دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی کشمشی مخصوص عید نوروز و مجالس ایرانی

طرز تهیه شیرینی کشمشی یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌های ایرانیان است که در مجالس مختلف مخصوصاً عید نوروز سرو می‌شود. این شیرینی بسیار خوشمزه است و با خوردن یک شیرینی کشمشی باز هم دلتان می‌خواهد بخورید. همانطور که از نام این شیرینی پیدا است، در تهیه این شیرینی از کشمش و خمیر استفاده می‌شود. این شیرینی در کنار چای هم خیلی می‌چسبد.

 

طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی مخصوص عید نوروز و مجالس ایرانی

خیلی‌ها با این شیرینی خاطرات زیادی دارند. البته نوعی شیرینی آمریکایی به نام کوکی شکلات چیپسی داریم که طرز تهیه آن شبیه طرز تهیه شیرینی کشمشی است.

مواد لازم

  • 1 و 2/3 کره بدون نمک (متناسب با دمای اتاق)
  • 1 فنجان شکر دانه‌ریز
  • 3 عدد تخم مرغ (متناسب با دمای اتاق)
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 و 2/3 فنجان آرد چند منظوره
  • 1 و 1/2 فنجان کشمش

طرز تهیه

طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار ساده است و بهترین قسمت آن این است که برای تهیه این شیرینی نیاز به زمان زیادی ندارید.

  1. طرز تهیه شیرینی کشمشی را با مخلوط کردن کره و شکر در یک کاسه به کمک یک میکسر برقی شروع کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار که یک تخم‌مرغ اضافه می‌کنید، مواد را خوب هم بزنید.
  2. آرد را هم اضافه کنید و تا زمانیکه خمیر یکدستی حاصل شود، مواد را هم بزنید.
  3. کشمش‌ها را هم به خمیر اضافه کنید و مطمئن شوید که کشمش‌ها به یک اندازه در همه جای خمیر پخش شده باشند.
  4. یک قاشق غذاخوری از خمیر شیرینی را بردارید و روی کاغذ روغنی بگذارید. فاصله بین شیرینی‌ها باید 2 اینچ باشد.
  5. خمیر را به مدت 12 الی 14 دقیقه در فر بپزید. بعد از اینکه شیرینی پخت، شیرینی‌ها را از فر بیرون بیاورید و به مدت 5 دقیقه منتظر بمانید تا شیرینی‌ها سرد شوند.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قهوه موکا با شیر

نکات مهم در مورد مواد لازم

در طرز تهیه شیرینی کشمشی بهتر است به نکات زیر دقت کنید:

کره

در طرز تهیه شیرینی کشمشی حتماً از کره بدون نمک استفاده کنید و قبل از اینکه پختن آن را شروع کنید، کره را از یخچال بیرون بیاورید تا دمای آن متناسب با دمای محیط باشد. کره‌ای که متناسب با دمای محیط باشد، با شکر و تخم‌مرغ راحت‌تر مخلوط می‌شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی پادرازی

تخم‌مرغ

در طرز تهیه شیرینی کشمشی به تخم‌مرغ‌های بزرگ نیاز داریم. دمای تخم‌مرغ‌ها هم باید متناسب با دمای محیط باشد.

شکر

شکر ریز دانه بهترین شکر برای این نوع شیرینی است.

کشمش

کشمش پلویی بهترین انتخاب در طرز تهیه شیرینی کشمشی است. اگر به کشمش پلویی دسترسی ندارید، می‌توانید از کشمش سلطانی یا کشمش سیاه معمولی استفاده کنید. کشمش سبز یا طلایی مناسب این نوع شیرینی نیستند.

سوالات متداول

در طرز تهیه شیرینی کشمشی ممکن است با سوالاتی مواجه شوید که در ادامه سعی کرده‌ایم به برخی از آنها پاسخ دهیم:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان سوخاری

آیا می‌توانم به جای کره از مارگارین استفاده کنم؟

مارگارین، طعم و بافت شیرینی را تغییر می‌دهد. اگر به جای کره از مارگارین استفاده کنید، شیرینی کشمشی‌تان کمتر ترد خواهد بود.

 

ماندگاری شیرینی کشمشی چقدر است؟

اگر این شیرینی‌ها را در ظرف دربسته و در جای خشک و سرد نگه‌دارید، تقریباً به مدت 3 روز می‌مانند.

آیا می‌توانم شیرینی کشمشی را فریز کنم؟

بله می‌توانید. این شیرینی را می‌توانید به مدت 3 ماه در فریزر نگه‌داری کنید. موقع سرو از فریزر بیرون بیاورید و حداقل به مدت 10 تا 15 دقیقه با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. همچنین می‌توانید خمیر این شیرینی را تا سه ماه در فریزر نگه دارید. برای پخت خمیر بعد از فریز، خمیر را از شب قبل از فریزر بیرون بیاورید و سپس طبق طرز تهیه شیرینی کشمشی عمل کنید.

https://www.unicornsinthekitchen.com/persian-raisin-cookies-shirini-keshmeshi/

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا