طرز تهیه شیرینی بهشتی مخصوص عید

شیرینی بهشتی یه شیرینی قدیمی و پرطرفداره پیشنهاد میکنم حتما درست کنید و نوش جان کنید.طعم و مزه این شیرینی فوق العادس

در پست قبلی باهم شیرینی الماسی، شیرینی زبان، شیرینی پنجره‌ ای و شیرینی نارگیلی درست کردیم و این شما با طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه
طرز تهیه شیرینی بهشتی مخصوص عید
شیرینی بهشتی:

آرد ۳۰۰ گرم
روغن صاف خونگی ۱۸۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
وانیل نوک ق.چ
هل نصف ق.چ
زعفران دم کرده غلیظ نصف ق.چ
پودر کاکائو ۱ ق.چ
تخمه خرفه و کنجد برای تزئین

حتما پودر شکر و آرد رو الک کنید که تو بافت نهایی شیرینی تاثیر داره.

ابتدا روغن صاف رو با پودر شکر خیلی خوب هم بزنید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا پوک و روشن بشه و حین هم زدن وانیل و پودر هل رو اضافه کنید
حین هم زدن دور ظرف رو دورگیری و تمیز کنید
بعد آرد رو قاشق قاشق به خمیر اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم تا جایی که خمیر کاملا پوک و یکدست بشه.
کیفیت آرد ها با هم متفاوت هست حتما آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدستی به دست بیاد و آرد اضافی به خورد خمیر ندید .
بعد خمیر رو سه قسمت کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کرده.
به یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کرده. زعفران زیاد نزنید چون خمیر بریده بریده میشه و خمیر سفت میشه در اینصورت یک.ق روغن مایع اضافه کنید.
نکته:
اگر خمیرتون سفت شد میتونید دو ق‌غ روغن مایع اضافه کنید.
بعد خمیر رو داخل قیف ریخته و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم پایپ میکنیم.
و با تخمه خرفه و کنجد تزئین کنید.
وسینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میزاریم تا بپزه.
بعد از پخت به مدت یکساعت اصلا به شیرینی ها دست نمیزنیم تا کاملا خنک بشه
نوش جان

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.