دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

اگه دوست دارید که یک چیز کیک خوشمزه و فوق العاده آلبالو درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام

اگه دوست دارید که خوشمزه چیزکیک خوشمزه درست کنید توی پست های قبلی باهم چیز کیک سن سباستین، چیز کیک انار، چیز کیک مارس

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

🍒چیزکیک آلبالو بدون پخت🍒

مواد لازم برای کراست پایه:
1 و نیم بسته بیسکوئین پتی بور حدود 260 گرم
2 قاشق غذاخوری پر کره (100 تا 120 گرم)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر
1 استکان شیر
کره را ذوب کنید، پودر کاکائو، شکر ئ شیر را به آن اضافه کنید. داخل یک ظرف بزرگ بیسکوئیت ها را خرد کنید و با آنها مخلوط کنید. سپس کف یک قالب کمربندی 20 تا 22 سانتیمتری پرس کنید و داخل یخچال بگذارید.
برای قسمت چیزکیک
1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)
2 پاکت کرم شانتی ( هر پاکت 75 گرم ، میتوانید به همان مقدار پودر خامه استفاده کنید)
400 گرم پنیر لبنه
نصف استکان شیر سرد
یک بند انگشت کمتر از 1 لیوان پودر شکر
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کم
همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ با گنجایش مناسب بریزید و حدود 5 تا 6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. و مایه پنیری آماده شده را پایه بیسکوئیتی موزائیکی بریزید. و حداقل برای 2 تا 3 ساعت بگذارید داخل فریزر بماند. (می توانید از روز قبل یا هفته های قبل آماده کرده روی آن را بپوشانید تا در فریزر بماند و روز مهمانی تون استفاده کنید.)
برای سس آلبالو:
2 لیوان آلبالوی بدون هسته
4 تا 5 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری کاملا پر نشاسته
3 تا 4 قاشق غذاخوری آب
کمی کره (اندازه یه نخود)
شکر و آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. وقتی جوشید مشاسته حل شده در آب را به آن اضافه کنید. وقتی قوام پیدا کرد شعله را خاموش کرده و کره را برای براق شدن سس به آن اضافه کنید و مخلوط کنید
زمان سرو:
چیزکیک را از یخچال خارج کرده بگذارید چمد دقیقه بماند. برای اینکه برش های تمیزی بدهید هربار چاقو را تمیز کرده و گرم کنید و سپس برش بزنید. به این ترتیب برش ها کامل تر خواهند شد. پس از برش دادن سس آلبالو و یا هر سس میوه دلخواه یا سس شکلاتی روی آن بریزید و تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترشی هفت بیجار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *