دسته‌بندی نشده

انواع پاستا

پاستا- چه کسی آن را دوست ندارد؟ وقتی بسیاری از ما به ماکارونی فکر می کنیم ، به طور معمول به سبک های پر طرفدار تری مانند اسپاگتی ، پنبه یا زبانی فکر می کنیم ، اما در واقع ده ها نوع مختلف ماکارونی وجود دارد که هر کدام مشخصات عطر و طعم خاص خود را دارند ، کاربرد آشپزی و حتی منشا منطقه ای دارند. اما در واقع ماکارونی چگونه به وجود آمد؟

پاستا: برخی از تاریخ
غذاهایی که از آرد و تخم مرغ یا آب تهیه شده و به رشته ها یا شکل های دیگر ، رشته فرنگی a.k.a. آغشته شده اند ، هزاره ها در آن بوده اند. در یکی از محبوب ترین نظریه های مربوط به نحوه تولید ماکارونی در ایتالیا ، گفته می شود که مارکو پولو ، کاوشگر معروف ونیزی ، نودل هایی را که از چین پیدا کرده ، به ایتالیا آورده است.

این در طول قرن سیزدهم میلادی بوده است و مورخان مستندات در کتاب مشهور او “سفرهای مارکو پولو” به آن اشاره می کنند. برای خیلی ها ، اینگونه ماکارونی ها در ایتالیا به وجود آمدند. متأسفانه ، تمام این داستانها در مورد کاشف مشهور که ماکارونی را به ایتالیا می آورد ، وابستگی زیادی به فروش مجدد دارد زیرا متن اصلی کتاب او مدت هاست که از بین رفته است.

با این حال ، برخی از مورخان معتقدند که بسیاری از انواع ماکارونی در ایتالیا تقریباً بیش از این زمان بوده است. به گفته برخی ، هنگامی که یونانیان شهر ناپل را در حدود قرن 3 قبل از میلاد تأسیس کردند ، بومیان این منطقه قبلاً دارای ظرفی به نام “ماکاریا” بودند که از آرد ساخته شده از جو و آب در آفتاب خشک شده بود. و حتی به یک ظرف مانند ماکارونی بنام “laganum” یا “laganas” اشاره شده است ، یک سلف شناخته شده لازانیا. سیاسرو ، سیاستمدار رومی ، كه از سال 106 تا 43 قبل از میلاد مسیح زندگی می كرد ، خاطرنشان كرد كه اشتیاق به ماکارونی های گفته شده دارد.

بسیاری از باستان شناسان همچنین بر این باورند که اولین نوع ماکارونی یا رشته فرنگی در واقع در آسیای میانه ، هزاران سال قبل از ورود مارکو پولو به منطقه ایجاد شده است. و این که از طریق غرب به آنجا سفر کرد و از طریق قبایل عشایری عرب به اروپا رفت. هر کدام از داستانها ممکن است واقعیت داشته باشند ، واقعیت ها این است: ماکارونی یکی از محبوب ترین غذاهای امروز دنیا است و از غذاهای ایتالیایی قابل تشخیص نیست.

موارد دلخواه خواننده از Nonna Box!
پخش ویدئو
انواع معتبر لیست PASTA
حال که به برخی از نظریه های موجود در مورد منشا ماکارونی نگاهی انداخته ایم ، بیایید به بخش خوبی برسیم ، آیا باید؟ در زیر لیست گسترده ای از انواع مختلفی از ماکارونی که معمولاً در آشپزخانه ها در سراسر جهان استفاده می شود ، همراه با برخی از حقایق کلیدی در مورد هر یک ذکر شده است. لذت بردن! یا اگر در حال حاضر احساس گرسنگی می کنید ، انتخاب ما و پاستای ایتالیایی را بررسی کنید یا یاد بگیرید که چگونه ماکارونی را از ابتدا درست کنید.

1. بوکاتینی
بوکاتینی

اگر می توانید نسخه ضخیم تر اسپاگتی را با سوراخی که از وسط آن عبور می کند تصور کنید ، این بوکاتینی خواهد بود. در حقیقت ، نام این ماکارونی از واژه ایتالیایی “بوکو” گرفته شده است که به معنی “سوراخ” است. بوکاتینی در مناطق ایتالیایی ناپل ، لیگوریا و لاتزیو سرچشمه گرفته است و به طور معمول با غذاهای مضر مانند پنستا ، guanciale (یک گوشت پخته شده) در بوکاتی سنتی ، همه دستور العمل سس آماتریکانا ، پنیر ، تخم مرغ ، آنچوی و ساردین و همراه با آنها سرو می شود. یک سس قصابی

2. پن
پن

ماکارونی Penne دارای یک شکل استوانه ای کوچک است و از نظر حجم مصرف یکی از 10 نوع محبوب ماکارونی در جهان است. پنسیلوانیا در سیسیل متولد شده و در سراسر ایتالیا کامل شده است ، اغلب با مواد مختلفی (به عنوان مثال اسفناج و ریکوتا) پر می شود و در انواع سس های مبتنی بر گوجه فرنگی یا خامه ای یا سبزیجات مانند در دستور العمل penne alla campagnola ما سرو می شود.

3. SCIALATELLI
scialatielli

Scialatelli از نظر ظاهری مشابه fettucine و / یا زبانی است ، اما با طول کوتاه تر. این سرچشمه در سواحل آمالفی جنوبی ایتالیا سرچشمه گرفته است و معمولاً انواع مختلفی از سس ماهی و غذاهای دریایی تهیه می شود.

4. TAGLIATELLE
تگلیاتل

یکی از انواع محبوب ماکارونی ، به نوارهای بلند ، مسطح ، روبان مانند می آید و از لحاظ تاریخی از مناطق مارچه و امیلیا-رومانیا ایتالیا است. تهیه آن با کمک یک سازنده خوب ماکارونی بسیار آسان است. این ماده معمولاً با گوشت خوک یا گوشت گاو و همچنین سس ragu alla bolognese سرو می شود.

5- مورد
Casarecce ، ماکارونی Asciutta Italiana

Caserecce بومی سیسیل است ، اما محبوبیت آن به زودی در مناطق مختلف ایتالیا مرکزی و جنوبی گسترش یافت. این یک شکل پیچ خورده است که به شکل “S” چرخیده شده است ، و معمولاً با بادمجان ، ریکوتا و غذاهای دریایی سرو می شود.

6. MAFALDA
مافالدا

Mafalda در منطقه Molise در ایتالیا سرچشمه گرفته است و طبق گفته ها ملکه Malfada di Savoia نامگذاری شده است ، به همین دلیل نام جایگزین این شکل ماکارونی مجدداً (ایتالیایی برای “ملکه کوچک”) است. این پاستا به نوارهای مسطح ، بلند و بریده بریده شده و دارای لبه های موج دار یا زبر است ، و اغلب با سوسیس یا پنیر ریکوتای ایتالیایی سرو می شود.

7. GNOCCHETTI SARDI
gnochhetti sardi

gnocchetti sardi به عنوان سرمايه در سرزمین مادری خود در ساردينيا معروف است ، ماکارونی است که دارای شکل کوچک و کاملاً جمع و جور و تقریباً شبیه به صدف های کوچک است. آنها اغلب با گوشت سرو می شوند ، مانند این بازارچه با دستور سس شانه خوک ، یا سس های پنیر.

8. گنوچی
gnocchi di patate

منشأ دقیق این ماکارونی محبوب به سختی ناخن زدن است زیرا به دلیل وجود آن بوده است

11. پاچری
پاچرو

این سبک ماکارونی بسیار پرطرفدار در مناطق کالابریا و کامپانیا سرچشمه گرفته است و تقریباً مانند برش های یک شلنگ باغ ، شکل بزرگ لوله ای دارد. آنها معمولاً در دستور العمل های مبتنی بر سس گوجه فرنگی استفاده می شوند ، مانند این پاچری با دستور ragù napoletano ، دستور العمل های سس غذاهای دریایی یا هر نوع ظرف با لهجه های سیر سنگین.

12. TORTIGLIONI
شلوغی

منشاء ناپل ، tortiglioni طرحی از لوله‌ها با پشته های کوچک دارد که در یک جهت کمی مورب به طول لوله حرکت می کند. این نه تنها به زیبایی زیبایی می بخشد ، بلکه به یک هدف کاربردی عالی نیز می انجامد ، زیرا tortiglioni یک مسابقه عالی برای نگهداری انواع سس های پر جنب و جوش است.

13. ریگاتونی
ریگاتونی

ریگاتونی یک پاستای بزرگ و لوله ای با پشته های عمودی است که در طول لوله به طول می انجامد. کمی بزرگتر از پن است و اغلب با سس گوشت و همچنین انواع سس های سبک و سنگین سرو می شود.

14. DITALINI
دیتالینی

در اصل تایلند که از ناپل استقبال می شود ، ditalini به معنای واقعی کلمه به معنای “انگشتان کوچک” در ایتالیایی است ، و به راحتی می توان متوجه شد که چرا وقتی به شکل این پاستا نگاه می کنید. آن را به لوله هایی که با اندازه یک هسته ذرت قابل مقایسه است برش داده می شود ، و به دلیل کوچکتر بودن آن اغلب به آن “ماکارونی کوتاه” گفته می شود. دیتالینی معمولاً با پنیر ریکوتا یا کلم بروکلی سرو می شود و برای استفاده در سوپ ها بسیار عالی است.

15. عالی
فارفل

فارفل به دلیل داشتن شکل مشابه ، در مناطق امیلیا رومنا و لومباردیا متولد شده است و به دلیل شکل مشابهی که دارد به عنوان “ماکارونی کراوات” شناخته می شود و معمولاً برای غذاهایی که خواستار سس های سبک و همچنین سالادهای ماکارونی هستند ، استفاده می شود.

16. ماچرونی
ماکرونی

همچنین به عنوان ماکارونی نیز شناخته می شود ، ماکارونی شاید یکی از محبوب ترین سبک های ماکارونی در جهان باشد. این سرچشمه در ایتالیا شمالی و مرکزی بوده و از شکل لوله ای کوچک و کمی خمیده ای برخوردار است که آن را بسیار متنوع می کند. Maccheroni معمولاً در ظروف پخته شده ماکارونی ، سوپ یا از سس پنیر یا سبزیجات پخته شده استفاده می شود.

17- زبان
لینگوئینی

این ماکارونی های طولانی ، باریک ، بیضوی ، روبان مانند ، سرچشمه در مناطق Liguria و Genova در ایتالیا بود. این گیاه در ترکیب با غذاهای دریایی و سس کلم ، و همچنین انواع سس های قرمز مانند arrabbiata یا marinara بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. Nonna Box حتی اخیراً نسخه Tuscan را نیز منتشر کرده است که با استفاده از ترافل تقویت شده است!

18. PICI
پیسی

pici در استان سیهان ایتالیا متولد شده است ، ماکارونی با نورد دستی است که به نظر می رسد نسخه چربی اسپاگتی است. این ماده معمولاً همراه با راگو ، سس گوجه فرنگی سیر ، قارچ های بز گوشت خوک و انواع گوشت بازی (به عنوان مثال ، گراز وحشی ، اردک ، خرگوش و غیره) مصرف می شود.

19. راویولی
راویولی

منشأ این شکل ماکارونی پرطرفدار تا حدودی مبهم است ، اما افسانه این است که منطقه لومباردی نقش مهمی در گسترش محبوبیت خود داشته است. این ماکارونی به شکل مربع است و دارای لبه های زبر است و اغلب با پر کردن انواع مختلفی از جمله گوشت ، پنیر و سبزیجات و همچنین صدف مانند در این دستور غذای راویولی خرچنگ پر شده است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای هلو خانگی خوشمزه و آسان

20. TORTELLINI
تورتلینی

tortellini با منشاء منطقه Emilia ایتالیا (به طور خاص مودنا و بولونیا) ، ماکارونی به نوعی انگشتر است که اغلب با ترکیبی از گوشت (prosciutto ، گوشت خوک ، و غیره) و / یا پنیر پر می شود.

21. CAPRICCI
capricci

شاید یکی از پاستاهای بسیار جذاب شکل در این لیست ، capricci از Puglia در ایتالیا آمده و دارای اشکال نامنظم شبیه به مرجان اقیانوس است. Capricci اغلب با سس های ضخیم یا نازک خورده می شود.

22. فیسیلی
فوسیلی

این ماکارونی بلند و غلیظ و خاردار شکل در اصل از جنوب ایتالیا تپه می رود و بیشتر با سس گوجه فرنگی و پنیر سرو می شود.

23- ممکن است
قوطی

کنسرو با داشتن یک قرن قدمت ریشه در ایتالیا ، کنسول یک پاستای بلند و تا حدودی نازک است که به خوبی برای سرو با سس های نازک یا غلیظ مناسب است

24. CHIOCCIOLE
كيوكسيول

از طریق خاورمیانه به ایتالیا آورده شده ، این ماکارونی لوله‌ای کوچک شبیه ماکارونی است ، فقط با شکل خمیده تر و دارای پشته های ریز. شکل گرد آن ظاهری شبیه حلزون را به شما می دهد ، به همین دلیل آن را کایوسیولی (ایتالیایی برای “حلزون”) می نامند. كيوكسيول براي استفاده در سوپ ها يا سس هاي سبك و سنگين مناسب است.

25. DITALI
دیتالی

این لوله های کوتاه ماکارونی تقریبا 3/8 اینچ طول دارند و از سیسیل سرچشمه می گیرند. دیتالی معمولاً در سوپ ها و همچنین سالادهای ماکارونی مورد استفاده قرار می گیرد.

26. ZITI
زیتی

کلمه “ziti” در واقع به معنی “نامزد” در ایتالیایی است ، زیرا این پاستا به طور سنتی در عروسی های ایتالیایی سرو می شود. این یک ماکارونی لوله‌ای متوسط ​​است که غالباً به عنوان ماده اصلی ظروف شیرینی پخته (مثلاً “زیتوی پخته”) عمل می شود ، که معمولاً با پنیر ، گوشت ، سوسیس ، فلفل ، قارچ ، پیاز و غیره ترکیب می شود.

27. FRICELLI
FRICELLI

فریچلی متولد منطقه Puglia در جنوب ایتالیا ، دارای شکل لوله ای نورد شده و دارای قوام یک کوفته است. به طور معمول همراه بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی یا سس های خامه ای مختلف سرو می شود.

28. ORECCHIETTE
سنگ ریزه

در اصل از منطقه Puglia ایتالیا ، سنگ قهوه یک ماکارونی کوچک گوش است که معمولاً با راپینی یا کلم بروکلی سرو می شود ، و همچنین مورد علاقه برای استفاده با گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی یا گوشت و پنیر ریکوتا است. در حقیقت ، جعبه Puglia Nonna Box شامل این ماکارونی مخصوص ، به همراه دستور العمل سنتی از Nonna Ripalta بود.

29. استلین
استیلین

منطقه مبداء stelline تا حدودی موضوعی است که به شدت مورد بحث است ، اما کافی است که بگوییم استلین ریشه در ایتالیا دارد. این ماکارونی کوچک به شکل ستاره انتخابی مناسب برای استفاده در سوپ ها است.

30. PASSATELLI
پاساتلی

با استقبال از منطقه Emilia-Romagna ایتالیا ، passatelli یک ماکارونی باریک است و ظاهری شبیه به رشته فرنگی برنج دارد ، فقط کمی ضخیم تر است. این گیاه از تخم مرغ ، خرده نان و پنیر رنده شده پارمزان تشکیل شده است و معمولاً در آبگوشت مرغ تهیه می شود.

31. MEZZE PENNE
مزن پن

Mezze penne کمی کوتاهتر و باریک تر از پاستای معمولی پنبه است ، اما از نظر ظاهری همان پشته ها را دارد. از آن در مناطق شمال ایتالیا و همچنین کامپانیا لذت می رود و به طور سنتی با سس گوجه فرنگی یا سس arabbiata ادویه جفت می شود.

32. لازانیا
لازانیا خام

لازانیا با نام ماکارونی مورد علاقه گارفیلد معروف به ناپل است و به شکل مستطیلی بلند و مسطح با لبه های موج دار شکل دارد. بیشتر از همه به عنوان یک ظرف آب پز پخته شده ساخته شده با لایه های لازانیا که با سس های مختلف ، پنیر و سایر مواد مخلوط شده لذت می برد. در اینجا دستورالعمل گام به گام نحوه ساخت لازانیا به روش سنتی آورده شده است.

33. CROXETTI
کروکسیتی

کروکسیت در منطقه ایتالیایی شمالی لیگوریا سرچشمه گرفته است ، و برای تقلید از یک مدالیون ، که اغلب با دست (یا ماشین) به منظور ترسیم طرح ها یا الگوهای پیچیده ساخته می شود ، شکل گرفته است. آنها به طور معمول با سس های ساده مانند گوشت ، قارچ ، پستو ، ماهی یا کرم سبک سرو می شوند. نونا باکس به تازگی این ماکارونی های نسبتاً ناشناخته را در جعبه Liguria گنجانده است ، که همراه با دستور العمل Nonna آنا ماریا بود که خواستار تهیه دیسک های زیبا با ظرافت در شیشه جعبه پاستو بود.

34. VERMICELLI
ورمیشل

از کلمه ایتالیایی به معنی “کرم کوچک” ، vermicelli شکلی بسیار شبیه اسپاگتی دارد ، اما بسته به محل تولید آن می تواند ضخیم تر یا نازک تر باشد. مانند سایر انواع ماکارونی ، معمولاً با انواع سس های غلیظ و نازک سرو می شود.

35. AGNOLOTTI
آگنولوتی

با استقبال از منطقه پیمونت ایتالیا ، این ماکارونی به شکل مربع به طور معمول از هر طرف یک اینچ را اندازه گیری می کند. مانند سایر انواع ماکارونی با پر کردن ، معمولاً با گوشت یا سبزیجات پر می شود.

36. TORTELLONI
tortelloni

گزارش شده است ، مشابه با tortellini اما بزرگتر ، tortelloni در منطقه Emilia متولد شده است ، و یک قوام به سبک کوفته دارد. Tortelloni اغلب با پنیر ریکوتا و سبزیجات مختلف برگ مانند اسفناج پر شده است ، مانند این تورتلونی با اسفناج و ریچوت.

37. TORTELLI
تورتیلی

این ماکارونی به شکل مربع در منطقه Emilia-Romagna ایتالیا قرار دارد و بسیار شبیه به راویولی است و به طور معمول با گوشت ، پنیر یا قارچ پر می شود. Tortelli نیز اغلب با سس بولونیا یا کره ذوب شده سرو می شود.

38. فیلینی
فیلینی

برگرفته از لغت ایتالیایی به معنای “ویسکر گربه کوچک” ، قطعاً فیلینی شکلی شبیه به نام آن دارد که بسیار کوچک و نازک است. این بیماری بیشتر با ناحیه پوگلیای ایتالیا در ارتباط است و معمولاً به عنوان ماده ضخیم کننده به سوپ ها اضافه می شود.

39. آنللی
آنلی

این حلقه های کوچک و نازک ماکارونی در غذاهایی مانند Spaghetti-O جاودانه شده اند ، اما anelli دارای سابقه ای است که بسیار فراتر از روزهای Chef Boyardee است. منشا آن در سیسیل ، آنلی اغلب در سوپ ها و سالادهای ماکارونی از آن لذت می برد.

40. آنلینی
آنلینی

این ماکارونی در اصل یک نسخه کوچکتر از anelli است که تقریباً یک چهارم از اندازه آن است. همچنین از سلامتی سیسیل ، سلامتی آنلینی بیشتر در سوپ ها ، سالادهای ماکارونی و در ترکیب با پارچه گوشت استفاده می شود.

41. بیگولی
ماکارونی بیگولی

این ماکارونی بلند ، غلیظ ، لوله‌ای ، اکسترود دارای ریشه ونیزی است و معمولاً از گندم سیاه یا آرد گندم کامل تهیه شده است. بیگولی به طور معمول با سس های مختلف ضخیم یا گوشتی لذت می برد که یکی از محبوب ترین آنها راگ اردک است.

42. STROZZAPRETI
strozzapreti

معمول در مناطق Emilia-Romagna ، Umbria ، Marche و Tuscany ایتالیا ، strozzapreti یک پاستا نورد دستی است که به دلیل شکل گرم سگ-نان آن شبیه کاواتلی است اما کمی کشیده تر است و دارای تاب پیچ و تاب است. . معمولاً با سس های خامه ای یا گوشتی سرو می شود.

43. BAVETTE
bavette ، انواع ماکارونی

مانند اسپاگتی ، اما با سطح مقطع مسطح تر و کوچکتر از هم محور ، bavette از جنوا آمده و به طور معمول با سس های سنتی pesto یا سبزیجات سرو می شود.

44. TAGLIOLINI
تگلیولینی

ریشه در مناطق لیگوریا ، مارچه و امیلیا-رومانا ، تگلیولینی یک پاستای بلند و روبان مانند است که شبیه به fettuccine است و حدود یک چهارم اینچ عرض را اندازه گیری می کند. تاگلیولینی معمولاً با سس های مختلف سرو می شود که یکی از محبوب ترین آنها سس بولونی است.

45. PIZZOCCHERI
پیتزاچری ، انواع پاستا

منطقه لومباردی در شمال ایتالیا ادعا می کند که منشأ پیتوزوکره ، یک پاستا صاف ، کوتاه ، روبان مانند است که معمولاً از ترکیبی از گندم سیاه و آرد گندم تهیه می شود. در بین بی نظیر ترین انواع ماکارونی ، معمولاً از آن در آماده سازی هایی استفاده می شود که شامل سبزیجات ، سیب زمینی و پنیر است – یک دستور العمل بسیار محبوب که Nonna Carla در لومباردی Nonna Box (و استفاده از آن از جعبه پیتوسری ها استفاده کرد!) – در اینجا دستورالعمل سنتی pizzoccheri alla Valtellinese است.

46. ​​SPAGHETTI ALLA CHITARRA
اسپاگتی-گیتار

Abruzzo ، ایتالیا ، محل تولد این ماکارونی خاص است که شکلی شبیه به اسپاگتی اما با سطح مقطع مسطح دارد. آنچه آن را خاص می کند – و نام آن را می دهد – این است که با استفاده از یک ساز موسیقی مانند به نام chitarra (به معنای گیتار) ساخته شده است ، که برای انتشار رشته های تازه بریده شده باید زنگ زده شود. Spaghetti alla chitarra را می توانید با طیف گسترده ای از سس های گوشتی و خامه ای سرو کنید و در جعبه Abruzzo Nonna Box نیز مزه دار شده است.

47. TAGLIERINI
تگلییرینی

Taglierini نام دیگری برای تگلیولینی است (در بالا توضیح داده شده است). لازم به ذکر است که تگلییرینی اغلب با کره و ترافل ها (دستور العمل معروف به تاجارین) یا همراه با سس گوشت بو داده سرو می شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه میگو پلو: ساده و خوشمزه

48. TRENETTE
ترنس

ترنت یک ماکارونی خشک ، باریک و مسطح است که معمولاً با مناطق لیورگیا و جنوا در ایتالیا در ارتباط است. این غالباً با یک سس پستو در یک فرآورده سنتی معروف به ترنت آل پستو سرو می شود.

49. CANNELLONI
کانلونی

طبق گزارش ها ، اولین بار در ناپل ، ایتالیا توسط سرآشپز مشهور نیکولا فدریکو ایجاد شده ، کاننونی یک ماکارونی لوله مانند یا استوانه ای است که معمولاً طول آن ها سه تا چهار اینچ اندازه گیری می کند ، و اغلب پر از پنیر ، گوشت ، سبزیجات یا ماهی می شود.

50. CAVATAPPI
کاواتاپی

cavatappi یک پاستای توخالی شکل به شکل مارپیچ است که طول آن در حدود یک اینچ است و در بعضی مواقع دارای پشته یا شیار در سطح آن است. مارک معروف ماکارونی Barilla به افتخار خواننده مشهور ایتالیایی دهه 1960 ، Celentano ، این شکل را Cellentani می نامد. کاواتاپی به طور معمول در سس های حاوی گوجه فرنگی سرو می شود و اغلب با پنیرهایی مانند provolone ، mozzarella و parmesan جفت می شود و یا با دستور تهیه سالاد ماکارونی caprese تابستانی ما آن را سرو می کند.

51. گرگانیلی
گارگانلی

ساخته شده از یک رشته فرنگی ماکارونی صاف و مربعی که به شکل لوله ای در آن قرار گرفته است ، garganelli ریشه های آن در منطقه Romagna ایتالیا وجود دارد و به دلیل شیارهای متمایز خود که با چرخیدن لوله های ماکارونی بر روی یک شانه چوبی شکل گرفته شناخته شده است. Garganelli اغلب از آن استفاده می شود که از آن استفاده می شود – در ظرفی که مخلوطی از پیاز ، نخود فرنگی ، و ژامبون نمکی را نشان می دهد.

52. کاواتلی
کاواتلی

کاواتلی برای فعل ایتالیایی cavare نامگذاری شده است ، به معنای “خالی کردن یا حک کردن” ، و این دقیقاً همان چیزی است که این ماکارونی با منشاء ایتالیایی جنوبی به نظر می رسد – یک پوسته کوچک و توخالی ، شبیه به یک نان سگ داغ. یکی از خوشمزه ترین انواع پاستا ها ، کاواتلی بیشتر در ترکیب با پنیر ریکوتا و سس گوجه فرنگی یا با دستور بسیار معروف کاکاتلی و کلم بروکلی از آن لذت می برد.

53. کنفیگلی
کونگیلی

این ماکارونی کوچک به شکل صدف سرچشمه از ایتالیا سرچشمه می گیرد و یکی از محبوب ترین شکل های ماکارونی در منطقه است زیرا به طور خاص برای نگهداری سس بیشتر طراحی شده است. برنامه های متداول برای کانچلی شامل پاستا ، سوپ و کاسترولی است.

54. FOGLIE D’ULIVO
foglie d’ulivo

منشاء آن از ناحیه پوگلیای ایتالیا ، foglie d’ulivo نوعی ماکارونی است که برای شبیه به شکل برگهای زیتون دست ساز ساخته شده است. به طور معمول با سس زیتون خامه ای یا سس گوجه فرنگی همراه با ریحان سرو می شود.

55. LUMACHE
لمشه

مشابه سایر انواع ماکارونی مانند چیوکسیول ، لومش پوسته های ماکارونی به شکل حلزون های کوچکی هستند که به طور معمول دارای یک انتهای خرد شده برای نگهداری بهتر سس هستند. آنها ریشه های خود را در سیسیل پیدا می کنند ، و معمولاً از سس های کمی سنگین تر و لذت بخش لذت می برند.

56. لوله
لوله

این ماکارونی توخالی از شمال مرکزی ایتالیا همچنین دارای شکل خمیده ای است که به پوسته حلزون شباهت دارد اما با یک باز شدن صاف در یک انتها. لوله ها را به خوبی با سس های گوشتی ، سبزیجات یا خامه حل کنید.

57. رولت
رولت

یکی از انواع بی نظیر ماکارونی ، این ماکارونی چرخ دستی واگن سرگرم کننده در شمال ایتالیا سرچشمه گرفته است و معمولاً در ظروف با سس گوجه فرنگی یا کرم پایه استفاده می شود. در مورد تفاوت بین روتل و روتینی سردرگمی کمی وجود داشته است ، زیرا چندین مارک ماکارونی ماکارونی به شکل خاردار به نام rotelle تولید می کنند ، اما ماکارونی های روتلی واقعی مانند چرخ های واگن شکل می گیرند.

58. تروفی
تروفی

تروفی با استقبال از لیگوریا در شمال ایتالیا ، یک ماکارونی نازک و کوتاه و پیچ خورده است که به طور معمول با دست به شکل های جالب و پر پیچ و خم چرخیده می شود. کاربرد سنتی Liguran برای تروفی تهیه آن با سس گوجه فرنگی ریحان است ، اما معمولاً با سس گوجه فرنگی سبک نیز لذت می برد.

59. فرژولا
fregola

این ماکارونی متولد ساردی شبیه به کوسکوز اسرائیلی از نظر اندازه و شکل است و از خمیر سمولینا تشکیل شده است که به داخل توپ های کوچک و قطر تقریباً 2-3 میلی متر چرخانده شده است. Fregola معمولاً با کلوچه و سس گوجه فرنگی تهیه می شود ، دستور العمل آن از Nonna آنتونیا است که در جعبه ساردینیا نونا جعبه ، همراه با مقداری فریگلا ، البته!

60. QUADRETTINI
چهارگوش

طبق گزارش ها در منطقه Emilia-Romagna ایتالیا متولد شده است ، این ماکارونی های کوچک و مسطح اغلب به شکل مربع یا مثلثی شکل می گیرند و بیشتر در سوپ های آب نازک استفاده می شود.

61. CAPPELLETTI
کاپلتی

سرچشمه از شهر باستانی مودنا در ایتالیا ، cappelletti با کلمه ایتالیایی به معنی “کلاه کوچک” نامگذاری شده است و شکل آن قطعاً این شباهت را به خود می گیرد. به عنوان یک ماکارونی به سبک کوفته ، کاپلتی با گوشت پر می شود و به طور معمول در یک مرغ غلیظ یا کاپون سرو می شود.

62. FAGOTTINI
fagottini

اعتقاد بر این است که از سیسیل منشا گرفته ، fagottini ایتالیایی است برای “بسته های کوچک” ، که توصیفی مناسب از این ماکارونی های شکل تصادفی است. Fagottini معمولاً با سبزیجات مانند لوبیا سبز ، هویج و پیاز و همچنین روغن زیتون پر می شود.

63. MEZZELUNE
مزولون

از کلمه ایتالیایی به معنی “نیمه ماه” ، mezelune با ماکارونی پر شده است که به شکل نیمه دایره ای است. سرچشمه آن در تیرول ، یک منطقه خودمختار در شمال ایتالیا است و به طور معمول با پنیر بیتو ، تخم مرغ ، شیر و فلفل سفید پر شده است. Mezzelune به طور معمول با سس متشکل از قارچ های گوشت خوک ، شراب سفید و کره شیرین سرو می شود.

64. SPÄTZLE
اسپاتل

بر خلاف اکثر انواع ماکارونی ، Spatzle سرچشمه با مردم سواب در جنوب غربی آلمان بود. این یک ماکارونی مبتنی بر تخم مرغ است که به طور معمول گرد است ، اما می توان آن را به صورت نامنظم شکل داد. به سادگی تخم مرغ ، آرد و نمک تشکیل شده است ، اسپاتل غالباً به عنوان یک غذای جانبی با کره سرو می شود ، و یا در بالای آن با سس خامه ای یا خامه ای قرار می گیرد.

65. سدانی
سدان

اگر شما می خواهید لبه های زاویه دار ماکارونی پن را قطع کنید ، در اصل سدانی خواهید داشت. اگرچه منشأ آن ناشناخته است ، منطقی است که فرض کنیم که این پدیده به عنوان شاخه ای از پنسیلوانیا متولد شده است. سدانی معمولاً با سس گوجه فرنگی سرو می شود ، اما هنگام تهیه دشت با پنیر یا کره نیز مورد علاقه آن است.

66. PAPPARDELLE
پاپاردل

با استقبال از منطقه مرکزی-جنوبی توسکانی در ایتالیا ، پاپاردل به صورت ماکارونی به سبک روبان ، صاف و نواری است که به شکل بسیار گسترده ای بریده می شود ، بر خلاف جنین گسترده نیست. Pappardelle از جمله انواع پاستا است که برای طیف گسترده ای از سس ها ، از گوشت گرفته تا صدف گرفته تا سبزیجات ، یا در این دستور العمل پاپاردل با کنگر فرنگی ، لوبیا فوا و prosciutto یک مسابقه عالی است.

67. FETTUCCINE
fettuccine

این ماکارونی بسیار محبوب دارای ریشه های کمی مبهم است ، زیرا در مناطق مختلف ایتالیا با نام های مختلفی روبرو می شود ، اما به نظر می رسد ماکارونی های fettuccine بیشتر در رم استفاده می شود. این یک پاستای بلند ، مسطح ، روبان مانند با ضخامت مناسب ، به طور معمول 10 اینچ طول و حدود 1/4 اینچ عرض دارد. Fettuccine در انواع برنامه های آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد ، در اینجا دستور تهیه ماکارونی fettuccine با گوجه فرنگی گیلاس و فلفل زنگ زده است ، اما بیشتر در خارج از ایتالیا به دلیل استفاده از آن با سس خامه ای آلفردو شناخته می شود.

این ماکارونی با منشأ ایتالیایی به شکل لوله‌ای شکل است و به صورت کوتاه و بریده شده به یک حلقه خمیده شده است. Torchietti اغلب با سس های بلونسی یا سوسیس جفت می شود.

69. SPAGHETTINI
اسپاگتی

اگر می توانید یک نسخه کوچکتر و نازک تر از اسپاگتی را تصور کنید ، این اساساً اسپاگتی است. در بین بسیاری از انواع پاستا و بومی ایتالیا نیز ، اسپاگتینی در جایی بین اسپاگتی و ورمیشلی در مقیاس ضخامت قرار می گیرد و معمولاً با سس های مبتنی بر گوجه فرنگی یا روغن زیتون سرو می شود.

70. کالامارات
Calamarata

این ماکارونی غلیظ و حلقه ای شکل از ناپل استقبال می کند و به دلیل ظاهر مشابه آن معمولاً با حلقه های کالامی اشتباه گرفته می شود. Calamarata به دلیل شکل لوله ای که دارد به انواع ماکارونی Paccheri تعلق دارد و خیلی خوب با سس های خامه ای سنگین یا دستور العمل های ماکارونی غذاهای دریایی جفت می شود.

71. TONNARELLI
تنارلی

تونارلی برای برخی به عنوان اسپاگتی مربع شناخته شده است. با این حال ، برای بسیاری ، شاید به طرحی با نسخه رومی spaghetti alla chitarra از منطقه Abruzzo شناخته شود. از همه اینها ، تنارلی تقریباً به همان روشی که می خواهید اسپاگتی آلا کیتاررا بخورید ، درست می شود. یعنی شما از همان دستور العمل خمیر ماکارونی تازه استفاده می کنید ، ورق خمیر را تقریباً با ضخامت یکسان می چرخانید و خمیر ماکارونی را با استفاده از ابزاری با رشته هایی به نام کیترا برش می دهید. جالب است که شما ممکن است برای برش خمیر از یک پین نورد استریل نیز استفاده کنید و تقریباً همان نتیجه را به شما می دهد. بنابراین از نظر فنی ، tonnarelli و spaghetti alla chitarra اساساً همان پاستا هستند ، فقط با نام های مختلف ، بسته به جایی که در آن هستید. اگر در Abruzzo هستید ، آنرا spaghetti alla chitarra می نامید ، اما اگر در رم هستید ، آنرا تونارلی می نامید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آبغوره خانگی: سنتی و مدرن

72. ACINI DI PEPE
آکینی دی پپه

Acini di Pepe به معنای واقعی کلمه “برنج” به زبان انگلیسی ، ممکن است acini di pepe مانند کوزکوز باشد ، اما در واقع نوعی ماکارونی است که دقیقاً شبیه دانه های ریز است. در حقیقت ، بعضی افراد آنها را پاستینا می نامند که به معنی “خمیر ریز” است. معمولاً مانند دانه ها پخته می شوند اما مدت زمان پخت آن فقط 4 تا 9 دقیقه است. این ماده معمولاً برای سوپ ها و سالادها استفاده می شود و غالباً ماده ترجیحی سوپ عروسی ایتالیایی است.

73. موی آنگل (CAPELLI D’ANGELO)
capelli d’angelo

موهای فرشته Capelli d’angelo ، A.K.a ، نوعی ماکارونی رشته ای مانند اسپاگتی است. با این وجود برخلاف اسپاگتی ، بسیار نازک است و قطر آن در حدود 0.031 تا 0.035 اینچ است. اغلب از آن برای سوپ ها و غذاهای دریایی یا با سس های سبک استفاده می شود. مدت زمان پخت آن حدود 2 تا 4 دقیقه است و اغلب در کویل هایی که شبیه لانه پرنده هستند به فروش می رسند. این یکی از شکل های کلاسیک ماکارونی است و از قرن 14th یک جزء ماکارونی محبوب در شبه جزیره ایتالیا بوده است.

74. CAPPELLINI
ماکارونی capellini

نوعی ماکارونی کمی ضخیم تر از موهای فرشته ، کاپلینی ها اغلب در مورد موهای فرشته اشتباه می گیرند. این احتمالاً به این دلیل است که هر دو ماکارونی رشته ای نازک و ظریف هستند که اغلب در سوپ ها یا با سس های سبک استفاده می شوند. با وجود شباهت ها ، با این حال ، کاپلینی در واقع یک ماکارونی متفاوت محسوب می شود. قطر آن معمولاً بین 0.033 تا 0.036 اینچ اندازه گیری می شود و مدت زمان پخت آن حدود 2 تا 6 دقیقه است.

75. FILEI
Filei Calabresi

Filei calabresi یا به سادگی filei نوعی ماکارونی مارپیچ کوتاه است که قسمت وسط توخالی دارد. این شکل معمولاً با چرخاندن قطعات نامنظم از خمیر با استفاده از یک سوزن بافندگی نازک ساخته می شود و یک قسمت توخالی در وسط ایجاد می کند. این اغلب با مشاغل مقایسه می شود ، اما در واقع یکسان نیستند. Busiate کاملاً به شکل مارپیچ است ، در حالی که filei بیشتر شبیه نسخه باریک و کشیده کاواتلی است. همچنین Busiate معمولی برای شهر Trapani در سیسیل است ، در حالی که پرونده برای منطقه Calabria معمولی است.

76. ORZO
ارزو

اورزو در واقع کلمه ایتالیایی “جو” است و به همین دلیل بسیاری از افراد شکل این ماکارونی را برای دانه واقعی اشتباه می گیرند. برای افزودن سردرگمی بیشتر برای مخلوط کردن ، شکل ماکارونی شبیه دانه های بزرگ برنج است که به نظر می رسد کمی شبیه به دانه جو است. احتمالاً به همین دلیل است (شاید برای کم کردن برخی از سردرگمی ها) این شکل ماکارونی نیز با نام دیگری به نام “ریزونی” به معنای “برنج بزرگ” در ایتالیایی می رود.

ماکارونی Orzo برای یک منطقه خاص ایتالیایی معمولی نیست و بیشتر در سالادها ، سوپ ها و کاسه های پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی که ممکن است orzo در آن پیدا کنید سنگ معدن است.

77. پاستینا
پاستین

یک کلمه ایتالیایی که به معنای واقعی کلمه به معنی “خمیر ریز” یا “ماکارونی کوچک” است ، پاستین نوعی ماکارونی است که از تکه های ریز تشکیل شده و ممکن است شبیه دانه باشد اما در واقع می تواند به هر شکلی باشد. در حقیقت ، acini di pepe توسط برخی نیز پاستین نامیده می شود. پاستینا از آرد گندم و بعضی اوقات ، تخم مرغ نیز ساخته می شود. اندازه معمولی برای هر قطعه معمولاً معمولاً یک چهارم اینچ یا کوچکتر است. برخی از رایج ترین شکل های پاستا ستارگان ، پوسته ها ، لوله ها و ماکارونی های ریز هستند. تقریباً مانند orzo ، پاستین بیشتر در سوپ ها و سالادها استفاده می شود.

نامهای دیگر پاستین (pastina) و پاستین (pastine) است.

78. TROCCOLI
تروکلی

ماکارونی که یک پاستای معمولی در مناطق آپولیا و باسیللیکاتا است ، آب کلم یک نوع ماکارونی رشته ای مانند اسپاگتی است. با این حال ، سطح مقطع آن مانند بیضی شکل یا مربع شکل ، مانند اسپیتارا آلا کیتارا شکل گرفته است. در واقع ، اغلب با اسپاگتی آلا chitarra مقایسه شده است. این نه تنها به دلیل شکل آن بلکه به دلیل ابزاری که در ساخت آنها استفاده شده است.

تروکلی با استفاده از یک پین نورد نورد به نام تروکولو یا تروکولاتورو ساخته می شود. از طرف دیگر Spaghetti alla chitarra با استفاده از یک تخته چوبی ویژه با رشته هایی به نام chitarra ساخته می شود. با این حال ، از آنجا که ماکارونی تروکلی مربعی تقریباً شبیه اسپاگتی آلا chitarra است ، احتمالاً می توانید از هر دو ابزار برای تهیه هر دو پاستا استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که اگر در Abruzzo هستید ، اسپاگتی alla chitarra است ، اما اگر در آپولیا یا Basilicata قرار دارید ، این مواد غذایی استوایی است.

79. تجارت
مشغول

این نوعی ماکارونی است که معمولاً در Trapani ، منطقه ای در سیسیل غربی یافت می شود. این گیاه از آرد و گندم دوروم درست مانند بیشتر ماکارونی های تازه در جنوب ایتالیا تهیه شده است. نام ماکارونی از کلمه “بوسا” گرفته شده است ، که یک چوب نازک از یک نوع چمن است که در خاک شنی و خشکی رشد می کند. در گذشته سازندگان بیسوات خمیر را با استفاده از چوب “بوسا” به شکل های خاردار تبدیل می کنند. امروزه بسیاری از آنها از سیم فلزی مخصوص یا یک سوزن بافندگی برای ساخت آنها استفاده می کنند.

تجارت خشک شده موجود در بازار نیز موجود است اما بیشتر خانواده های سیسیل از غذاهای تازه که اغلب خانگی هستند ترجیح می دهند. Busiate بهترین راه حل با سس معروف pesto alla Trapanese و همچنین سس های ماهی است که در جزیره پر از غذاهای دریایی سیسیل بسیار محبوب است.

80. LASAGNE VERDI
لازانیا وردی

در اینجا یکی دیگر از انواع لازانیا کلاسیک است. تهیه شده با اسفناج ، که هنگام تهیه خمیر به آن اضافه می شود ، لازانیا به صورت سنتی با پارچه و قورباغه Bollnese تهیه می شود ، اما اخیراً می توان آنها را در لازانیا حاوی سبزیجات نیز یافت. آنها معمولاً در منطقه Emilia-Romagna یافت می شوند.

81. جادوگری
پاستا Spaccatelle

با منشاء سیسیل ، spaccatelle به طور گسترده در سایر مناطق ایتالیا مورد استفاده قرار نمی گیرد. این یک ماکارونی کوتاه با اسپاکاتورا یا اسپلیت است که در مرکز آن قرار دارد و معمولاً با سس های گیاهی مانند آلا نورما یا غذاهای دریایی سرو می شود.

82. CAMPANELLE
ماکارونی کامپانل

Campanelle به معنای “گل های زنگ زده” یا “زنگ های کوچک” است ، و به اسم آن صادق است ، این یک ماکارونی به شکل زنگ دار است که دارای لبه های گلبرگ مانند ، گلبرگ است. این مرکز ماکارونی با داشتن یک مرکز توخالی مناسب برای نگهداری سس ، به خوبی با سس های غلیظ و پرپشت شکل جفت می شود.

83. MOSTACCIOLI
ماکارونی Mostaccioli

مستاکولیولی که در ایتالیا به عنوان “penne lisce” شناخته می شود ، از منطقه کامپانیا در جنوب ایتالیا سرچشمه گرفته است. دارای شکل لوله ای با انتهای زاویه دار مانند پاستای شناخته شده تر penne است اما به جای پشته ها از بافت صافی برخوردار است. Mostaccioli بهترین حالت را با سس های سبک ، تازه یا در قابلمه هایی با نام ماکارونی al forno در ایتالیایی سرو می کنید.

84. GEMELLI
ماکارونی Gemelli

Gemelli ، ایتالیایی برای “دوقلوها” ، یک پاستا کوتاه است که از دو رشته ماکارونی تشکیل شده است که به هم پیچیده شده اند. این شکل همه کاره ماکارونی در سالادهای ماکارونی ، کباب پلو یا گوجه فرنگی سبک ، روغن یا سسهای وابسته به لبنیات به خوبی کار می کند.

85. رادیاتوری
ماکارونی رادیاتوری

 

گزارش این آگهی

رادیاتور یک ماکارونی کوچک با خطوط بافت دار و موج دار است که باعث می شود آن را مانند رادیاتور جلوه دهد. اندازه و بافت آن باعث می شود آن را برای سس های ضخیم تر ، سوپ ها ، سالادها و ماهی های قابلمه ای مناسب تر کنید.

86. CASONCELLI
ماکارونی Casoncelli

Casoncelli از شهر Bergamo در لومباردی ، منطقه ای از شمال ایتالیا آمده است. این ماکارونی پر شده معمولاً با ماکارونی تازه چیده شده روی گوشت یا مخلوطی از گوشت ، پنیر ، کشمش یا سایر مواد ساخته شده تهیه می شود و برای شبیه شدن به آب نبات های بسته بندی شده با هم فشرده می شوند. معمولاً با یک سس ساده کره ذوب شده ، پانکراس و برگهای مریم گلی در صدر قرار می گیرد.

بنابراین ، به ما بگویید: آیا ماکارونی را از دست دادیم؟ کدام نوع پاستا مورد علاقه شماست؟ چگونه آن را آماده می کنید؟ در نظرات به ما اطلاع دهید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا