دستهبندی نشده
طرز تهیه سالاد پاستا یونانی همراه با چاشنی مخصوص
طرز تهیه سالاد پاستا یونانی یکی از بهترین سالادهایی است که حتماً باید درست کنید. این سالاد بسیار ساده است و برای یک شام سبک یکی از بهترین گزینههایی است که میتوانید انتخاب کنید. همچنین این سالاد آنقدر خوشمزه است که هم میتوانید بهصورت سرد و یا گرم میل کنید.
طرز تهیه سالاد پاستا یونانی
در طرز تهیه سالاد پاستا یونانی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 8 اونس پاستای پروانهای
- نصف یک عدد خیار خرد شده
- 1 عدد فلفل دلمهای سبز خرد شده
- 10 اونس گوجه گیلاسی نصف شده
- 1 تا 2 عدد موسیر خرد شده یا 1/3 تا 2/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده
- 1 فنجان جعفری تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری
- نصف فنجان زیتون بدون هسته
- نصف فنجان پنیر فتا
مواد لازم برای چاشنی سالاد
- آب یک عدد لیمو
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری اورگانوی خشک شده
- نمک کوشر
- فلفل سیاه
- روغن زیتون اصل
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد پاستا یونانی، پاستا را طبق دستور تهیه بپزید (تقریباً به مدت 8 دقیقه). سپس، پاستا را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شود.
- برای درست کردن چاشنی سالاد، در یک کاسه بزرگ، آب لیمو، سیر، اورگانو و کمی نمک کوشر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و 1/4 فنجان روغن زیتون را روی مواد بریزید.
- در ظرف چاشنی، پاستا، خیار، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، موسیر، جعفری و زیتون را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید و در نهایت پنیر فتا را هم به این مواد اضافه کنید.
- برای اینکه طعم سالادتان به بهترین شکل باشد، سالاد را به مدت 30 دقیقه تا 24 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.
https://www.themediterraneandish.com/greek-pasta-salad/