دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قارچ کبابی

هفته گذشته بعد از تهیه آن کابوج های گیاهی ، خودم را پیدا کردم که فقط قارچ ها را برداشتم. حالا من واقعاً هر یک از آن سبزیجات موجود در سیب زمینی ها را دوست داشتم ، اما این قارچ ها … خوب ، آنها به وضوح ستاره کبوب ها بودند. بنابراین ، در مرحله بعدی مواد غذایی خود ، من تمام قارچ هایی را که می توانستم پیدا کنم برای تهیه کابین قارچ انفرادی جمع کردم. و پسر ، من برای معالجه بودم. با ما همراه باشید با طرز تهیه قارچ کبابی

سیر قارچ کبوبز – بهترین و ساده ترین قارچ تا کنون! خیلی خوب است ، شما می خواهید آن را هر روز هفته انجام دهید!

این کابوها خیلی سریع و به راحتی با یک ماریناد بالزامیک ساده جمع می شوند. همه آنچه شما نیاز دارید برخی از گیاهان شیرین کاری است و تنظیم شده است. طلسم آسان ، درست است؟ از آنجا ، می توانید این پسران بد را روی بعضی از اسکیت ها بچسبانید و درست داخل فر یا روی کوره بریزید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پلو عربی

تجهیزات ویژه: 4 تا 5 اسكیوتر فلزی یا چوبی 12 اینچی (ابتدا سیخ های چوبی را به مدت 20 دقیقه در آب خیس كنید)
یک کوره ذغال سنگ یا کباب گاز را تا متوسط ​​گرم کنید. کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​چرخانید تا ذوب شود. سیر را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه نرم کنید. در سس سویا هم بزنید.
قارچ ها را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید ، کره سویا و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا خوب پوشیده شود. قارچ ها را روی سیخ ها بچسبانید ، هر کدام 7 تا 8 بگذارید و دسته های 3 اینچی را در انتها بگذارید.
با استفاده از دسته های مخصوص استراحت روی لبه ی گریل ، سیخ ها را روی گریل قرار دهید (برای کار راحت تر ، زیرا خیلی گرم می شوند) و آن را بپوشانید. کوک کنید ، هر 2 دقیقه یکبار سیخ ها را بچرخانید و بعد از هر نوبت با کره را مسواک بزنید ، تا زمانی که قارچ ها کمی از همه خنک شوند و نرم شوند ، 8 تا 9 دقیقه. در صورت استفاده و آویشن را با آویشن و جعفری یا لیمو بپاشید و با نمک چاشنی بزنید. روش دیگر ، کمی کره اضافی را ذوب کرده و در صورت استفاده و آویشن ، جعفری و / یا آبلیمو را به آن اضافه کنید و روی قارچ ها بزنید.
ماده ششم: جعفری تازه خرد شده یا پوست لیمو رنده شده ، به همراه آویشن پاشیده می شود. یا در انتها می توانید کمی کره اضافی ذوب کنید ، آویشن ، جعفری و یا پوست لیمو را اضافه کنید و روی آنرا بزنید.
یادداشت آشپز
قارچ كرمي كامل هنگامي كه كباب مي شود به بمب هاي خوش طعم آبدار تبديل مي شوند. با مقداری نان کباب شده یا به عنوان یک طرف گوشت یا ماهی کبابی و یا ماهی به همه یک غذاساز را به عنوان یک غذاساز سرو کنید. با سایر قارچ ها آزمایش کنید: قارچ صدف خوب است ، اما از آنجا که به اندازه کرمینیس چربی و آبدار نیستند ، گرمای آن را کمی کاهش دهید و بیشتر آنها را بچرخانید تا خیلی خنک نشوند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک هلو

عناصر
4 قاشق غذاخوری کره بدون روغن

3 سیر میخک ، چرخ کرده

1 1/2 قاشق غذاخوری سس سویا

36 قارچ کرمینی با درپوش 2 اینچی ، انتهای ساقه محکم (تقریباً 1/2 پوند)

2 قاشق چایخوری برگهای تازه آویشن ، خرد شده

نمک کوثر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا