طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده

دوست دارید خوشمزه ترین عدس پلو عمرتون رو به راحتی هرچه تمام تر درست کنید ؟ بامن همراه باشید باطرز تهیه عدس پلو

ما در پست های قبلی باهم جواهر پلو، شیرین پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو با مرغ، استانبولی پلو درست کردیم و این شما و عدس پلو خوشمزه.

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده

ابتدا عدس را نیم ساعت خیس داده بعد آبکش کرده بهمراه چوب دارچین ، نمک ، فلفل ها ، زردچوبه اجازه میدهیم بپزد ، در تابه گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها تفت داده و سرخ میکنیم ، زعفران اضافه کرده کمی آب میندازه اجازه میدهیم گوشت خوب بپزد و بعد پیاز داغی را که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم برنج را طبق معمول آماده کرده و آبکش میکنیم و لابه لای آن عدس و زیره میزنیم وقتی دم کشید در ظرف ریخته و روی آن را با گوشت و خرما و کشمشی نیم ساعت خیس کرده و در روغن تفت داده بودیم بهمراه زعفران تزیین میکنیم ، فوق العادس ، درست کنید و لذت ببرید.

.

عدس پلو مجلسی

سلام سلام ۰به آشپزخونه من خوش اومدین،امروز هم براتون یه جذاب نام آشنا رو آوردیم که کدبانوی عزیز به دستور طبخش کاملا واقف هستن ،کیا طرفدار این جذاب رنگارنگ هستن خصوصا همراه گوشت و پیاز داغ فراووننننن؟؟؟؟

مواد لازم مناسب برای ۳ نفر
برنج :۲ پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز داغ: فراوان
روغن: به میزان لازم
زعفران و نمک و دارچین و زردچوبه ،پورد سیر( به دلخواه) کمی ادویه و فلفل سیاه
هویج رنده شده،زرشک،کشمش( به دلخواه) خرما،پیاز داغ،مقداری پودر زیره

رسپی عدس پلو:
من ابتدا عدس رو کمی پخته و با برنجی که از قبل شستم در ظرف ریخته و با کمی نمک ، روغن ،کمی پیاز داغ و دارچین روی حرارت قرار میدم و بعد مواد گوشتی رو آماده می کنم ،گوشت چرخ کرده،پیاز داغ و زعفران و نمک و فلفل،ادویه،دارچین ،پودر زیره ، پودر سیروادویه ترکیب کرده و کمی آب جوشیده به مخلوط اضافه میکنم و درب ظرف رو قرار میدم تا با حرارت کم مغز پخت بشه ،البته شما می تونید برای مجلسی تر شدن این غذادر صورت تمایل ، برنج رو آبکش کنید و بعد عدس پخته رو برای مرحله دم کشیدن برنج به اون اضافه کنید و ته دیگ( نان یا سیب زمینی داشته باشین) وحالا غذای شما آماده است برای تزیین و سرو!!! نوش جان همراهان عزیزلذیذ کوک

عدس پلو مجلسی:

مواد لازم:

عدس ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
زعفران دم شده به مقدار لازم
پیاز ۳ عدد
کشمش پلویی ۱ پیمانه
شوید خشک دو سوم پیمانه
زیره ۱ ق غ خ
نمک ، فلفل، زرد چوبه ۱ ق غ خ
سیب زمینی برای ته دیگ ۱ عدد
کنجد به مقدار لازم
.
طرز تهیه:

پیاز را خلالی خورد میکنیم داخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد از اینکه سبک شد گوشت را اضافه میکنیم دو سه دقیقه تفت میدیم بعد بهش ادویه را اضافه میکنیم و کمی اب جوش بهش اضافه میکنیم نیم ساعت میذاریم بپزه
برنج را ابکش میکنیم و عدس را جدا میذاریم بپزه هر رو رو ابکش میکنیم، کف قابلمه روغن میریزیم کف ظرف برای ته دیگ سیب زمینی حلقه شده میذاریم لایه اول برنج دوم عدس سوم گوشت و در اخر شوید و زیره و زعفران به این ترتیب مواد را میریزیم تا تموم بشه حدود ۵۰ دقیقه میذاریم تا دم بکشه
برای تزئین کشمش را داخل کره سرخ میکنیم و با پیاز داغ تزئین میکنیم

عدس پلو مجلسی:

مواد لازم:

عدس ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی  ۴۰۰ گرم
زعفران دم شده به مقدار لازم
پیاز  ۳ عدد
کشمش پلویی ۱ پیمانه
شوید خشک دو سوم پیمانه
زیره ۱ ق غ خ
نمک ، فلفل، زرد چوبه ۱ ق غ خ
سیب زمینی برای ته دیگ ۱ عدد
کنجد به مقدار لازم
.
.
طرز تهیه:

پیاز را خلالی خورد میکنیم داخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد از اینکه سبک شد گوشت را اضافه میکنیم دو سه دقیقه تفت میدیم بعد بهش ادویه را اضافه میکنیم و کمی اب جوش بهش اضافه میکنیم نیم ساعت میذاریم بپزه
برنج را ابکش میکنیم و عدس را جدا میذاریم بپزه هر رو رو ابکش میکنیم، کف قابلمه روغن میریزیم کف ظرف برای ته دیگ سیب زمینی حلقه شده میذاریم لایه اول برنج دوم عدس سوم گوشت و در اخر شوید و زیره و زعفران به این ترتیب مواد را میریزیم تا تموم بشه حدود ۵۰ دقیقه میذاریم تا دم بکشه
برای تزئین کشمش را داخل کره سرخ میکنیم و با پیاز داغ تزئین میکنیم

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.