دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه تاس کباب

تاس کباب یک خورش گوشت گاو قدیمی ایرانی است که به آرامی با سبزیجات ریشه تازه و ادویه های معطر ترکیب شده است. امروز من این دستور العمل را که همیشه مورد علاقه من بوده است به اشتراک می گذارم. دستور تهیه این غذای راحت خوشمزه نسل ها در خانواده من بوده است و هیچ مجموعه ای از دستور العمل های ارزشمند بدون آن کامل نیست.


تاس کباب

تاس کباب یک خورش کامل و رضایت بخش در هر زمان از سال است ، اما به نوعی در ماه های سردتر پاییز و زمستان جذاب تر است. ترکیبی از ادویه های گرم کننده با دارچین ، زنجبیل ، هل ، میخک و زیره این غذای زیبا را با رنگ های طلایی طبیعت در این زمان از سال تکمیل می کند.

تاس کباب این خورش ساده گوشت و سبزیجات چیزی معمولی است. گوشت و سبزیجات بهم ریخته و آهسته پخته می شوند تا به جای مخلوط شدن ، شکل و رنگ خود را حفظ کنند. سبزیجات ریشه ای که در این خورش مورد استفاده قرار می گیرد پیاز ، هویج و سیب زمینی هستند که اکنون در اکثر نقاط جهان در تمام سال در دسترس هستند. در زمان های قدیم تاس کابوب زمانی که همه این سبزیجات در اوج طراوت خود بودند ، یک وعده زمان برداشت پاییز محسوب می شد.
تاس کباب

من دو مطلب ادویه گوشت را در پست وبلاگ من “همه درباره ادویه ها” به اشتراک گذاشته ام. ادویه اصلی گوشت ترکیبی از کاری با پایه زردچوبه ، گیاهان و سایر ادویه جات ترشی جات است که من در بیشتر دستور العمل های خود از جمله دستور العمل کوتلت استفاده می کنم. Spice Blend II ترکیبات اصلی آن را به همراه مقداری ادویه جات گرم نشان می دهد که به غذاهای شبیه این دستور غذای ظریف دارچین ، هل و میخک می دهد.
تاس کابوب
تاس کباب نام خود را از زمان های قدیمی به دست می آورد که آنها قبلاً آن را با آب بسیار کمی در گلدان های مس سنگین “tas” می کردند. قسمت کابوب نام از نوارهای تکه ای گوشت است که با سبزیجات و ادویه جات لایه لایه شده است. مشابه یک خورش بسیار سنتی ایرانی “ابگوشت” ، تاش کابوب به طور سنتی با گوشت گاو یا بره تهیه می شود. در سالهای اخیر برای اجتناب از استفاده از گوشت قرمز ، برخی از دستور العمل ها جایگزین مرغ می شوند ، اما پس از آن فقط خرگوش مورگ (ظرف مرغ) است و نباید آن را Tas Kabob نامید.
تاس کابوب
آنچه تاس کابوب را از دیگر خورش های گوشت گاو و دستور العمل های خورشیدی فارسی متمایز می کند ، شکل و بافت گوشت است. برخلاف خورش های دیگر ، گوشت این خورش در مکعب یا تکه نمی باشد. نوارهایی با طعم و مزه وسیع گوشت ، لایه گوشتی این خورش را تشکیل می دهند و سبزیجات خرد شده بقیه را تشکیل می دهند. برای صاف کردن گوشت ، قطعات گوشت گاو یا گوسفند مکعب پروانه ای می شوند (دستورالعمل ها را ببینید) و سپس توسط یک تندیسن گوشت بریزید. هر یک از سه سبزیجات با توجه به مدت زمانی که برای پخت و پز لازم دارند ، به ضخامت متفاوتی خرد می شوند. شما نمی خواهید که سیب زمینی ها در خورش جدا شوند ، و نمی خواهید هویج و پیاز یک ترد داشته باشند!
تاس کابوب
برخی از نسخه های مختلف دستور العمل های  تاس کباب از گوجه فرنگی تازه ، کنسرو تازه ، آلو خشک یا آهک خرد شده آهک (آهک خشک) استفاده می کنند. هر یک از این مواد اضافی طعم متفاوتی (شیرین ، تنگی یا ترش) را به این خورش اضافه می کنند و در صورت تمایل می توانید آنها را امتحان کنید. با این حال ، من به شما توصیه می كنم كه با این مواد اضافی یك بار و به مقدار كم آزمایش كنید تا قدرت طعم های سنتی بر آنها غلبه نكند.
تصاویر زیر برای نشان دادن مراحل کلیدی خاص است. لطفا کل دستور العمل قابل چاپ را برای دستورالعمل های دقیق بخوانید.

پروانه-سس-رنگ-veggiesbutterfly
در یک اجاق متوسط ​​هلندی یا یک مخزن سنگین با یک درب محکم ، سس را طبق دستور تهیه کنید ، به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید. از همان گلدان برای پخت و پز تاس کابوب استفاده خواهید کرد. هر یک از سبزیجات را جداگانه خرد کرده و خرد کنید و آنها را کنار بگذارید (من می خواهم به شما نشان دهم که برش های گرد همه آنها در این تصویر نشان داده شده است ؛ اگر آنها را مخلوط نکنید راحت تر است). در مرحله بعد ، باید قطعات گوشت را پروانه کنید. من برای این دستورالعمل معمولاً از تکه های 1/2 تا 2 اینچی استفاده می کنم. یک مکعب گوشت را بر روی تخته برش قرار دهید و از یک چاقوی تیز برای برش دادن آن استفاده کنید و یک طرف آن را دست نخورده بگذارید. شما قادر خواهید بود گوشت را مانند یک کتاب باز کنید. این کار را با قطعات باقی مانده تکرار کنید.

لایه پوند-گوشت-یک-لایه 2
از تاندیس گوشت استفاده کنید تا تمام قطعات پروانه شده را از دو طرف چند بار تا ضخامت حدود 1/8 اینچ ضرب کنید. 1/3 حلقه های پیاز را در ته فر هلندی مرتب کنید. تمام گوشتهای خرد شده را در یک لایه که پیازها را پوشانده ، مرتب کنید. 1/2 قاشق چایخوری Spice Blend II را روی لایه گوشت بپاشید.

3-layer4th-layer5th و 6th
نیمی از حلقه های پیاز باقیمانده را در بالای لایه گوشت ترتیب دهید ، بعد سیب زمینی های خرد شده و سپس هویج های خرد شده را اضافه کنید. لایه بالا بقیه حلقه های پیاز خواهد بود. سس آماده شده را در بالای مواد بریزید. آن را روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید ، سپس حرارت را تا علامت گذاری بین کم و متوسط ​​کم کنید. قابلمه را بپوشانید و به مدت 1 1/2 تا 2 ساعت بپزید تا گوشت خیلی لطیف و سس کم شود. در این مرحله اگر سس زیادی در گلدان وجود داشته باشد ، درب آن را خاموش کرده و چند دقیقه دیگر آن را بپزید تا کم شود.
تاس کابوب
تاس کبوب با نانهای مسطح مانند ساناک ، لوواش یا نان پیتا خوشمزه است

با یک طرف سبزی خردان ، یا سبزیجات ترشی (تورشی).

اما همچنین با kateh-tahdigKateh (برنج سریع فارسی) بسیار خوشمزه است ، به خصوص اگر مقداری سماس را در بالا بپاشید ، بسیار خوب است !! از آن لذت ببرید و یک خط برای من رها کنید و به من بگویید که چه فکر می کنید.

 

طرز تهیه تاس کباب

چاپ
4-5 خدمت می کند
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت و پز: 1 تا 2 ساعت
نویسنده: هما
نوع دستور العمل: ظرف اصلی
آشپزخانه: فارسی
عناصر
کباب دنده ای متقاطع 1 پوند یا همان کباب گوشت گاو مرمرینه مشابه ، به مکعب های 2 اینچی برش داده می شود
2 پیاز زرد متوسط ​​(پوند) ، پوست کنده و خرد شده به حلقه های نازک (حدود ¼ اینچ)
2 عدد هویج بزرگ (پوند) ، پوست کنده و خرد شده ¼ اینچ
3 سیب زمینی سفید متوسط ​​(1 پوند) ، پوست کنده و خرد شده ½ اینچ
1 پیاز زرد کوچک ، پوست کنده و خرد شده و خرد شده و در 2 روغن گیاهی TBSP یا کره سرخ شده تا قهوه ای طلایی (حدود 2 اونس پیاز سرخ شده)
½ قاشق چایخوری زردچوبه
رب گوجه فرنگی 1 TBSP
1 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری نمک کوثر
½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه خرد شده
پودر زعفران زمین 1/16 قاشق غذاخوری (اختیاری)
½ tspMeat Spice Blend II (روی لایه گوشت پاشیده می شود)
دستورالعمل ها
ابتدا سس را درست کنید: در فر هلندی یا یک ماهیتابه ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به آن 2 قاشق پیاز سرخ شده اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​تا زمانی که معطر شود ، سس کنید. 1 لیوان آب ، نمک کوشر ، فلفل سیاه و زعفران زمین اختیاری را اضافه کنید. سس را به جوش بیاورید. گرما را خاموش کنید ، به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.
روی تخته برش ، پروانه گوشت گاو مکعب (لطفا به دستورالعمل های مصور مراجعه کنید). برای تفت دادن و صاف کردن قطعات گوشت گاو پروانه ای ، از تاندیس گوشت استفاده کنید ، ابتدا از یک طرف ، سپس طرف دیگر تا ضخامت حدود ⅛ اینچ. کنار بگذارید.
در یک اجاق متوسط ​​هلندی یا یک مخزن سنگین با یک درب محکم ، حلقه های پیاز خرد شده را در قسمت پایین قرار دهید.
گوشت مخلوط شده را لایه بردار کنید تا حلقه های پیاز را بپوشانید ، و سطح را با قاشق غذاخوری گوشت مخلوط ادویه (II) بپاشید.
بالای آن را با ½ بقیه برش های پیاز ، تکه های سیب زمینی ، هویج های خرد شده لایه بزنید و سپس آن را با بقیه برش های پیاز در بالای صفحه قرار دهید.
سس آماده شده را روی تمام مواد لایه لایه شده داخل قابلمه بریزید. سس را با حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید. گرما را بین کم و متوسط ​​کم کنید. قابلمه را بپوشانید و به مدت 1 ½ ​​تا 2 ساعت بجوش بیایید تا گوشت به لایه برداری مطلوب برسد و سس کاهش یابد. اگر مایع خیلی زیادی در گلدان باقی مانده است ، پخت و پز را با درب آن برای چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا سس کم شود.
تاس کبوب را با نانهای مسطح مانند سنگک ، لواشک یا نان پیتا و یک طرف سبزی خردان (گیاهان تازه) یا ترشی (سبزیجات ترشی) سرو کنید. از طرف دیگر ، ممکن است آن را روی تخت برنج ، به سبک کته پخته شده (برنج سریع فارسی) سرو کنید. سعی کنید مقداری سماق را روی آن بپاشید تا عطر و طعم تندی داشته باشد
یادداشت
در این دستور العمل می توانید به جای گوشت گاو از گوشت گاو استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *