طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)

با ما همراه باشید با طرز تهیه کوفته بادمجان یا همون میت بال بادمجان یک غذای متفاوت و عالی

طرز تهیه کوفته بادمجان (میت بال بادمجان)

فر را از قبل گرم کنید تا 375 درجه فارنهایت. یک ورقه پخت ریخته شده را با فویل بپیچید و بادمجان را روی آن قرار دهید. از چنگال استفاده کنید تا بادمجان را 4 بار خم کنید ، سپس بادمجان را درون فر قرار دهید و آنرا کباب کنید تا کاملاً از بین برود و یک چاقوی پارینگ به راحتی داخل مرکز شود ، 40 تا 50 دقیقه. بادمجان را 20 دقیقه خنک کنید. فر را روشن کنید.
بادمجان ها را به طول نصف برش داده و از یک قاشق برای بیرون ریختن گوشت استفاده کنید (پوست را دور بیندازید). بادمجان بو داده را در یک کاسه متوسط ​​قرار داده و در تخم مرغ و لوبیا ها هم بزنید. سیر ، ریحان ، پارمسان ، 3/4 قاشق چای خوری نمک و 1/2 قاشق چای خوری فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند ، سپس در آرد سوخاری ها مخلوط کنید.
مجدداً ورق پخت ریخته شده را با یک ورق تمیز از فویل بچسبانید و آن را به آرامی با اسپری صاف کنید. مخلوط بادمجان را به اندازه یک توپ گلف شکل دهید (2 قاشق غذاخوری در هر توپ ؛ شما باید 16 عدد بگیرید). آنها را روی صفحه پخت آماده قرار داده و بالای توپ ها را با اسپری صاف کنید. توپ های بادمجان را تا زمانی که قهوه ای طلایی و سفت شوند ، حدود 20 دقیقه بپزید.
در حالی که کباب ها پخته می شوند ، سس مارینارا را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. کباب های گوشتی را از فر خارج کنید ، با کمی پارمسان اضافی بپاشید و با سس مارینارا سرو کنید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.