دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

سوپ تاکو

ما تازه از سفر سالانه خانواده خود به “کمپینگ” بازگشتیم و من یک انفجار داشتم. ما یک کوه کابین لوکس (نوع کمپینگ من) را در کوههای تنسی اجاره کردیم و از طبیعت پوشیده از بهترین لباس های او لذت بردیم. همیشه بعد از بازگشت از آرامش کوهستان ، احساس طراوت و خلاقیت می کنم. ساحل و کوه ها به طور جدی کاری را برای روح من انجام می دهند!

قبل از عزیمت ، من فکر کردم که با تهیه این دستور العمل سوپ تاکو دلچسب ، ما را در یک فضای دنج و بیابانی قرار می دهم! پسران در بیرون از منزل در برگها بازی می کردند در حالی که من تمیز می کردم و بسته بندی می کردم.

چیزی مثل بازی کردن در فضای باز در پاییز وجود ندارد و بعد از آن که با یک سوپ خانگی خوشمزه استقبال شوید ، وارد آن می شوید! ما در خانواده ام سوپ را دوست داریم من فکر می کنم پسرانم اگر درست کنند ، هر روز آن را می خورند.

دستور تهیه سوپ تاکو آسان

سال گذشته در سفر کمپینگ ما ، من این سوسیس خامه ای و سوپ سیب زمینی سبزیجات را تهیه کردم که به صورت افزودنی بهم می خورد! امسال همه چیز در مورد این دستور العمل سوپ تاکو است! شوهرم از وقتی ساختم در این باره صحبت کرده است!

این سوپ تاکو تمام جعبه ها را چک می کند! تازه ، پر ، طعم آور است و به نظر نمی رسد با همه آن رنگ ها خیلی جالب باشد؟

سوپ تاکو چیست؟
این دستور العمل سوپ تاکو تغییر کامل سرعت در شب تاکو است! این پر از لوبیای سیاه ، لوبیا کلیه ، گوجه فرنگی تند Rotel ، ذرت شیرین ، آب گوجه فرنگی معطر ، و بسیاری از ادویه جات و گیاهان است! این به خودی خود عالی است ، اما به محض افزودن آن تاپ های تاکو … بله گاو !!!

احساس پرتاب آزاد بر روی تمام toppings مورد علاقه خود را. پر کردن واقعا باعث زنده ماندن این سوپ می شود. این یک سوپ دلپذیر است و در صورت نیاز به یک دسته بزرگتر ، دستور تهیه آن دو برابر آسان است.

دستور تهیه سوپ تاکو آسان
در این دستور العمل سوپ تاکو از چه شکایتی می توان استفاده کرد؟
دامن هرچه بلند شود! به طور جدی ، خوب ، چیزی جز کاهو! فکر نمی کنم کاهو در این دستور العمل سوپ تاکو کار کند. من معمولاً مخلوط پنیر مکزیکی ، گوجه فرنگی تازه (برای عشق به خدا گوجه فرنگی های تازه را از دست ندهید!) ، آووکادو ، پیاز قرمز ، ژلاپنو و خامه ترش را انجام می دهم!

تراشه های پیتا خانگی را فراموش نکنید!
این چیپس های پیتا پخته شده برای من یک چیز لحظه آخری بود اما تکرار خواهد بود! بعضی از پیازها را به صورت مثلث برش داده ام و آنها را با کره و یک چاشنی سخاوتمندانه از چاشنی تاکو مسواک میزنم. من آنها را در دمای 400 درجه فارنهایت برای 8 دقیقه و رحمت پختم. آنها خیلی خوب بودند متنفرم از اینکه ویدیویی در مورد آنها انجام ندادم ، اما شما تصویری را دریافت می کنید. بسیار آسان است و با این دستور العمل سوپ تاکو خیلی خوب پیش رفت!

همه آن طعم ها و بافت ها شگفت انگیز بودند! من قبلاً این سوپ را برای هفته آینده در فهرست آورده ام!

آسان TACO SOUP
یک سوپ جسورانه ، دلچسب و خوش طعم و پر از عطر و طعم فیستا! بالا با تاپو مورد علاقه خود را بالا!
CourseMain ، سوپ
غذاهای آمریکایی ، مکزیکی
Keywordbest ، لوبیای سیاه ، طرز تهیه ، لوبیا کلیوی ، اصلی ، روتل ، سوپ تاکو ، گوجه فرنگی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان 30 دقیقه بپزید
زمان کل 45 دقیقه
خدمات 8 نفر
عناصر
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 فنجان پیاز زرد پخته
1 قاشق غذاخوری سیر چرخ کرده
1 عدد گوشت گاو زمینی
آبگوشت 3 فنجان گوشت گاو
سس گوجه فرنگی 15 اونس
1/2 فنجان سس تاکو ملایم
3½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
2 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
1 قاشق چایخوری زیره
1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز فلفل
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری جعفری
2 10 اونس قوطی گوجه فرنگی روتلی
16 اونس لوبیا کلیه ، کنسرو تخلیه شده
15 اونس لوبیای سیاه ، کنسرو تخلیه شده
1 فنجان ذرت شیرین منجمد
1 برگ برگ
1/2 فنجان سیلانرو تازه خرد شده
نرده ها
گوجه فرنگی تازه پخته شده است
پیاز سرخ شده
آووکادو تاس
خامه ترش
پنیر چدار خرد شده
جلالپنه بذر کرده و خرد کرده است
تراشه های پیتا نان تست شده (اختیاری اما بسیار خوب)

دستورالعمل ها
روغن زیتون را درون یک گلدان بزرگ و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
پیازها را اضافه کرده و صاف کنید تا نیمه شفاف شوند.
سیر را اضافه کرده و صاف کنید تا معطر شود.
گوشت گاو خرد شده را اضافه کرده و خرد کنید و به درون هلو کوچک خرد کنید.
بپزید تا گوشت گاو درست شود و سپس چربی را تخلیه کنید.
آبگوشت ، سس گوجه فرنگی و سس تاکو را اضافه کنید.
در تمام ادویه ها هم بزنید.
گوجه فرنگی روتلی ، لوبیای سیاه ، لوبیا کلیه و ذرت را اضافه کنید.
برگ برگ را اضافه کنید.
به مدت 30 دقیقه بپوشانید و بجوش و خروش آمدن.
برگ خلیج را جدا کرده و در کتانترو تازه به هم بزنید.
در صورت لزوم چاشنی ها را تنظیم کرده و تنظیم کنید.
نرده ها را به داخل کاسه ها و بالا با پرهای دلخواه میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *