دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پودینگ انبه به سبک هونگ کونگی

طرز تهیه پودینگ انبه بسیار ساده و است و تهیه آن 10 دقیقه وقت شما رو می‌گیره. این پودینگ مخصوص کشور چین است و در روزهای تابستان در اکثر رستوران‌های چینی سرو می‌شود.

 

طرز تهیه پودینگ انبه

پودینگ انبه

قبل از اینکه بخوام طرز تهیه پودینگ انبه رو بهتون آموزش بدم می‌خوام در مورد این صحبت کنیم که چرا این پودینگ طرفدارای زیادی داره.

  • طرز تهیه پودینگ انبه خیلی راحت هست و نیاز به پخت نداره. در این دستور تهیه فقط از 5 ترکیب ساده استفاده کرده‌ایم.
  • می‌توانید از انبه تازه، انبه منجمد یا حتی انبه کنسروی در طرز تهیه پودینگ انبه استفاده کنید.
  • در استفاده از شیر نارگیل، شیر تبخیر شده یا خامه آزاد هستید که بستگی به ذائقه خودتان دارد.
  • پودینگ انبه را می‌توانید به مدت 3 الی 5 روز در یخچال نگه دارید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و سالم

مواد لازم

  • نصف فنجان آب داغ جوشیده
  • یک قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم
  • نصف فنجان (100 گرم) شکر ریز دانه
  • کمی نمک
  • یک فنجان شیر نارگیل (250 میلی‌لیتر)، شیر تبخیر شده، نصف به نصف یا خامه
  • یک فنجان پوره انبه (250 میلی‌لیتر)

 

دستور تهیه

  1. در یک ظرف متوسطی، ژلاتین و آب داغ جوشیده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا هیچ گونه گلوله ژله‌ای وجود نداشته باشد.
  2. شکر و نمک رو هم با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
  3. شیر نارگیل یا خامه رو هم بزنید، سپس پوره انبه رو هم اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط صاف و یکدستی به دست بیاد مواد رو هم بزنید.
  4. در این مرحله از طرز تهیه پودینگ انبه، مواد رو داخل ظروف سرو پودینگ بریزید و روی اونها رو بپوشانید. بهتره دو ساعت صبر کنید تا پودینگ کاملاً سرد بشه.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تاوا کبابی

نکات مهم

پودینگ انبه رو می‌تونید به مدت 3 الی 5 روز در یخچال نگه دارید.

می‌توانید به جای ژلاتین از پودر آگار آگار استفاده کنید. فقط این نکته را باید بدانید که اگر از پودر آگار گار استفاده کنید پودینگ‌تان غلیظ‌تر خواهد شد، پس به مقدار کمتری از پودر آگار آگار نیاز دارید. همچنین باید پودر آگار آگار را کاملاً به جوش بیاورید. سعی کنید طبق دستور تهیه آن عمل کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کرم کارامل

من معمولاً در طرز تهیه پودینگ انبه از شیر نارگیل استفاده می‌کنم. اگر به شیر نارگیل دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از شیر تبخیر شده یا خامه استفاده کنید.

پوره انبه خانگی تهیه شده از انبه‌های رسیده و تازه برای طرز تهیه پودینگ انبه بهترین نوع پوره هستند که می‌توانید انتخاب کنید. پوره خانگی باعث می‌شود تا طعم پودینگ عالی شود.

https://www.littlesweetbaker.com/mango-pudding-video-recipe/

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا