طرز تهیه مربای کیوی

24 عدد کیوی ، پوست و له شده را می خورد
¾ فنجان آب آناناس
¼ فنجان آب لیمو تازه
3 عدد سیب متوسط ​​(3/3/4 اینچ) (تقریبا 3 در هر پوند) سیب ، پوست نشده و نصف شده
4 فنجان شکر سفید
همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید

اوه! ما نمی توانیم هیچ ماده موادی برای فروش در نزدیکی شما پیدا کنیم. آیا کد پستی صحیحی داریم؟

00000
به روز رسانی
یا از مرورگر برای استفاده استفاده کنید
منو پیدا کن
دستورالعمل چک لیست
مرحله 1
در یک قابلمه بزرگ ، 3 فنجان کیوی له شده ، آب آناناس ، آب لیمو و سیب را با هم مخلوط کنید. بجوشانید و سپس شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا حل شود ، حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه بجوشانید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورانی مرغ

گام 2
شیشه ها و درب ظرف ها را حداقل به مدت 5 دقیقه در آب جوش استریل کنید. مربا را درون شیشه های گرم و استریل شده بسته بندی کنید و شیشه ها را در 1/4 اینچ قسمت بالای آن پر کنید. بعد از پر شدن ظرفها ، یک چاقو یا کاردک نازک به دور قسمت داخلی شیشه ها بکشید تا حباب های هوا از بین بروند. رینگ های شیشه ها را با دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید تا باقیمانده مواد غذایی از بین برود. روی آن را با درب باز کنید و حلقه ها را پیچ کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ برش

مرحله 3
یک قفسه را در ته یک انبار بزرگ قرار دهید و نیمه راه را با آب پر کنید. بگذارید روی حرارت زیاد جوش بیاید ، سپس با استفاده از یک نگهدارنده شیشه ها را با احتیاط داخل گلدان پایین بیاورید. یک فاصله 2 اینچی بین شیشه ها بگذارید. در صورت لزوم آب جوش بیشتری بریزید تا سطح آب حداقل 1 اینچ از بالای شیشه ها باشد. آب را کاملا بجوشانید ، قابلمه را بپوشانید و 10 دقیقه آنرا پردازش کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک اتریشی

من آن را چاپ کردم
ارزش غذایی
در هر وعده:
112.7 کالری ؛ پروتئین 0.6g 1٪ DV ؛ کربوهیدرات 28.7g 9٪ DV؛ چربی 0.3 گرم کلسترول میلی گرم سدیم 1.5 میلی گرم تغذیه کامل

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.