دسته‌بندی نشده

طرز تهیه محلبی یا پودینگ شیر خاورمیانه‌ای

اگر شما هم عاشق درست کردن دسرهای آسان هستید، پس طرز تهیه محلبی را از دست ندهید. اگر درست کردن محلبی را یاد بگیرید، اولین دسری که از این به بعد در مهمانی‌ها ترجیح خواهید داد، همین دسر خواهد بود. این دسر فق به 4 نوع مواد و تقریباً ده دقیقه زمان نیاز دارد. طرز تهیه این دسر آنقدر آسان است که هر فردی می‌تواند آن را درست کند.

 

طرز تهیه محلبی

در طرز تهیه محلبی دو گزینه دارید: یا می‌توانید این دسر را با نشاسته ذرت درست کنید و یا با آرد برنج که به ترجیح شما بستگی دارد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم:

  • 4 فنجان یا یک لیتر شیر کامل
  • 7 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا 12 قاشق غذاخوری آرد برنج
  • 4/3 تا 1 فنجان شکر (به ترجیح شما بستگی دارد)
  • 1 فنجان خامه فرم گرفته (اختیاری، اگر دوست ندارید از خامه استفاده کنید، آن را با 1 فنجان شیر جایگزین کنید)
  • 1 و نیم قاشق چایخوری هل آسیاب شده یا 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال یا 1 قاشق غذاخوری گلاب
  • پسته برای تزیین (یا هر نوع آجیل دیگری که ترجیح می‌دهید)

 

دستور تهیه

  1. در یک تابه، شیر کامل، خامه، شکر و نشاسته ذرت و یا آرد برنج را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد حل شوند.
  2. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.
  3. زیر حرارت را کم کنید و هم زدن را ادامه دهید تا محلبی به غلظت پودینگ برسد. مطمئن باشید که زیر حرارت را کم کرده‌اید، چون اگر حرارت زیاد باشد، شیر ته می‌گیرد و می‌سوزد.
  4. از روی حرارت بردارید و طعم‌دهنده‌های دلخواهتان را به آن اضافه کنید (هل، آب پرتقال یا گلاب)
  5. مواد را داخل فنجان‌های دسر کوچک بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. وقتی محلبی آماده سرو شد، با هر نوع آجیلی که دوست دارید یا پودر نارگیل یا کشمش تزیین کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی مادلن بدون قالب

 

مزه محلبی شبیه چیست؟

محلبی نوعی پودینگ شیرین شیر است که هر طعمی را که دلتان بخواهد می‌توانید به آن اضافه کنید. از قدیم در طرز تهیه محلبی از هل آسیاب‌شده استفاده می‌شود و روی آن را با دارچین تزئین می‌کنند. با این وجود، می‌توانید از گلاب یا آب پرتقال نیز برای طعم‌دهی استفاده کنید. اگر طعم هل را دوست ندارید، می‌توانید کمی عصاره وانیل، عصاره بادام یا هر نوع طعم‌دهنده دیگر به آن اضافه کنید. حتی می‌توانید از هیچ کدام این طعم‌دهنده‌ها استفاده نکنید و محلبی را به‌صورت ساده بخورید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کرم کارامل

https://www.hungrypaprikas.com/mahalabia/

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا