دسته‌بندی نشده

طرز تهیه موچی بستنی به روش ژاپنی ها

طرز تهیه موچی بستنی ممکن است بسیار پیچیده به‌نظر برسد، چون هر کس با دیدن این توپک‌های کوچک که از خمیر برنج شیرین تهیه می‌شود دلش می‌خواهد از این بستنی خوشمزه بیشتر بخورد. نگران نباشید موچی را خودتان به‌راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. حتی لازم نیست زمان زیادی را صرف تهیه این دسر خوشمزه کنید، فقط با صرف چند دقیقه می‌توانید موچی را تهیه کنید.

 

طرز تهیه موچی بستنی

موچی نوعی کیک برنج است که تاریخچه طولانی در ژاپن دارد و در عین حال در تمام دنیا به یک دسر مشهوری تبدیل شده است. این دسر در سال نو ژاپن سرو می‌شود.

 

مواد لازم

  • یک و نیم فنجان بستنی وانیلی (225 گرم)
  • 1 فنجان آرد برنج شیرین (بهتر است آرد موچی باشد)
  • 1/4 فنجان شکر
  • 1 فنجان آب (225 میلی‌لیتر)
  • چند قطره رنگ خوراکی (هر رنگی که دوست دارید)
  • نشاسته ذرت برای آردپاشی (یا نشاسته سیب‌زمینی)
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان چای قزوین

دستور تهیه

  1. روی سینی فر کوچکی، کاغذ روغنی پهن کنید.
  2. با یک قاشق بستنی کوچک، 12 قاشق از بستنی را بردارید و به صورت جداگانه در فریزر بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ مقاوم در برابر مایکروویو، آرد برنج، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی آن را با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
  4. مخلوط آرد برنج را خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند، دوباره مواد را بپوشانید و بار دیگر به مدت 1 دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید.
  5. کاردک پلاستیکی را کمی خیس کنید و مخلوط برنج را دوباره هم بزنید (این بار از همزن استفاده نکنید چون خیلی چسبنده می‌شود).
  6. مخلوط برنج را کمی بیشتر هم بزنید و به مدت 30 ثانیه دیگر در مایکروویو قرار دهید. حالا در این مرحله از طرز تهیه موچی بستنی، خمیر به اندازه کافی چسبنده خواهد شد.
  7. روی سطح صاف، کاغذ روغنی بزرگی را پهن کنید و به مقدار کافی آرد ذرت یا آرد سیب زمینی روی مواد بپاشید.
  8. با یک کاردک خیس، خمیر را روی آرد ذرت فشار دهید و روی خمیر آرد ذرت بیشتری بپاشید.
  9. خمیر را به شکل مستطیل رول کنید که ضخامت آن کمتر از 1/4 اینچ نباشد (30 در 35 سانتی‌متر). همزمان با رول کردن خمیر، همچنان از آرد ذرت روی خمیر بپاشید.
  10. وقتی خمیر را به‌طور کامل رول کردید، کاغذ روغنی را روی یک سینی قرر دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  11. وقتی خمیر آماده شد، خمیرها را با یک کاتر 9 و نیم سانتی به شکل دایره برش بزنید.
  12. یک دایره از خمیر را بردارید و آرد ذرت بیشتری را روی هر دو طرف خمیر بپاشید.
  13. خیلی سریع، یک قاشق از خمیر را بردارید و در وسط خمیر دایره‌ای شکل قرار دهید.
  14. لبه‌های خمیر را فشار دهید تا کاملاً بسته شود و بستنی داخل آن قرار گیرد.
  15. توپ‌های موچی بستنی را به همین شکل درست کنید و در فریزر قرار دهید. در این مرحله از طرز تهیه موچی، موچی‌ها باید حداقل به مدت 2 ساعت در فریزر بمانند.
  16. برای سرو کافی است خمیر را از فریزر بیرون بیاورید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی نرم شود.
  17. موچی را می‌توانید به مدت 1 هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حمص و چند ترفند مهم در مورد آن

 

https://www.biggerbolderbaking.com/homemade-mochi-ice-cream/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا