دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوفته تبریزی

یکی از معروف ترین و اصیل ترین غذاهای سنتی ایران کوفته تبریزی است خیلیا بخاطر وا رفتن کوفته،این غذارو درست نمیکنند.بااین روش اصلا باز نمیشه و وا نمیره با من همراه باشید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

برای هر صد گرم گوشت نیاز داریم به:
برنج خام ۲ق غ
لپه خام ۱ ق غ
سبزی معطر ۲ ق غ یا(سبزی خشک ۱ ق غ)
آرد نخود چی ۱ ق غ
تخم مرغ زده شده ۱ ق مرباخوری
پیاز آب گرفته شده ۱ ق مرباخوری
ادویه ها:
نمک،دارچین،زردچوبه،فلفل سیاه،زیره
مواد میانی کوفته:
آلو/زرشک/گردو(دلخواه)
برای سس:
یک عدد پیاز خرد شده
آلو/زعفران/رب/ادویه
برای پونصد گرم گوشت دوتا پیاز متوسط و یدونه تخم مرغ کامل نیازه.
پونصد گرم گوشت هشت عدد کوفته میده.
سبزی(نعنا،جعفری،مرزه،ترخون،ریحون)
برای هر یک عدد کوفته یک لیوان آب جوش نیازه.
ورز دادن مواد خیلی مهمه
بهتره کوفته ها بعد از گرد شدن ۳۰_۴۵دقیقه داخل یخچال بمونن.
باید سس روی کوفته هارو بگیره.
چهل دقیقه با در باز و یک ساعت با در بسته بپزه.
با شعله متوسط.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان فوکاچیا بدون ورز دادن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *