دسته‌بندی نشده

طرز تهیه تاس کباب و راز خوشمزه شدن آن

اگر یکی از طرفداران خوردن گوشت قرمز هستید، حتماً دوست دارید طرز تهیه تاس کباب را هم امتحان کنید. ترکیب لذت بخش سبزیجات به‌همراه گوشت طعم بسیار خوشمزه‌ای به تاس کباب می‌دهد. مخصوصاً اگر بخواهید تاس کباب را با برنج بخورید… اگر به این فکر می‌کنید که برای شام چی بپزم، تاس کباب بهترین انتخاب برای شماست. نظرتون چیه این غذا رو امتحان کنیم. از همین الان نوش جونتون!

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

مواد لازم:

  • 500 گرم گوشت بره
  • یک عدد پیاز
  • 2 عدد سیب زمینی
  • 1 عدد هویج
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 فنجان آب گرم
  • پونه کوهی
  • فلفل سیاه
  • نمک

طرز تهیه

  • کره را روی تابه کمی حرارت دهید.
  • گوشت را در کره آنقدر تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
  • پیاز و سیر را هم ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
  • تا زمانیکه رنگ پیاز و سیر تغییر کند مواد را تفت دهید.
  • حالا رب گوجه‌فرنگی را مخلوط کنید و هم بزنید.
  • در این مرحله از طرز تهیه تاس کباب، آب گرم را اضافه کنید.
  • هویج و سیب‌زمینی را هم باید مکعبی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  • در مرحله آخر وقتی گوشت به‌طور کامل پخت، 30 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله گاز، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • وقتی سس غذا غلیظ شد، غذای‌تان آماده است.
  • نوش جونتون!
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مسقطی

 انواع تاس کباب

تاس کباب از غذاهای محلی مشهور ترکیه است و پر از مواد مغذی است. اما این غذا فقط در ترکیه طرفدار ندارد، بلکه در نقاط بسیاری از ایران هم این غذا پخته می‌شود. اما در هر منطقه‌ای که تاس کباب پخته شود، گوشت بره و سیب‌زمینی از ترکیبات اصلی این غذا محسوب می‌شوند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه اشترودل

در برخی مناطق تاس کباب در فر یا جاق پخته می‌شود. با این وجود، روش اصیل طرز تهیه تاس کباب، پختن آن در اجاق است.

تاس کباب حاوی پروتئین، کربوهیدارت و چربی است که غذای متعادلی محسوب می‌شود. به‌همین دلیل تاس کباب یکی از مقوی‌ترین غذاها محسوب می‌شود. با خوردن تاس کباب، پروتئین و کربوهیدارت لازم را می‌توانید دریافت کنید. همچنین به‌خاطر استفاده از کره، انرژی لازم را نیز برای انجام کارها خواهید داشت.

 

نکات مهم

یکی از نکات مهمی که باید در طرز تهیه تاس کباب به آن دقت کنید این است که مقدار موادی که برای تهیه تاس کباب نیاز دارید باید طبق استاندارد باشد. ادویه‌هایی که در تهیه تاس کباب استفاده می‌کنید باید متعادل باشند و مناسب با گوشت باشند. برای همین بهتر است از پونه کوهی و فلفل تند استفاده کنید تا طعم گوشت عالی شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شاورما مرغ خانگی: سالم و خوشمزه

اگر موقع تفت کره دقت کنید که کره نسوزد، طعم کره همراه با گوشت بی‌نظیر خواهد شد. ترتیب اضافه شدن مواد هم در طعم این غذا تاثیرگذار است. با رعایت این نکات، تاس کباب خوشمزه را تضمین می‌کنید.

مقدار سبزیجاتی که در طرز تهیه تاس کباب استفاده می‌کنید نیز نقش مهمی در طعم تاس کباب دارد. هویج را نباید از این غذا حذف کنید.

زمان پخت تاس کباب هم از اهمیت زیادی برخوردار است. زمان پخت تاس کباب به نوع قابلمه و روش پخت آن بستگی دارد. اگر در زودپر بپزید، زمان پخت آن کمتر خواهد شد.

یکی از رازهای خوشمزه شدن تاس کباب، استفاده از پونه کوهی است. پونه کوهی باعث از بین رفتن بوی گوشت و طعم‌دار کردن تاس کباب می‌شود. یکی دیگر از رازهای خوشمزه شدن تاس کباب، استفاده از سیر است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا