دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چی کوفته

طرز تهیه چی کوفته یکی از غذاهای مشهور ترکیه است. ترکیب اصلی این کوفته، بلغور است. البته، ترکیب ادویه، روغن زیتون، رب فلفل قرمز، رب انار و آب لیمو در کنار هم معلوم است که خوشمزه می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای را به‌وجود می‌آورد. چی کوفته مخصوص روزهای تابستان است. می‌توانید این کوفته را درست کنید و در فریزر نگهداری کنید.

 

طرز تهیه چی کوفته

طرز تهیه چی کوفته یکی از غذاهای مشهور خیابانی در ترکیه است و کاملاً غذای مناسبی برای گیاهخواران است. چی کوفته را به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

 

مواد لازم

در طرز تهیه چی کوفته به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم برای خمیر کوفته

  • 150 گرم بلغور ریز (1 فنجان)
  • 150 گرم آب جوشیده (2/3 فنجان
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • نصف یک عدد پیاز
  • 2 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز (می‌توانید به جای رب فلفل از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید)
  • 25 میلی‌لیتر روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)
  • 1 قاشق غذاخوری رب انار یا 1 قاشق غذخوری سرکه بالزامیک + نصف قاشق چایخوری شکر
  • 1 عدد لیمو
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری سماق + نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری زیره سیاه
  • 10 شاخه جعفری (فقط برگ جعفری)
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک ماست

مواد لازم برای پیچیدن کوفته

  • کاهو
  • ترشی یا خیارشور
  • نان لواش
  • یک عدد لیمو
  • شربت انار

 

دستور تهیه

  1. در طرز تهیه چی کوفته، ابتدا بلغور، آب جوشیده و 1 قاشق غذاخوری نمک را در یک کاسه بریزید. یک حوله یا پوشش پلاستیکی روی کاسه بگذرید و اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه استراحت کند. سپس با چنگال مواد را له کنید.
  2. پیاز را خرد کنید و در یک کاسه بریزید و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. روی آن آب یخی بریزید و 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس، پیاز را آبکشی کنید و پیاز را زیر آب بگیرید و با حوله کاغذی پیاز را خشک کنید. این مرحله برای کاهش تلخی پیاز خرد شده خیلی مهم است، بنابراین حتماً این مرحله از طرز تهیه چی کوفته را انجام دهید.
  3. پیاز خرد شد]ف رب، روغن زیتون، رب انار، نیمی از آب لیمو ادویه‌ها را به بلغور اضافه کنید.
  4. با استفاده از همزن دستی با سرعت پایین، مخلوط بلغور را به مدت 3 دقیقه هم بزنید. خمیر کوفته باید چسبنده باشد طوری که هنگام فشار دادن با دست شکل آن تغییر کند.
  5. اگر خمیر چی کوفته خشک باشد، بقیه آب لیمو را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. اگر خمیر بیش از حد خشک باشد و شکل آن تغییر نکند، می‌توانید کمی آب سرد به خمیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا انسجم مورد نظر را به دست آورید.
  6. در نهایت، جعفری را خرد کنید و به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  7. در طرز تهیه چی کوفته، یک مشت از خمیر را بردارید و بین انگشتتان محکم فشار دهید. اگر مخلوط کوفته بیش از حد چسبنده باشد، قبل از شکل دادن به خمیر به دست‌تان کمی آب بزنید و دستت‌تان را خیس کنید. اگر خمیر بیش از حد خیس باشد و نتوانید خمیر را شکل دهید، گرم بلغور اضافی را در  1/4 فنجان آب جوشیده خیس کنید، به مدت 10 دقیقه خیس کنید و با بلندر آن را مخلوط کنید.
  8. تقریباً با این مقدار خمیر چی کوفته می‌توانید تقریباً 20 عدد چی کوفته تهیه کنید. چی کوفته‌ها را داخل بشقاب بچینید و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه به روش آسیایی

نحوه چیدن کوفته

  1. کاهوها را خوب بشویید و خشک کنید. چند عدد خیارشور و لیموی برش خورده را رو کاهوها قرار دهید. چی کوفته را به همراه نان لواش، شربت انار، لیمو هر طور که دوست دارید سرو کنید.

https://picniconabroom.com/cig-kofte/

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا