دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک کنجدی سیاه و سفید مناسب برای هر موقعیتی

اگر شما هم مثل من عاشق طعم کنجد باشید، باید حتماً طرز تهیه کیک کنجدی را یاد بگیرید. کنجد فواید زیادی را برای بدن دارد و طعم هر چیزی را تغییر می‌دهد. در این کیک می‌خواهیم کیک متفاوتی تهیه کنیم و هم از کنجد سفید استفاده کنیم و هم کنجد سیاه.

 

طرز تهیه کیک کنجدی

طرز تهیه کیک کنجدی سیاه و سفید مناسب برای هر موقعیتی

در طرز تهیه کیک کنجدی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • کره بدون نمک برای چرب کردن تابه
  • 6 قاشق غذاخوری دانه کنجد (50 گرم) (سفید، سیاه یا مخلوطی از هر دو)
  • 3/4 فنجان (150 گرم) به اضافه 1 قاشق چایخوری شکر ریزدانه
  • 1 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • نصف فنجان شیر کامل (120 میلی‌لیتر)
  • نصف فنجان تاهینی (120 میلی‌لیتر)
  • 1/4 فنجان روغن گیاهی خنثی مانند روغن گیاهی کانولا یا روغن دانه انگور
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 و 1/4 فنجان (160 گرم) آرد چند منظوره
  • 1 و نیم قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه

مراحل طرز تهیه کیک کنجدی به‌صورت زیر است:

مرحله اول

فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کنید. یک قالب مستطیلی شکل را با کره چرب کنید و داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید.

 

مرحله دوم

وقتی کاغذ روغنی را قرار دادید، 3 قاشق غذاخوری دانه کنجد در انتهای تابه بپاشید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پاستا بادمجان

 

مرحله سوم

در یک کاسه بزرگی، 3/4 فنجان (150 گرم) شکر و تخم‌مرغ را هم بزنید (تقریباً یک دقیقه زمان برای این مرحله نیاز است). شیر، تاهینی، روغن، وانیل و نمک را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. آرد، 2 قاشق غذاخوری از دانه کنجد، بکینگ‌پودر و جوش شیرین را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مانتی: پیراشکی خوشمزه ترکیه

مرحله چهارم

خمیر را در قالب آماده شده بریزید و سطح کیک را با قاشق صاف کنید. بقیه یک قاشق چایخوری شکر و بقیه یک قاشق غذاخوری دانه کنجد را روی کیک بریزید.

 

مرحله پنجم

کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید یا منتظر بمانید تا کیک پف کند و سطح آن طلایی رنگ شود.

 

مرحله شش

بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را روی توری سیمی بگذارید و 15 دقیقه منتظر بمانید تا کیک کاملاً سرد شود.

 

https://www.washingtonpost.com/food/2020/12/15/sesame-snacking-cake-recipe/

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا