دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دسر شارلوت

موز فاستر ، ازدواج سعادتمندانه موزهایی که در شکر قهوه ای ، شپشک و لیکور موز ریخته شده ، سپس flambeed شده و روی آن بستنی وانیلی سرو می شود ، در بین دسرهای برتر دنیا قرار دارد. هرکسی که در نیواورلئان بوده و موز را امتحان نکرده باشد ، فاستر ، یقیناً یکی از بزرگترین لذت های زندگی را از دست داده است.

این نسخه ، دسر را به شارلوت تبدیل می کند ، قالب ای از ماسوره های مخصوص خیساندن مشروبات الکلی که پر از موس طعم دار است. در حقیقت ، این دسر با دقت بیشتری یک کیک جعبه یخ است ، زیرا معکوس و رونمایی نشده است. در اینجا نیازی به انجام چنین کاری نیست. به هر حال مرغ کوهی قسمت بالای کیک را پوشانده و مانند موزهای فاستر ، با شکمبه تیره پوشانده می شود. شکمبه که 151 ضد است کار می کند بهترین ، اما بسیار مراقب باشید ، زیرا بسیار قابل اشتعال است.

ساخت جلوتر: شارلوت را روز قبل جمع کنید. دقیقاً قبل از خدمت ، طاقچه کوه را اضافه کنید.

خدمات: 12
عناصر
برای LADYFINGERS و پر کردن
1 فنجان شکمبه تیره ، به همراه 1/4 فنجان برای شعله ور شدن
2 فنجان شکر
36 مادربزرگ یا ساویاردی (برای تیامیسو) ، مانند مارک بلینو
2 فنجان شیر کامل
1 لوبیای وانیلی ، تقسیم
4 قاشق چایخوری ژلاتین ، نرم شده در 1/4 فنجان آب
6 زرده بزرگ تخم مرغ ، در دمای اتاق
1/2 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان خامه سنگین
3 موز بزرگ
برای مسکن
4 سفیده بزرگ تخم مرغ ، در دمای اتاق
1/4 قاشق چای خوری تارتار
1/2 فنجان شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
جهت ها
برای بانوی پرنده و پر کردن: یک تابه فنری 8- یا 9 اینچی با دست داشته باشید. گلگیرهای نگهدارنده را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت پخش کنید.

1 فنجان شکمبه و 1 فنجان شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​مخلوط کنید ، هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط از طریق آن گرم شود. روی سر ماسه بانها بریزید و آنها را تا حد ممکن یکدست کنید. ماساژورهای خیس شده را به صورت عمودی مرتب کنید تا طرفین تابه فنر را بچرخانید ، که طرف های قهوه ای آن طرفین تابه را لمس کنید. (با کدام طرف روبرو شوید و از کدام طرف روبرو شوید ، بنابراین کیک هنگام برچسب زدن ، یکنواخت به نظر می رسد.)

قسمت زیرین ماهیتابه را با مادربزرگ های خیس خیس باقی مانده خط کنید ، و آنها را به قطعات کوچک خرد کنید تا هرگونه شکاف را پر کنید. (ممکن است چند خانم مادربزرگ باقی مانده باشد.)

یک کاسه بزرگ پر از نیمی از یخ در دست داشته باشید.

شیر و لوبیا وانیل را در یک قابلمه متوسط ​​بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید ، تا حباب های کوچک در اطراف لبه ها شروع به شکل گیرند و شیر تا لمس شود. از روی حرارت برداشته و درون ژلاتین نرم شده هم بزنید تا حل شود. وانیل را به مدت 10 دقیقه بپوشانید و سپس لوبیا را برداشته ، دانه های آن را خرد کرده و آنها را به شیر اضافه کنید. غلاف خراشیده شده را دور بریزید.

زرده های تخم مرغ ، فنجان باقیمانده شکر و نمک را در یک قابلمه بزرگ و سنگین بر روی حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. به مدت حدود 2 دقیقه ، تا زمانی که این مخلوط به رنگ لیمو باشد ، ضرب و شتم بزنید ، سپس به تدریج در مخلوط شیر-ژلاتین ضرب کنید. از یک قاشق چوبی برای مخلوط کردن مخلوط استفاده کنید تا زمانی که درون یک نگهدارنده سبک غلیظ شود که قسمت پشت قاشق را پوشانده باشد. این باید حدود 10 دقیقه طول بکشد. از روی حرارت بردارید.

برای ضرب و شتم کرم سنگین تا قله های نرم ، از یک میکس یا دستی یا میکسر استفاده کنید. یخچال موزها را پوست بگیرید و انتهای آنها را صاف کنید. آنها را به طول در چهار قسمت برش داده و سپس به صورت متقاطع به قطعات 1/2 اینچی برسانید. انتقال به یک کاسه مخلوط کن.

در قابلمه یخ را در کاسه یخ قرار دهید. کاستارد را هم بزنید تا خیلی سرد شود. (مراقب آن نگذارید و از هم زدن خودداری کنید. شما نمی خواهید که ژلاتین شروع به تنظیم کند.) پس از سرد شدن کاستارد ، به آرامی درون کرم شلاق بزنید تا خوب ترکیب شود.

یک چهارم از این مخلوط را درون تکه های موز ریخته و سپس آن مخلوط را به طور مساوی در قسمت زیرین تابه فنر باند پخش کنید. كارتارد باقي مانده را پر كنيد. کیک را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید ، بسته بندی را مستقیماً روی سطح قرار دهید. برای چند ساعت یخچال و ترجیحاً یک شب یخچال کنید.

برای تکمیل کیک ، گلگیرهای عمودی را برش بزنید تا با کاستارد ست شود. (در صورت تمایل برش های مخصوص تنقلات را رزرو کنید.) حلقه بیرونی فنر را جدا کرده و شارلوت را روی پایه کیک قرار دهید.

کیک را در حین آماده شدن کیک خنک کنید: از میکسر دستی یا ایستاده استفاده کنید تا سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در یک کاسه تمیز با سرعت متوسط ​​ضرب کنید تا قله های نرم ایجاد شود. سرعت میکسر را کم کنید و به آرامی شکر 1 قاشق غذاخوری را به یکباره اضافه کنید ، ضرب و شتم کنید تا جارو شسته شود و شکر حل شود. عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

یک کیسه شیرینی بزرگ را با نوک ستاره بزرگی قرار دهید (یا انتهای یک کیسه نگهدارنده مواد غذایی پلاستیکی قابل اندازه با اندازه گالن را بگیرید) و آن را با آبشار پر کنید. شیروانی را حتی در جیب های مخصوص عروسک لوله بزنید ، شارلوت را به طور کامل بپوشانید و حتماً سوراخ ها را پر کنید. (از طرف دیگر ، از اسپاتول افست استفاده کنید تا شهاب را به طور مساوی در بالای قسمت پخش کنید.)

از یک مشعل آشپزخانه (آشپزخانه) استفاده کنید تا با دقت و به طور یکنواخت قهوه ای رنگ را به رنگ تیره های قورباغه قهوه ای رنگ کنید.

درست قبل از سرو ، 1/4 فنجان شکمبه تیره (یا یک مخلوط نیم و نیم شکمبه تیره و یک رم 151 ضد آب) را در یک قابلمه کوچک گرم کنید تا آن را گرم کنید.

شارلوت را روی میز قرار دهید. شکمبه را بریزید روی پنجم

در حال حمل و نقل برای روشن کردن شکمبه از کبریت بلند شومینه استفاده کنید. هنگامی که شعله از بین می رود ، فوراً سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *