طرز تهیه ماکارونی پاپیون

در این پست ماکارونی پاپیون خوشمزه باهم داریم

در پست های قبلی باهم پیتزا ماکارونی، ماکارونی و سالاد ماکارونی باهم درست کردیم و حالا باهم می خوایم ماکارونی پاپیون

طرز تهیه ماکارونی پاپیون
میدونم که همتون عاشق ماکارونی هستید و خیلی خوب بلدید یه ماکارونی خوشمزه درست کنید

مواد لازم:

ماکارونی ۷۰۰ گرم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
ادویه نمک. فلفل سیاه. زردچوبه. دارچین.فلفل پولبیبر
سیب زمینی برای تهدیگ
آب نصف لیوان

طرز تهیه:

آبکشی فقط با آب سرد
با آب سرد ماکارونی رو آبکشی کنید تا نشاسته های اضافی شسته بشه و مایه ماکارونی به خوبی به خورد ماکارونی بره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قورمه سبزی

ماکارونی رو هم نزنید
ماکارونی رو تو آب زیاد هم نزنید چون باعث له شدن و بهم چسبیدن ماکارونی میشه

تو آبِ ماکارونی فقط نمک بریزید
و اگر زردچوبه ریختید خیلی کم باشه چون طعم ماکارونی رو تحت تاثیر قرار میده

قابلمه خیلی بزرگ انتخاب کنید
برای جوشوندن ماکارونی حتما قابلمه بزرگ بردارید تا ماکارونی جاش تنگ نباشه وگرنه نشاسته هایی که ماکارونی از خودش خارج کرده باز به خورد ماکارونی میره که هم طعمش رو تغییر میده هم باعث چاقی میشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش انار

مایه ماکارونیه و ادویه هاش
ادویه هایی که به مایع ماکارونی اضافه میکنید تو طعم نهایی خیلی تاثیر گذاره من بالا نوشتم چه ادویه هایی اضافه کردم

روی بسته ماکارونی رو نگاه کنید هرزمانی برای جوشیدن تو آب داده بود شما حتما حتما ازش ۳ دقیقه کم کنید

با آب مصرف روغن رو کمتر کن
کمی آب معمولی یا آب ماکارونی رو حتما به مایه ماکارونی اضافه کن تا هم رقیق بشه و هم روغن کمتری احتیاج داشته باشه و هم طعم بهتری بگیره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش جو

استفاده از زعفران
زعفران رو به مایع ماکارونی اضافه نکن بلکه اون رو مستقیم روی ماکارونی بریز و کمی هم بزن اینجوری عطر و رنگش بینظیرتر میشه

️و یه مورد دیگه که من همیشه انجام میدم البته وقتی ماکارونی یا برنج زیاد باشه انجام میدم اینکه یه قابلمه روی قابلمه غذا برمیگردونم تا زودتر بخار کنه و ماکارونی خمیر نشه که عالی جواب میده

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.