دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پاستا بادمجان

این ماکارونی های تابستانی به همان اندازه که مربوط به خود ماکارونی ها است ، مربوط به سبزیجات نیز هستند. ستاره غذا بادمجان بو داده است که در فر کارامل می شود و نرم می شود. سپس آن مکعب های قهوه ای لطیف را با ماکارونی پخته شده و سس گوجه فرنگی رنده شده تازه ، کاپیر و پوسته های شیلی که به سرعت درست می شوند پرتاب می کنند. از آنجا که گوجه فرنگی باید به اندازه کافی رسیده و نرم باشد تا هنگامی که قسمت های برش خورده را روی سوراخ های رنده مالش دهید ، به یک پوره برسد ، گوجه فرنگی های موروثی (که برای استحکام در هنگام حمل و نقل پرورش داده نشده اند) انتخاب خوبی در اینجا هستند. اما هر گوجه فرنگی آبدار ، خوش طعم و گوشتی مفید خواهد بود. پنیر در انتها کاملاً اختیاری است ، همانطور که کره. اگر لبنیات نمی خورید ، احساس راحتی کنید و آنها را کنار بگذارید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   چگونه آب مرغ غلیظ درست کنیم؟

ویژه در: بادمجان ، گوجه فرنگی و فقط کمی ماکارونی.

بیاموزید: چگونه ماکارونی درست کنیم

ایتالیایی ، پاستا ، فلفل موز ، کیپر ، بادمجان ، پاستا ، گوجه فرنگی ، غذای اصلی ، تابستان ، علامت گیاه خواری به عنوان پخته شده 900 رتبه بندی
عناصر
بادمجان 1 پوند ، به مکعب های 1 اینچی برش دهید
1 تا 2 عدد فلفل موز یا سرخ کردنی ایتالیایی ، نصف شده ، دانه ریز و خلال شده
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر ، بیشتر برای آب نمک
نمک کوشر
ماکارونی 12 اونسی مانند کامپانل یا فارفال
گوجه فرنگی بسیار پخته 2 پوندی ، از طریق خط استوا به نصف رسیده است
1 تا 2 حبه سیر چربی ، ریز شده روی میکروپلن یا چرخ کرده
پوسته فلفل قرمز خرد شده بزرگ
2 قاشق غذاخوری کاپیر آب نمکی ، آبکش شده
2 قاشق غذاخوری کره نمک (اختیاری)
پنیر ریکوتا سالاتا یا پارمسان رنده شده برای سرو (اختیاری)
برگ تازه نعنا یا ریحان ، برای سرو
به لیست مواد غذایی خود اضافه کنید
راهنمای تعویض مواد
اطلاعات تغذیه ای
آماده سازی
فر را با حرارت 450 درجه گرم کنید. مکعب و فلفل بادمجان را روی یک ورقه پخت لبه دار پخش کنید. با 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و نمک را خوب چاشنی کنید. همه چیز را تفت دهید ، تا زمانی که بادمجان و فلفل ها خیلی نرم و قهوه ای عمیق طلایی شوند ، 30 تا 40 دقیقه.
در همین حین ، ماکارونی ها را در آب جوش نمک خوب بپزید تا حدود 1 دقیقه از حفره آل دنته خسته شود. زه کشی.
با استفاده از سوراخ های بزرگ رنده جعبه ، گوجه فرنگی ها را روی یک قابلمه بزرگ رنده کنید تا تفاله داخل تابه بریزد. برای این کار ، به طرف خمیده گوجه فرنگی در دست خود بچسبید و قسمت برش خورده و مسطح را از سوراخ ها بکشید. درست قبل از رسیدن به پوست ، رنده کردن را متوقف کنید.
سیر ، تکه های فلفل قرمز و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به ماهی گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. بجوشانید تا تفاله گوجه فرنگی به نصف کاهش یابد ، سپس آن را با نمک مزه دار کنید.
در صورت استفاده ، ماکارونی ، کاپیر و کره را به ظرف گوجه فرنگی اضافه کرده و بگذارید تا آرام بپزد ، آنقدر هم بزنید تا کره ذوب شود و پخت ماکارونی به پایان برسد ، حدود 1 دقیقه. حرارت را خاموش کرده و در صورت استفاده ، بادمجان و پنیر را بریزید.
ماکارونی را با کمی روغن و گیاهان آب پز شده سرو کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان برنجی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا