طرز تهیه توپک خرمایی

امشب اومدم با یک بمب انرژی که اسمش توپک خرمایی یه بمب خوشمزه و عالی و مقوی برای سحر و افطار

ما در پست های قبلی باهم کرم کارامل، چیز کیک انار، مسقطی و یسکوییت لیدی فینگر این شما و یک توپک خرمایی جذاب

توپک خرمایی

مواد لازم
خرما هسته جدا ۲ پیمانه
پودر گردو نصف پیمانه
پودر بیسکوییت یک سوم پیمانه
پودرهل یک ق چ
کره ۲ ق غ

مواد لازم برای تزیین
پودر پسته
پودر نارگیل
کنجد
مغزیجات
اگر هم نداشتید مشکلی نداره چون دلبخواه

هسته های خرما را جدا کنید و کنار بزارید بعد داخل تابه کره را بندازید با حرارت ملایم تا کره آب بشه بعد خرما را اضافه کنید و شروع کنید با یک کفگیر یا لیسک هم زدن و خرما را زیرو رو کردن این کار را تا جایی انجام بدید تا خرما کاملا نرم و به هم بچسبه بعد پودر گردو پودربیسکوییت را اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر پودر هل اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم
وداخل یک ظرف میزاریم تا از دما بیفته،کنار دستمون یه ظرف آب قرار میدهیم کف دستمون را خیس میکنیم و به اندازه یک گردو از مواد برمیداریم و گرد میکنیم و داخل مغزیجات یا پودر پسته و….میغلتونیم،به همین راحتی یه توپک خرمایی خوشمزه و عالی میتونی درست کنی

 

توپک خرما

مواد لازم :
خرما مضافتی یا پیاروم (پیارُم) : 20 عدد
بيسکوئيت پتی بور ساده : 6 عدد
مغز گردوی خرد شده : 1 مشت
دارچین : 1 ق م
پودر نارگیل، پودر کاکائو و کنجد تست شده به مقدار لازم.
.
طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو داخل آب جوش انداخته ده دقیقه صبر میکنیم تا نرم شوند و به راحتی پوستشون جدا شن. هسته ی خرماها رو درآورده کنار بگذارید.
حالا خرماهای پوست کنده و بدون هسته را به همراه بيسکوئيت های پتی بور داخل غذاساز خرد میکنیم، مغز گردو و دارچین رو اضافه و دستگاه را روشن میکنیم تا حسابی مخلوط شوند.
حالا کف دست خود را کمی چرب کرده از مواد گلوله های کوچکی برداشته و شکل می‌دهیم.
توپک ها رو ده دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی سفت شوند سپس در انواع مغزیحات خرد شده یا پودر های دلخواه غلتانده و در طرف مناسب سرو کنید. خیلی راحت و خوشمزه س.
امیدوارم برای افطار تون درست کنید و منو هم از دعای خیرتون محروم نکنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.