دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی و 3 نکته مهم

طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی پر از طعم لیمو است و یکی از دسرهایی است که حتماً باید آن را یکبار درست کنید. تهیه این کیک بسیار راحت است و برای درست کردن آن نیاز به مهارت خاصی ندارید. کیک ریکوتا را می‌توانید برای هر موقعیتی درست کنید.

 

طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی

اگر عاشق طعم لیمو باشید، باید این کیک خوشمزه را درست کنید. در طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی از پنیر ریکوتا استفاده می‌کنیم که به کیک بافتی کرمی می‌دهد.

 مواد لازم

  • 3 عدد لیموی کوچک (هم پوست لیمو و هم آب لیمو)
  • 1 فنجان شکر ریزدانه
  • 2/3 فنجان روغن زیتون
  • 1 فنجان ریکوتا از شیر کامل
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 و 1/4 فنجان آرد چند منظوره
  • 2 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • پودر قند برای سرو
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بسبوسه با خامه رو حتماً باید امتحان کنید

دستور تهیه

  1. در طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی ابتدا از قبل فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل یک قالب گرد 8 اینچی کاغذ روغنی پهن کنید.
  2. پوست لیمو و شکر را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. پوست لیمو را با استفاده از انگشتان‌تان در شکر هم بزنید تا طعم و عطر پوست لیمو به طور کامل وارد شکر شود. آب لیمو، روغن زیتون، ریکوتا، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
  3. در این مرحله از طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی، در همان کاسه، آرد، بکینگ‌پودر و نمک را اضافه کنید. وقتی مواد به خوبی با هم مخلوط شند، خمیر را داخل قالب که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.
  4. بعد از اینکه کیک پخت، منتظر بمانید تا کیک به مدت 20 دقیقه سرد شود. سپس از قالب بیرون بیاورید تا کاملاً سرد شود. موقع سرو روی کیک پودر قند بپاشید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فیله مرغ استریپس

نکات مهم

  • همیشه برای هر نوع کیک و شیرینی مخصوصاً در طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی از تخم‌مرغ‌هایی استفاده کنید که متناسب با دمای محیط باشند. اگر عجله دارید، می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را به مدت چند دقیقه در آب گرم قرار دهید.
  • از پنیر ریکوتا با شیر کامل استفاده کنید. پنیر ریکوتا با شیر کامل دارای مقدار چربی بیشتری است و به کرمی‌تر شدن کیک کمک می‌کند.
  • خمیر را بیش از حد هم نزنید. در طرز تهیه کیک ریکوتا لیمویی وقتی مواد خشک را به مواد خیس اضافه می‌کنید، باید خمیر را هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. اما هم زدن بیش از حد خمیر می‌تواند باعث شود بافت خمیر محکم شود.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب تابه ای

https://feelgoodfoodie.net/recipe/lemon-ricotta-cake/

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا