دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کاچی

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین کاچی عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با کامل ترین راهنمای تهیه کاچی

ما در پست قبلی باهم طرز تهیه توپک خرمایی، کرم کارامل، مسقطی، کیک ماست و چیز کیک انار رو باهم درست کردیم و این شما با کاچی

طرز تهیه کاچی

مـــوادلازم :
۵قــــاشـــق غـذاخوری آرد
۵ قـاشـــق غـذاخوری شـــکر
۵-۶ قــــاشق روغن و یا کـــره آب شده
۳-۴ لـــیوان آب ولـــرم
زعفـــران دمـــکرده به مـــیزان دلخواه
نصـــف قاشق چایخوری دارچـــین
نصـــف قاشق چایخوری پــودرهل
دو قــاشق مغز گـــردو و دوقـاشق مغز بــادام
چـــند تـــکه نبات

طـــرزتهیه :
آرد رو چــــند دقیقه تفت مـــیدیم تا بوی خامـــیش گـــرفته بشه .
روغـــــــن و کـــره رو اضافه مـــیکنیم وهـــم مـــیزنیم تا جایی اضـــــافه میکنــیم که آرد به روغــــن یا کره آغـــشته بــشه .
شــــکر و زعـــفران و ادویه و مغــــزیجات رو به تــرتـیب اضافــه میکـــنیم و هم مـــیزنیم .
ودر آخـــر ۳ یا ۴ لــــیوان آب ولرم اضافــه میکنیم و مــــدام هم میزنیم تا یکـــدست بشه .
و بیـــست دقـــیقه زمان مــیدیم تا کاچـــی قل بــــخوره و پــخته بشه .

سلام سلام حال واحوالتون چطوره
نماز روزتون قبول حق باشه
امروز دستور کاچی زعفرانی خوشمزه ومقوی اوردم براتون مناسب این روزا هم سحری خوبه بخورید هم افطار پس پاشید دستبکاربشید
کاچی  زعفرانی
کاچی مواد لازم
برای ۴نفر..
ارد۸ق غ
شکر۶تا۸ق غ
کره یاروغن۳ق غ
زعفران دم کرده به میزان لازم
گلاب۲ق غ
اب۴لیوان
پودرهل ۱ق چ
دارچین ۱ق م
زردچوبه۱ق م
طرزتهیه… اول ارد تفت میدیم تا خامی ارد گرفته بشع وکمی تعقییررنگ بده بعد الک کرده درحین تفت دادن ارد اب وشکرومیراریم رواجاق تا شکرحل بشه بعد بهش گلاب وزعفرون اضافه کرده وهل رو زیرش خاموش میکنیم بعد که ارد تفت خورد الک کرده روغن واضافه کرده هم میزنیم بهش دارچین وزردچوبه اضافه کرده وشربت مخلوط ارد کرده هم میزنیم زیرش کم میکنیم تابه غلظت مورد نظر برسه حدود ۱۵تا۳۰دقیقه بهش سربزنید هم بزنید ته نگیره هواستون باشه که کاچی بعد خنک شدن سفت میشه پس بیش ازحد نزاریذ سفت بشه نوش جان … راستی من پودرنارگیل خلال بادام وکنجد داخل کاچی زدم دردسترس بود شماهم میتونید ازهرمغزیجاتی استفادع کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب ترش

سلاااام به همه دوستان گلم حالتون چطوره
طبق قولی که داده بودم اومدم با پست کاچی خوشمزمون
ببینم با این پست چه میکنید هااااا
در ضمن حتما درستش کنید و برام عکس بفرستید که استوری کنم و همه با هم ذوقتونو کنیم
کاچی
یک لیوان پر آرد را حدود نیم ساعت تفت می دهیم تا یکی دو درجه تغییر رنگ داده و بوی خامی آن گرفته شود
سپس ارد را الک کرده و به آن پنجاه گرم کره و دو قاشق پر روغن حیوانی و نصف لیوان روغن مایع اضافه کرده و مجدد کمی تفت می دهیم تا بوی خامی روغن هم گرفته شود و مواد را کنار میگذاریم
در قابلمه ای دیگر سه چهارم لیوان نبات پودر یا خرد شده و یک چهارم لیوان شکر را به همراه پنج لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا نبات و شکر حل شوند ،در این زمان یک قاشق مرباخوری زعفران،یک قاشق مرباخوری زنجبیل(دلخواه),نصف قاشق مرباخوری دارچین،یک قاشق مرباخوری پودر هل به شهد اضافه میکنیم و میگذاریم جوش بیاید،در نهایت نصف لیوان گلاب هم افزوده کمی که جوشید شهد را صاف میکنیم و کم کم به آرد سرد شده اضافه کرده و روی حرارت هم می زنیم تا آرد یکدست و به غلظت فرنی برسد
در آخر خلال پسته و خلال بادام افزوده و کاچی را یک ربع دم میکنیم و سپس سرو می کنیم
نوش جان
پ.ن:در صورت تمایل به آرد در حال سرخ شدن در روغن یک یا نصف ق م

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تیرامیسو

مواد لازم.
ارد گندم 1لیوان
شکر1لیوان
آب 4لیوان
گلاب و زعفران نصف لیوان
کره 30گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
هل کمی
گردو به دلخواه (نصف کاسه)

طرزتهیه.
اب و شکر بزارید تا شکر حل بشه گلاب و زعفران اضافه شد چندتا قل خورد شربت حاضره بزارید کنار.
آرد 20دقیقه تفت بدید حتما الک کنید
کره و روغن سراخرم شربت کم کم اضافه کنید بزارید یکم دم بکشه سراخرم گردو بریزید و نوش جان
(غليظت کاچی مث فرنی باید باشه)
خیلی خیلی خوش مزه هست حتما براي افطاری امتحان کنید نهایت لذت را ببرید

|آخه چرا میگن کاچی بهتر از هیچی|

چقدر خوشمزه و مقویه، خواص زیادی داره.

برای زنی که تازه زایمان کرده و بدنش ضعیف شده، برای بچه ای که وزن نمیگیره و ضعیفه. کاچی با این همه خواص پس معنی این ضرب المثل چیه

کاچی زعفرونی

چی لازم داریم؟!
آرد؛ نصف لیوان
آب؛ دو لیوان
گلاب؛ نصف لیوان
هل ساییده شده؛ نصف ق چ
زعفران ساییده شده؛ یک سوم ق چ
نبات کوبیده شده؛ نصف لیوان
روغن حیوانی؛ سه قاشق غذاخوری
کره؛ پنجاه گرم
گردو و یا مغزیجات خرد شده به دلخواه
نکته؛
با این مقدار مواد واسه من یه کاسه که تو فیلم میبینید کاچی درست شد. میتونید مقدار مواد رو کم و زیاد کنید.
بجای نبات میتونید از شکر استفاده کنید ولی خوب کاچی با شکر که اسمش حلواست دیگه
اگر روغن حیوانی در دسترس نبود از مخلوط کره و روغن مایع استفاده کنید
کاچی نباید سفت باشه باید کمی شل و روان باشه
میتونید یه مقدار زردچوبه و ادویه کاچی رو با نبات مخلوط کنید. ادویه کاچی رو عطاری ها دارن.
چطوری درستش کنیم؟!
دو لیوان آب جوش رو به نبات اضافه کنید، زعفرون و هل سابیده شده رو اضافه کنید.
نبات که حل شد، نصف لیوان گلاب رو اضافه کنید. و بعد که چند قل ریز خورد خاموش کنید. کنار بزارید.
روغن و کره رو داخل قابلمه بریزید تا گرم بشه بعد آرد رو اضافه کنید با حرارت ملایم تفت بدین حدود ۱۰ دقیقه تا بوی خامیش گرفته بشه
چون کاچی زرد و زعفرونیه لازم نیست آرد تیره بشه. آرد که تفت خورد حرارت رو خاموش کنید و بعد خوب هم بزنید تا آرد از حرارت بیفته و
بعد بهش آب ، گلاب ، زعفران ، هل رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد تست کنید اگه زعفرون یا شیرینیش کم بود بهش اضافه کنید. و بعد در قابلمه رو بزارید تا دم بکشه و به روغن بیفته. حدود ده دقیقه
.
اگه خواستین با شکر درست کنید ( میتونید با شکر و هل و گلاب و زعفران و آب شربت درست کنید و به آرد و روغن اضافه کنید )
.
دوست داشتین بهش گردو خرد شده هم اضافه کنید و با نون نوش جان کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده و راحت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا