طرز تهیه مرغ ترش

اگه دوست دارید خوشمزه ترین مرغ ترش دنیا را به راحتی درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه مرغ ترش

کسی هست مگه که غذا های شمالی مثل مرغ ترش یا مثلا اناربیج رو دوست نداشته باشه با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه مرغ ترش در آپ کوک

طرز تهیه مرغ ترش

مواد لازم
مرغ
سبزی های معطر +گشنیز، جعفری، برگ سیر و سبزی‌های محلی چوچاق وخالیواش

رب انار یا ربع نارنج

رب گوجه فرنگی یک قاشق

گردو خردشده دو قاشق سر پر( ۱۵۰گرم)

ادویه ها (فلفل. دارچین) نمکم که بعد یک ربع جوشیدن با ربع انار بهش بزنید

دستور پخت 🥘

مرغ هارو سرخ کنید
سبزی هارو بعد خرد کردن سرخ کنید وبهش گردو اضافه کنید بعد یک ربع تف دادن بهش ربع انار بزنید به مقدار خیلی کم بهش اب اضافه کنید بزارید حدود نیم ساعت بجوشه بعد مرغ هارو بریزید داخلش ورب گوجه وادویهارو هم اضافه کنید وروحرارت ملایم بزارید قل بخوره

پ ن: بچها من سبزیجاتم اماده بود وپیجشو تک میکنم واقعا از تمیزی وعطر بوی محصولاتشون هرچی بگم کم گفتم

پ ن: من بجای ربع انار از ربع نارنج استفاده کردم خیلی عالی خودم عاشقشم

 

مرغ شکم پر شمالی

مرغ شکم پر
مواد لازم برای داخل شکم مرغ
سبزی های معطر (جعفری،نعنا,ریحون ،سیر )
پیاز گردو آلو
رب انار رب گوجه فرنگی
زردچوبه،فلفل،نمک،زعفرون
آبلیمو ،هویج ،فلفل دلمه

ابتدا مرغ رو خوب بشورید و با نمک و زعفرون و ابلیمو و فلفل مزه و پیاز مزه دارش کنید و بزارید ۲ ساعت داخل یخچال بمونه
طرز تهیه مواد داخل شکم مرغ

سبزی معطر نمک فلفل زردچوبه گردو رو چرخ میکنیم تفت میدیم رب انار بهش اضافه میکنیم
کشمش زرشک الو رو هم اضافه میکنیم

مرغ رو از یخچال در میاریم و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی بشه
بعد موادی که اماده کردیم رو میریزیم داخل شکم مرغ و شکمش رو میدوزیم
داخل قابلمه یه هویج رو با فلفل دلمه و چوب دارچین بچینین مرغ رو روی اون قرار بدین سه لیوان آب بریرین زیر شعله کم بزارید تا پخته بشه

امیدوارم این غذای خوشمزه رو بپزین و لذت ببرین عطر و طعم عالی داره این غذا

مرغ ترش با سبزي شكم پر
مواد لازم:
٦ تكه ران يا سينه مرغ
٣٠٠ گرم سبزي شكم پر
٥ عدد پياز متوسط
٦ الي ١٠ ق غ رب انار
حبه ي سير_اناردون شده_قيسي_زرشك_گردو_آلوبخارا
(به ميزان دلخواه )
ادويه ها:نمك،فلفل،زردچوبه،پودر سير،انارگلي
زعفران دم كرده:٣ ق غ
٢ قاشق غذاخوري آب نارنج_آب غوره_آبليمو
١قاشق غذاخوري عصاره ي دود
طرزتهيه:
ابتدا پيازهارا خرد كرده و خوب سرخ ميكنيم تا طلايي شود
ادويه هارا اضافه كرده
سپس تكه هاي مرغ را روي پيازها چيده
و زعفران،نمك،آب نارنج،آب غوره،آبليمو را همراه با عصاره دود اضافه كرده
سپس مواد و سبزي شكم پر را روي مرغ ها ريخته
رب انار را اضافه كرده و چند تكه كره روي مواد ميگذاريم با اضافه كردن يك ليوان آب جوش در تابه را گذاشته ١- الي ٢- ساعت زمان ميدهيم تا خوب مغزپخت شود
اميدوارم درست كنيد

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *