. ظهر یا نان به معنای نان به فارسی است. این نان بهتر است وقتی که درست از فر خارج می شود بخورید و مقوی ترین نان برای صبحانه  است. برخی از خوراکی های خاص با ظهر باربیاری ، پنیر فتا  و گردو ، کرم لخته شده  در بالای عسل  ، همچنین کره  و مربا  ، یا انگور  و خیار  ، فقط به ذکر چند!


ظهر باربری
ظهر باربری در هر نقطه از ایران پخته می شود اما هر نانوایی روش امضای خود را دارد که ظاهری متفاوت و طعم و بافت کمی متفاوت ایجاد می کند. بیشتر این نانوایی ها مدتهاست که در آنجا بوده و در مجاورت مسکونی قدیمی واقع شده اند ، معمولاً در مسافت پیاده روی از خانه ها ، یا در سالهای اخیر ، مسکونی مسکونی افزایش می یابد.
ظهر باربری
عطر باربیاری پخته تازه ، اندکی پس از طلوع آفتاب ، محلات را پر می کند. این نانوایی را “نانوائی ، نونوائی” و نانوایی “نانوا ، نونوا” می نامند. قبل از طلوع آفتاب ، نانوایی ها شروع بسیار اولیه خود را برای تهیه این خمیر “خمیر” انجام می دهند. برای حفظ تولید مداوم باربیاری پخته شده تازه برای صبحانه ، بیشتر نانوایی ها دارای چندین کارمند هستند که در شیفت های مختلف کار می کنند. هر تغییر ممکن است شامل 3-4 نونوا باشد که وظیفه انجام کارهای مختلف را بر عهده دارند. نانوایی هایی که در ساعت های مختلف صبح چربی را شروع می کنند ، گاهی اوقات شب را در نانوایی می گذرانند. دیگران که باربیاری را درون اجاقهای سنگی مخصوص (تنور) پختند ، به زمان باز شدن نزدیکتر می شوند زیرا این نان به محض پخته شدن به فروش می رسد.
ظهر باربری
خط مشتریان قبل از ساعت 7 صبح قبل از ظهر در جلوی نانوایی ها شکل می گیرد. اولین دسته خمیرهای نرم و کاملاً بلند تقسیم شده و به توپهای یکسان تقسیم می شوند و به طور مرتب در ردیف هایی روی یک میز بزرگ چیده می شوند. سپس خمیر صاف شده و با لعاب مخصوص به نام “اتاق” مسواک زده می شود که پوسته طلایی رنگی ترد را به باربری می دهد. در این مرحله مقداری از خمیرها به صورت پخته پخته شده و بعضی از آنها با دانه کنجد ، بذر کوکنار یا نیگل پاشیده می شوند. تخته های چوبی مخصوص با دستگیره های بلند برای انتقال نان ها به صورت یکجا در داخل اجاق های سنگی مخصوص به نام “تنور” استفاده می شوند. بعد از گذشت 8-10 دقیقه ، باربیایی (های) قهوه ای کاملاً طلایی یک به یک بیرون کشیده می شود و برای مشتاقان انتظار در روی پیشخوان قرار می گیرد. نانوایی ها چند بار “تومانی” اضافی را برای باربری هایی که با دانه های آن تزئین شده اند ، پرداخت می کنند. قیمت امروز در تبریز 1000 تومان (28 سنت) برای باربری ساده و 1500 تومان (43 سنت) برای بذر می باشد!
ظهر باربری
این روند فقط چند ساعت صبح و دوباره عصر ادامه می یابد. از آنجا که اولین گروه باربیاری در حال پخت و فروش است ، دسته جدیدی از خمیر در حال افزایش است ، زیرا آنها خیلی سریع فروخته می شوند. اگر در حال برنامه ریزی برای صبحانه اولیه هستید ، امیدوارید که یکی از اولین افراد در خط باشد ، در غیر این صورت ممکن است مجبور باشید برای پخت و پز دسته دوم برای مدتی طولانی تر باشید. هر حامی فقط تعداد محدودی از نان (معمولاً 2-3) را می توانید خریداری کنید تا با تمام کسانی که در صف انتظار هستند منصفانه باشد. مطمئناً نان ها برای رسیدگی به آنها بسیار داغ هستند ، اما نمی توانند مردم را در انتظار نگه دارند ، بنابراین آماده باشید تا آنها را به همان سرعتی که روی پیشخوان می خورد ، انتخاب کنید!
ظهر باربری
برخی از نانوایی ها دو خط را تشکیل می دهند ، یکی برای افرادی که فقط یکی از آنها می خواهند باربری و دیگری برای کسانی که می خواهند بیشتر. این روند ممکن است برای فرهنگ عجله غرب ما کند و غیر ممکن به نظر برسد ، اما این همان قیمتی است که شما باید برای خوردن یکی از بهترین نان های جهان بپردازید. رفتن به نانوایی ها و ایستادن در کنار باربری با خواهرم همیشه یکی از لذت بخش ترین فعالیت های صبحگاهی است که هر بار که به ایران سفر می کنم ، ناگفته نماند که یکی از نان های گرم بخار در راه خانه را بلعید!
ظهر باربری
کسانی از شما که مرا نیز در فیس بوک دنبال می کنید ، می دانید که من مدتی است که روی این دستور العمل کار می کنم !! بله ، پختن و خوردن چندین نان باربیاری به طول انجامید تا سرانجام آن دستور العمل را بیابم که از آن خوشحال هستم. این یک نان باربیای خوشمزه است که پوسته طلایی ترد دارد و دارای یک بافت هوایی و سبک در داخل است. لایه های بالا و پایین به راحتی و بدون نیاز به چاقو از هم جدا می شوند ، بنابراین می توانید با انتخاب دلخواه خود از آن پر کنید. این ظهر باربری نزدیکترین چیزی است که من در ایران با خوردن بزرگ شدم!
ظهر باربری
برخی از نکات قابل ذکر است: * این یک خمیر نرم و چسبنده است و هیچ آرد اضافی را نباید داخل خمیر ورز دهید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود. ** من برای تهیه این باربری از آرد نان تنها استفاده می کنم. ** در یکی از آزمایش های من از آرد همه منظوره استفاده کردم که نتیجه آن یک نان زیبا با بافت نیمه متراکم بود اما متأسفانه فاقد آن عطر و طعم ویژه باربری است. ** بار دیگر من از آرد بدون چربی همه منظوره استفاده کردم که بسیار کمی بلند شد و به سختی سخت و قابل قبول نبود. ** وقتی این خمیر بیش از حد خمیر شد ، نان بسیار متراکم و سفت شد و هوا مطبوع مانند ظهر باربری نیست.
ظهر باربری
من تو را خسته نخواهم کرد

در مورد بقیه آزمایش های باربری من ، اما من اکیداً توصیه می کنم که اولین باری که این کار را می پزید ، دقیقاً اولین دستور پخت و پز خود را انجام دهید ، بدون اینکه تغییری ایجاد کند. من واقعاً دوست دارم نظرات شما را در مورد تجربه شما در پخت این نان بخوانم!

{به روز رسانی} >>>>>>>>> برای دستور فارسی لطفا اینجا را کلیک کنید ترجمه به فارسی <<
تصاویر زیر برای نشان دادن مراحل کلیدی خاص است. لطفاً قبل از تلاش برای پخت این نان ، کل دستور العمل قابل چاپ را برای دستورالعمل های دقیق بخوانید.

قبل از آماده شدن لعاب مخمر آماده است
مخمر ، شکر و 1 فنجان آب ولرم را به کاسه مخلوط کن اضافه کنید. چند بار هم بزنید ، سپس کاسه را محکم با یک دستمال پلاستیکی و سپس با یک حوله آشپزخانه بزرگ بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند ، یا تا زمانی که به نظر برسد ضخیم و پرزدار باشد (اگر مخلوط مخمر خیس نشود ، مخمر منقضی شده است) و ممکن است شما نیاز به مخمر تازه داشته باشید). یک سنگ بزرگ پیتزا را روی قفسه میانی قرار دهید و فر خود را قبل از 500 گرم گرم کنید. دستور زیر را دنبال کنید و بقیه مواد خمیر را ابتدا با یک قاشق مخلوط کنید و سپس به مدت 3 دقیقه در مخلوط کن بزنید تا خمیر ایجاد شود. تمام خمیرهای چسبنده را به یک کاسه بزرگ تمیز منتقل کنید. کاسه را محکم با یک دستمال پلاستیکی و سپس با حوله بزرگ آشپزخانه بپوشانید و بگذارید 25 دقیقه در دمای اتاق بنشیند. در ضمن اتاق (لعاب) را طبق دستور تهیه کنید و آن را گرم کنید تا غلیظ شود. شما قادر خواهید بود با پشت قاشق خود را در قسمت پایین مهارت یک علامت بگذارید. اتاق گرم باید نازک باشد و به دلیل خنک شدن بیشتر ضخیم می شود.

خمیر را بعد از افزایش خمیرمایه ، منطقه کاری آرد و خیس کنید
خمیر آماده و چسبنده است. به این صورت که قرار است باشد ، دیگر آرد اضافه نکنید و بیشتر از زمان توصیه شده در میکسر خمیر نکنید. آرد اضافی را روی سطح کار خود بپاشید و برای سهولت در تقسیم و دست زدن به خمیر ، دستان خود را آرد کنید. خمیر را به صورت بصری به 3 قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با دستان آرد شده خود برداشته و آن را روی سطح کار رها کنید. بقیه خمیرها را درون کاسه بگذارید.

آرد را پوشانده خمیر 3 توپ از خمیر مایع خمیر
اولین قطعه خمیر را در داخل آرد حلقه کنید تا یک توپ درست شود ، در حالی که فقط سطح بالای آن را با آرد می پوشانید. آن را کنار بگذارید و این مرحله را با دو بخش دیگر تکرار کنید. بگذارید توپ های خمیر 10 دقیقه استراحت شود. روی سطح آردی یک توپ خمیر را کمی صاف کرده و به شکل بیضی شکل قرار دهید.

کنسرو شیارهای 1make با انگشت انگشت به مدت 5 دقیقه
من مقادیر مساوی دانه کنجد سیاه و سفید را برای پاشیدن نان من مخلوط کرده ام ، ممکن است به جای آن از دانه های نیگل یا کوکنار استفاده کنید. از پشت قاشق یا نوک انگشتان خود استفاده کنید تا خمیر بیضی شکل را با لعاب آماده شده بشویید. با نوک انگشتان هر دو دست ، ردیف هایی از تورفتگی های عمیق در خمیر ایجاد کنید بدون اینکه اشک بریزید. سپس با انگشت خود انگشتها را بسازید تا چندین شیار عمیق بسازید. 1/3 دانه ها را به طور مساوی روی خمیر بپاشید. بگذارید خمیر 5 دقیقه دیگر بنشیند.

با برش شیرینی قیمتی و لایه برداری برش از تخته برش آزاد کنید
ضمناً یک ورق کاغذ روغنی 10 15 15 اینچی را روی یک تخته برش باریک یا پشت صفحه پخت قرار دهید ، آن را کنار بگذارید.
از یک خمیر شیرینی پوشانده شده با آرد یا یک اسپاتول استفاده کنید تا خمیر از سطح کار خارج شود. با دست های آرد شده با دقت خمیر را به اندازه کاغذ перга بکشید و کشش دهید و آن را روی تخته پوشانیده شده از pergatment قرار دهید. از تخته استفاده کنید تا کاغذ перга و خمیر را به آرامی روی سنگ پیتزا گرم بکشید. حالا توپ دوم خمیر را به همان روشی که برای اولین توپ خمیر انجام داده اید ، شکل داده و لعاب دهید.
ظهر باربری
5 دقیقه باربیاری ها را بپزید. درب اجاق گاز را باز کنید و از قبل و نیم نردبان ، پوست و نان را بچرخانید و 5 دقیقه دیگر بپزید. اگر دیدید که نان خیلی تیره می شود ، زمان پخت دوم را به 4 دقیقه کاهش دهید. با استفاده از دستکش ضد کف ، کاغذ و باربری را از فر خارج کرده و روی قفسه را خنک کنید. خمیر شکل دوم را پخت و شکل دادن به توپ 3 خمیر را شروع کنید. هنگامی که نان های باربی به اندازه کافی خنک شدند تا هر برس آرد اضافی را از پشت با یک برس نرم بشویید و از یک چاقوی دندانه دار استفاده کنید تا هر یک از آنها را به چند قطعه خرد کنید.
ظهر باربری
باربیاری وقتی هنوز گرم است بهترین طعم ها را می چشد! ما با پنیر فتا ، انگور و خیار از آن لذت بردیم و آن را با یک لیوان چای تازه ایرانی در حیاط خلوت شستشو دادیم!
امیدوارم این دستور العمل را امتحان کنید و همانطور که قبلاً نیز اشاره کردم ، لطفاً وقتی انجام دادید نظر دهید!

 

5.0 از 18 بررسی
ظهر باربی
چاپ
دما: پیش گرم 500 درجه فارنهایت ، قفسه مرکزی
بازده: 3 عدد باربیاری
زمان آماده سازی: حدود 1 ساعت
زمان پخت برای هر قرص: 10 دقیقه
به قلاب خمیر ، یک سنگ پیتزا و یک تخته برش که با کاغذ перга روکش شده است به یک میکسر ایستاده احتیاج دارید
نویسنده: هما
نوع دستور العمل: نان
آشپزخانه: فارسی
عناصر
برای خمیر
2 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال
¾ قاشق غذاخوری شکر دانه دار
2 فنجان آب (تقسیم)
4 فنجان آرد نان برای خمیر به علاوه plus فنجان آرد برای سطح کار
2 قاشق غذاخوری نمک کوثر
برای لعاب (اتاق)
1 قاشق غذاخوری آرد
¼ فنجان آب سرد
¼ قاشق غذاخوری

اودا
¼ فنجان جوشاندن آب گرم
چاشنی زدن
2-3 قاشق غذاخوری دانه کنجد سفید یا سیاه (من از ترکیب استفاده کردم) برای پاشیدن بر روی باربیاری
دستورالعمل ها
4 فنجان آرد را درون یک کاسه بزرگ کنید. 2 قاشق غذاخوری نمک کوثر را به آن اضافه کنید و به مدت کوتاهی با یک قاشق هم بزنید تا ترکیب شود. کنار بگذارید.
کاسه مخلوط کن را از میکسر پایه بردارید. 2 قاشق چای خوری مخمر و ¾ قاشق چای خوری شکر را به کاسه اضافه کنید.
در یک کاسه امن مایکروویو 1 فنجان آب را به مدت 25 ثانیه تا ولرم گرم کنید و آن را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید. از یک قاشق استفاده کنید تا مواد را 3-4 بار به آرامی داخل کاسه بریزید. ابتدا کاسه را با یک دستمال پلاستیکی محکم بپوشانید ، سپس آن را با یک حوله آشپزخانه بزرگ بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.
در این زمان سنگ پیتزا را روی قفسه میانی فر خود قرار دهید و تا 500 درجه فارنهایت گرم کنید.
مخلوط مخمر در بالا پف کرده و بسیار خنک خواهد بود. اگر سرخ نشده نشود ، مخمر منقضی شده است و زمان آن است که قبل از ادامه بقیه دستور ، مخمر تازه بدست آورید.
به مدت 25 ثانیه مایکروویو 1 فنجان دیگر آب را گرم کنید.
نیمی از آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و برای مخلوط کردن از یک قاشق محکم استفاده کنید. فنجان آب ولرم و بقیه آرد را اضافه کنید. مخلوط کردن را با قاشق ادامه دهید تا ترکیب شود.
کاسه مخلوط کن را به میکسر پایه بچسبانید و آن را با قلاب خمیر تنظیم کنید. با میکسر در سطح متوسط ​​متوسط ​​(آن را در KitchnAid من شماره 4 است) خمیر را به مدت 3 دقیقه ضرب کنید تا خوب ترکیب شود و هیچ آرد خشک دیده نشود. خمیر خیلی چسبنده خواهد بود و طبیعی است ، دیگر آرد اضافه نکنید. خمیر اضافی لازم نیست.
تمام خمیرها را به یک کاسه تمیز بزرگ اضافه کنید. کاسه را محکم با یک دستمال پلاستیکی بپوشانید ، سپس کل آنرا با حوله بزرگ آشپزخانه بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت 25 دقیقه استراحت یابد. خمیر به حدود دو برابر حجم اصلی می رسد.
ضمناً لعاب را آماده کنید: در یک ماهیتابه نچسب کوچک ، یک فنجان آب سرد و 1 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید. برای جدا کردن کامل آرد موجود در آب از یک قاشق استفاده کنید. هنگامی که شما از هم زدن هم بزنید مخلوط جدا می شود و یکنواخت نیست. ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین و ¼ فنجان آب گرم را به ماهیتابه اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. ماهی تابه را روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​قرار دهید و تا زمانی که مایع خیلی داغ شود ، هم بزنید و به جوش بسیار کند برسید. هم بزنید تا مایع به طور یکنواخت ابری و کمی ضخیم شود ادامه دهید. هنگامی که شما متوقف کردن هم زدن لعاب نباید از هم جدا شود. قلاب را از روی حرارت بردارید و آن را روی پیشخوان کنار بگذارید. با خنک شدن لعاب بیشتر ضخیم می شود.
فضای کار را با آرد ⅓ پیمانه بپاشید. این یک خمیر خیلی چسبنده است و شما برای استفاده از این آرد برای گرد و غبار دست و قسمت بالای خمیر خود استفاده خواهید کرد ، خمیر را درون خمیر افزایش یافته نمی گیرید.
از نظر بصری خمیر را درون کاسه به 3 عدد تقسیم کنید ، سپس با دستان آرد یک قسمت را جدا کنید (بسیار چسبناک خواهد بود) و آن را روی سطح آرد شده به شدت ریخته و در صورت لزوم دستان خود را آرد کنید. خمیر را به آرامی روی آرد بچرخانید تا یک توپ را از همه طرف با آرد پوشانده کنید. خمیر را بیشتر از آنچه لازم دارید خمیر نكنید و آن را كنترل نکنید.
توپ آرد شده خمیر را روی فضای کار بگذارید و با خمیر باقیمانده تکرار کنید و دوباره بصری نیمی از باقی مانده را بگیرید و آنرا در آرد بپوشانید. بدون پوشاندن ، اجازه دهید توپ های خمیر 10 دقیقه دیگر روی سطح کار بنشینند. خمیر بیشتر می شود.
در قسمت آردی از سطح کار بدون دست زدن به خمیر بیش از حد ، از انگشتان دست خود استفاده کنید تا یکی از توپ های خمیر را به شکل بیضی شکل در حدود 6 x 9 اینچ صاف کنید.
از نوک انگشتان یا پشت قاشق خود استفاده کنید تا به طور مساوی حدود 1 قاشق غذاخوری لعاب را روی خمیر مسطح پخش کنید.
با لمس کردن انگشتان ، چندین ردیف تورفتگی عمیق را با نوک انگشتان خود در طول خمیر ایجاد کنید. سپس نوک انگشت خود را بر روی نشانگرها حرکت دهید و شیارهای عمیق طولانی را در خمیر ایجاد کنید بدون اینکه اشک بریزید.
⅓ دانه های کنجد را به طور مساوی روی خمیر بپاشید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بماند.
یک کاغذ بسته بندی شده 10 15 15 اینچ را روی صفحه برش یا پشت یک صفحه پخت بپیچید. خمیر بسیار نرم خواهد بود و ممکن است به سطح کار بچسبد ، هر دو انتها را با یک برش شیرینی یا یک اسپاتول نازک رها کنید. از هر دو دست استفاده کرده و آن را با دقت بلند کرده و در حالی که آن را به یک مستطیل طولانی تر و باریک تر (در حدود 6 14 14) کشیده اید ، آن را به کاغذ перга بر روی صفحه برش منتقل کنید.
خمیر و کاغذ روغنی را روی سنگ داغ بچسبانید. برای مدت زمان 5 دقیقه پخت ، کاغذ перга را به صورت نیم دایره چرخانده و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید ، تا قهوه ای طلایی شود.
از دستکش های اجاق گاز استفاده کنید تا باربری از فر خارج شود و روی یک قفسه خنک شود.
در حالی که باربیاری اول در حال پخت است ، همان شکل را برای شکل دادن به توپ دوم و بعداً توپ سوم خمیر تکرار کنید ، همانطور که برای اولین بار در آن توضیح داده شده است.
هنگامی که نان به اندازه کافی خنک شد تا بتواند آن را بپزد ، آرد اضافی را از قسمت پشتی باربارها بریزید و آنها را به قطعات برش دهید.
این نان در بهترین طعم و بافت مناسب خارج از فر است. با پنیر فتا ، انگور ، خیار خرد شده ، گردو ، زیتون یا سبزی خوردان آن را میل کنید. فراموش نکنید که نیم ساعت قبل از تهیه نان کمی چای ایرانی درست کنید !!
بگذارید قطعات اضافی کاملاً خنک شوند

سنگ معدن آنها را در یک کیسه پلاستیکی ذخیره می کند.
یادداشت
ظهر باربری بهترین موقع است که بعد از چند ساعت از پخت و پز لذت ببرید ، اما اگر نیاز به ذخیره نان اضافی دارید ، بگذارید کاملاً خنک شود و آن را در یک کیسه پلاستیکی ذخیره کنید و آن را محکم ببندید تا نان تا یک روز در اتاق تازه باشد. درجه حرارت.
برای فریز کردن باربری: قطعات خنک شده را در یک فویل آلومینیومی با سنگین ببندید و فویل آن را در یک کیسه امن فریزر قرار دهید. پس از آماده شدن مجدداً گرم ، قطعات نان یخ زده را در فر 400 درجه یک توستر ، یا در فر از قبل گرم شده 400 F قرار دهید تا گرم شود.

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *