طرز تهیه کیک سه رنگ

اگر دوست دارید خوشمزه ترین کیک سه رنگ عمرتون رو درست کنید با من همراه باشید با خوشمزه ترین کیک سه رنگ در دنیا

در پست های قبلی باهم چیز کیک لیمویی، کیک قهوه، مخملی کردن کیک، چیز کیک آلبالو، کیک شیفون، کیک مخملی، کیک بدون فر و چیز کیک سن سباستین رو درست کردیم.

طرز تهیه کیک سه رنگ

در اینکه کیک یه گزینه ی پرطرفدار در عید و جشن هاست شکی نیست…
حالا شما تصور کن که شکلاتی باشه
بعد همینجوری که داری به شکلاتی فکر میکنی یه لحظه ذهنت رو ببر به عطر و طعم نسکافه
بعد همینجوری که داری غش میکنی ازین عطر و طعم ها فکر کن که طعم شکلاتی با نسکافه ای میکس بشه….مستقیم می ری بهشت

#کیک سه رنگ
آرد ۲ و نیم پیمانه
شکر یک و یک سوم پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
روغن دوسوم پیمانه
شیر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
قهوه فوری ۲ ق غ
آب گرم ۶ ق غ

زرده و سفیده تخم مرغها از هم جدا کنید.
سفیده ها رو با یک سوم شکر بزنید تا حجم بگیره و وقتی ظرف رو بر می‌گردانند نریزه و بذارید یخچال.
زرده ها رو با بقیه ی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
روغن و شیر رو به ترتیب بهش اضافه کنید و در حدیکه مخلوط بشه، به هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید،با لیسک به هم بزنید تا مخلوط بشه.
سفیده ی فرم گرفته رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی به خورد مواد بدین.
مایه کیک رو سه قسمت کنید.داخل سه ظرف
پودر کاکائو رو با سه ق غ مخلوط کنید و به یک ظرف اضافه کنید و مخلوط کنید.
پودر قهوه فوری هم به سه ق غ آب مخلوط کرده و به ظرف دیگه ای اضافه کنید و به هم بزنید.
قالب مورد نظر رو چرب کنید و به روش کیک‌ زبرا ابتدا مایه ساده رو بریزید، از مرکز مایه ی نسکافه ای و در آخر از همون مرکز قالب مایه ی کاکائویی رو بریزید و بذارید داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه.
کیک خوشمزه و هوش از سر به در کن شما آماده ست😄
نوش جان

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.