دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پودینگ

پودینگ خامه ای خانگی کوچک کم ارزش و در عین حال باورنکردنی است. در این دستور العمل ، شما ترکیب طعم های برجسته قند و کره قهوه ای کارامل شده را با وانیل و یک پاشیده از بوربون ترکیب می کنید. این دستور پودینگ butterscotch به شکل لوکس و خامه ای ، غنی از مخمل و کاملاً فراموش نشدنی با کارامل شور و خامه تازه تازه در بالای آن است.

پودینگ خامه ای خانگی با کارامل نمکی و خامه شلاق خورده

امروز کار برای من قطع شده است ، زیرا مجبور هستم بازوی شما را در تلاش برای دسرهای دو طبقه کم فشار بچرخانم. اول ، Butterscotch. غالباً تحت الشعاع شکلات ، کره بادام زمینی ، لیمو و هر نوع عطر و طعم دیگر این سیاره قرار دارد ، Butterscotch بی سر و صدا در گوشه و کنار می نشیند تا اینکه متوجه نشود. دوم ، پودینگ. به طور معمول پودینگ به اندازه تماشای رنگ خشک هیجان انگیز است. اکثر دوستداران دسر وقت روز را به آن نمی دهند.

اما بیایید لحظه ای قدردانی کنیم. پودینگ butterscotch خانگی در زمین بازی خود است. در 1 گلدان ، ما قند و کره قهوه ای کارامل شده را با یک چاشنی وانیل و بوربون ترکیب می کنیم. پودینگ Butterscotch به صورت لوکس و خامه ای و غنی از مخمل است. برترین ها با کارامل شور ، کرم شلاق تازه ، و تکه های تافی برای یک دسر واقعا فراموش نشدنی.

و بهترین قسمت؟ پودینگ باکس میکس به این مهمانی دعوت نمی شود !!

پودینگ Butterscotch در فنجان های شیشه ای

حدس بزن چی شده؟ پودینگ Butterscotch در واقع بازگرداندن است. رستوران Pizzeria Mozza LA اخیراً حیرت انگیز بوده است زیرا یک دسر نمادین را سرو می کند: butterscotch budino. (بودینو برای دسرهای پودینگ مانند ایتالیایی است.) خواندن در مورد آن ، به عنوان دهان من کاملا بزاق ، دستور العمل امروز الهام بخش است.

آموزش تصویری: پودینگ Butterscotch
قاشق مربا خوری پودینگ خامه ای خانگی با کارامل شور

طرز تهیه پودینگ Butterscotch خانگی
مخلوط پودینگ جعبه فوری این درک ما را از آنچه واقعی پودینگ واقعی است مزه می دهد. بسیار نرم تر و نرم تر ، نزدیک به کرم برولیه است. و ساختن آن آسان است! من قبلاً آن را گفته ام و دوباره آن را خواهم گفت: اگر می دانید که چگونه می توانید هم بزنید ، می دانید که چگونه پودینگ درست کنید.

شیر کامل و خامه سنگین را ترکیب کنید. کرم سنگین راز پودینگ واقعاً خوب است. آن را با شیر کامل نازک کنید تا پودینگ خیلی ضخیم نباشد.
زرده تخم مرغ و ذرت را با هم ترکیب کنید. آنها پودینگ را به بهترین قوام غلیظ می کنند.
شکر قهوه ای ، آب و نمک را با هم بپزید. شما در اصل در حال کارامل قند قهوه ای روی اجاق گاز هستید. این مهمترین قدم در کل دستور العمل است زیرا عطر و طعم butterscotch را توسعه می دهد. بدون آن ، شما پودینگ قند قهوه ای می خورید ، نه پودینگ پروانه ای.
به آرامی شیر / خامه سنگین را به گلدان اضافه کنید. هرچه شیر سردتر باشد ، گلدان بیشتر گلایه خواهد کرد. آن را با دقت اضافه کنید ، سپس به جوش بیاورید.
مخلوط زرده تخم مرغ را به گلدان اضافه کنید. ابتدا آن را با اضافه کردن مقداری پودینگ جوش به مخلوط زرده تخم مرغ گرم کنید و سپس آن را دوباره داخل پودینگ بریزید. می توانید این کار را در ویدیوی بالا مشاهده کنید. هدف از نرم کردن این است که به آرامی دمای زرده تخم مرغ را بالا بکشید بدون اینکه آنها را خرد کنید. خیلی ساده است.
از روی حرارت برداشته و مواد باقی مانده را اضافه کنید. شما به کره ، عصاره وانیل ، و بوربون ، رم یا چاشنی نیاز دارید. کره نرم شده ، پودینگ را خامه نگه می دارد و 2 مورد دیگر برای طعم دادن است. شما پشیمانی از پاشیدن الکل پشیمان نخواهید شد!
مواد لازم برای پودینگ butterscotch

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترش تره

این یک دستور العمل 10 دقیقه ای است. هر یک از مواد را در مراحل مختلف به گلدان اضافه کنید ، سپس بگذارید پودینگ خنک و غلیظ شود. 10 دقیقه کار شما مطمئناً پاداش خواهد گرفت!

مواد لازم در پودینگ Butterscotch خانگی
برای پودینگ stovetop butterscotch فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید.

شیر کامل
خامه غلیظ
زرده تخم مرغ
نشاسته ذرت
اب
قند قهوه ای تیره
نمک
کره
عصاره وانیل و اسکاچ یا بوربون.
نکته شماره 1 من: به جای شکر قهوه ای روشن از شکر قهوه ای تیره استفاده کنید. در آزمایش دستور العمل خود ، قند قهوه ای روشن را خوب دیدم ، اما قند قهوه ای تیره عالی است. قندها به رنگ تیره تری پخته می شوند و عطر و طعم Butterscotch بسیار شدیدتر است.

پودینگ Butterscotch در فنجان های شیشه ای

چه مزه Butterscotch را دوست دارد؟
عشق من به butterscotch عمیق است. عمیق تر از کره بادام زمینی ، عمیق تر از پای سیب ، عمیق تر از آبپاش ها. اما چه چیزی طعم butterscotch را دوست دارد؟ Butterscotch مانند کارامل است ، اما پایه آن قند قهوه ای است ، نه قند سفید معمولی. بنابراین ، butterscotch دارای طعم غنی تر و پیچیده تری نسبت به کارامل است. من در واقع یک دستور آب نبات خانگی butterscotch در اعتیاد به آب نبات سالی دارم! آنها را در صفحه 27 به آب نبات های Butter Rum Hard می گویند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت با سس خوشمزه و مخصوص

پودینگ Butterscotch در فنجان شیشه ای

صحبت از کارامل ، این پودینگ Butterscotch با دوز سخاوتمند از کارامل شور و تافی ترد به بهشت ​​بالا می رود. کرم شلاق خانگی یک لمس مناسب است زیرا از قبل برای تهیه پودینگ کرم سنگین دارید. اما این تاپینگ ها اختیاری هستند. راستی تنها چیزی که شما نیاز دارید یک قاشق برای لذت بردن از این مواد است !!

PS: من پودینگ را در فنجان های معمولی ، این لیوان های پانچ و این لیوان های شراب فرانسه سرو می کنم. خیلی خیالی!

پودینگ Butterscotch در فنجان شیشه ای
Pudding Butterscotch خانگی
★★★★★
4.6 از 29 بررسی
زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان طبخ: 10 دقیقه زمان کل:

4 ساعت ، 10 دقیقه عملکرد: 4 خدمت می کند
چاپ
پین
شرح
این پودینگ باله در حدود 10 دقیقه روی اجاق گاز جمع می شود. در این دستور العمل ، شما ترکیب طعم های برجسته قند و کره قهوه ای کارامل شده را با وانیل و در صورت تمایل ، یک چاشنی بوربون ترکیب می کنید. این دستور پودینگ butterscotch به شکل لوکس و خامه ای ، غنی از مخمل و کاملاً فراموش نشدنی با کارامل شور و خامه تازه تازه در بالای آن است.

عناصر
1 و 1/2 فنجان (360 میلی لیتر) شیر کامل
1 فنجان (240 میلی لیتر) خامه سنگین یا کرم شلاق سنگین
3 زرده بزرگ تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری ذرت
فنجان 3/4 (150 گرم) بسته بندی قند قهوه ای تیره
3 قاشق غذاخوری آب
1/2 قاشق چایخوری نمک
3 قاشق غذاخوری (45 گرم) کره بدون نمک ، تا دمای اتاق نرم شود
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
اختیاری اما توصیه می شود: 1 قاشق غذاخوری قاشق غذاخوری ، شکمبه یا بوربون
اختیاری برای پر کردن: کارامل شور ، بیت تافی هیت بار ، کرم شلاق خانگی
دستورالعمل ها
کل شیر و خامه سنگین را با هم صاف کنید. کنار بگذارید. زرده های تخم مرغ و ذرت ذرت را به هم بزنید. آن را کنار بگذارید. هر دو را آماده کنید تا در مرحله 3 بروند.
شکر قهوه ای ، آب و نمک را در یک قابلمه سنگین با حرارت متوسط ​​گرم کنید. بدون هم زدن ، اجازه دهید تا قهوه ای تیره تر ، حدود 5-6 دقیقه بپزد و حباب کنید. در این مرحله باید بوی کاراملیزه شود. در صورت تمایل می توانید دما را با دماسنج آب نبات بگیرید تا مطمئن شوید که آماده است. به دنبال حدود 240 درجه فارنهایت (116 درجه سانتی گراد) باشید.
به آرامی و با دقت در کرم / شیر سنگین سفت شوید. لکه دار خواهد شد و ممکن است پراکنده شود ، بنابراین به آرامی داخل آن بریزید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. پس از جوش آمدن ، حدود 1/2 فنجان مخلوط را برداشته و در یک جریان آهسته و ثابت ، داخل زرده های تخم مرغ بزنید. آن زرده های تخم مرغ را در حال حرکت نگه دارید تا نخورند. در یک جریان آهسته و ثابت ، مخلوط زرده تخم مرغ را درون قابلمه بریزید و بزنید.
گرما را کم کنید. پودینگ بلافاصله شروع به حباب و غلیظ شدن خواهد کرد. برای مدت زمان 1 دقیقه صاف کرده و بپزید. از روی حرارت برداشته و در کره هم بزنید تا کاملا صاف شود ، سپس وانیل و بوربون را اضافه کنید.
به مدت 5 دقیقه خنک شود ، سپس داخل لیوان یا کاسه سرو شده بریزید. محکم را با بسته بندی پلاستیکی به طور مستقیم روی سطح پودینگ (برای جلوگیری از شکل گیری پوست) بپوشانید و به مدت 4-6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا سرد و غلیظ شود.
با تاپ های اختیاری سرو کنید. باقی مانده ها را تا 4 روز در یخچال بپوشانید و ذخیره کنید.
یادداشت
شیر کامل + کرم سنگین: من این دو را به شدت توصیه می کنم. می توانید هر دو را به همان مقدار نصف و نیم محصور شوید ، اما توصیه می کنم بهترین نتیجه را به دستور العمل بچسبانید. گزینه های کم چربی پودینگ نازک تری به همراه خواهد داشت. من گزینه های عاری از لبنیات را آزمایش نکرده ام ، اما اگر این کار را انجام دهید به من اطلاع دهید! شیر و کرم می تواند سرد یا دمای اتاق باشد ، اما هرچه سردتر باشد ، هنگام اضافه شدن در مرحله 3 ، بیشتر از هم پاشیده می شوند. برای جلوگیری از ایجاد آشفتگی ، دمای اتاق انتخاب بهتری است.
زرده تخم مرغ: توجه داشته باشید که عکس فوق تنها 2 زرده تخم مرغ را نشان می دهد ، اما آزمایش اضافی دستور العمل ثابت شده 3 زرده تخم مرغ شماره جادویی است. در اینجا دستورالعمل هایی با استفاده از سفیده تخم مرغ ارائه شده است.
شکر قهوه ای تیره: برای داشتن طعم قوی تر و رنگ تیره تر ، من به جای قند قهوه ای روشن ، قند قهوه ای تیره را به شدت توصیه می کنم.
اقتباس از Butterscotch Budino موتزا

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ماهی با سس گوجه‌ فرنگی به سبک مدیترانه‌ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا