طرز تهیه نان خامه ای

اگر دوست دارید که یک نان خوشمزه خامه ای درست کنید با من همراه باشید

ما در پست های قبلی شیرینی ناپلئونی، شیرینی کشمشی و شیرینی دانمارکی را بهتون یاد دادیم با ما همراه باشید با طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای

خب بریم سراغ مواد اولیه

کره 50 گرم
شکر:1/2 قاشق چایخوری_
آب یا شیر :200 گرم معادل یک لیوان
آرد:125 گرم معادل یک لیوان
تخم مرغ4 عدد درشت یا 5 عدد متوسط
بیکینک پودر:1/4 قاشق چایخوری
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
خامه قنادی :300 گرم
قبل از شروع کار و اماده کردن خمیر حتما حتما اولین کاری که باید بکنید اینه که فر رو روشن کنید و زمان بدید تا خوب گرم بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک هلو

کف سینی فر دولایه کاغذ روغنی بندازید حتما چون ممکنه نونا بسوزه.

توی بیست دقیقه ی اول به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید.

نان خامه ای باید به مدت نیم ساعت با دمای 200 درجه پخته بشه و حجمش دو تا 3 برابر بشه و داخلش پوک و تو خالی باشه…
و یا با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   سوپ برای سرماخوردگی

و برای تزئین هم میتونید از سس شکلات آماده استفاده کنید

برای پخت نون خامه ای در قابلمه

محیط قابلمه رو باید مثل محیط فر گرم کنید به همین خاطر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قابلمه خالی را روی شعله متوسط گاز بگذارید و درشو کیپ و کامل ببندید تا داخلش حسابی گرم بشه. کف یک سینی یا قالبی که در قابلمه جا بشه با کاغذ روغنی بپوشونید و خمیرتونو ماسوره بزنید. فاصله بین نونا خامه‌ای ها نباید کم باشه چون نون خامه‌ای پف می‌کنه و باید جای کافی داشته باشه. بعد از بیست الی بیست و پنج دقیقه قابلمه و سه پایه یا قابلمه کوچکتر داخل آن خوب گرم شده

این رو هم درست کن(کلیک کن):   روش بلانچ کردن سبزیجات

حالا یک لحظه در قابلمه رو بردارید و قالب حاوی شکوفه‌های نون خامه‌ای رو داخل قابلمه و روی سه پایه یا قابلمه کوچک‌تر بذارید. ابتدا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط و سپس به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم شکوفه‌ها را بپزید تا سطح روی آن‌ها طلایی شود.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.