طرز تهیه شیرینی چوروس

Churros خانگی پوشیده از شکر دارچین بهترین درمان است! آموزش فیلم را تماشا کنید و خواهید دید که ساختن این دستور العمل Churros با استفاده از عناصر شیرین کاری چقدر ساده است.

Churro خانگی آغشته به سس شکلات
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخوانید.

چوروس چیست؟
کروروس یک دسر محبوب مکزیکی است که در ایالات متحده کاملاً محبوب است. آنها با خمیر چوکس ساده تهیه شده در روغن داغ سرخ شده و در شکر دارچین روکش می شوند. Churros یک کارناوال محبوب یا یک رفتار عادلانه است و اجازه نمی دهیم که Churros Costco را فراموش نکنید. ما نمی توانیم به اندازه کافی از مراکز نرم و نرم ، لبه های واضح و پوشش شیرین برخوردار باشیم.

اکنون حق مردم است
بهترین نسخه GUACAMOLE
کرهای سرخ شده سرخ شده در شکر دارچین را روی بشقاب ها می پوشانیم

مواد لازم Churro:
اگر تا به حال یک چتر تازه و خانگی را امتحان نکرده اید که برای معالجه در آن قرار دارید! طعمهای خانگی بهترین طعم و مزه را دارند زیرا شما باید از روغن تازه ای استفاده کنید که در تمام طول روز چروس ها را سرخ نکرده است. این دستور العمل به یخچال و فریزرهای ساده و شیرین کاری (شیر ، تخم مرغ ، کره ، آرد ، نمک ، شکر و دارچین) احتیاج دارد و از خمیرهای یکسان برای Eclairs و Puffs Cream استفاده می کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی چوکس برای تهیه چروس با شیر ، آرد ، شکر ، تخم مرغ ، نمک ، دارچین و کره
برای ساخت Churros به چه ابزاری نیاز دارم؟
برای درست کردن خمیر ، شما فقط به یک قابلمه متوسط ​​و گلدان بزرگ برای سرخ کردن احتیاج دارید (دماسنج گیره به شما کمک می کند تا دمای روغن را حفظ کنید) ، یک قاشق چوبی و یک میکسر برقی (یا میکسر دستی برقی یا پایه). میکسر کار خواهد کرد)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کتلت

ما از نوک لوله کشی Wilton 1M (که نوعی شیرینی بزرگ ستاره باز است) و یک کیسه بزرگ لوله کشی استفاده کردیم. من قبل از یافتن نوک شیرینی مناسب در والمارت ، 4 فروشگاه مواد غذایی را گذراندم و تشخیص دادم ساده ترین خرید آنلاین آن است.

نکته آشپز: اگر نوک یا کیسه لوله کشی ندارید ، می توانید خمیر را درون یک کیسه بزرگ Ziploc بگذارید و یک دایره به قطر 1/2 ″ در انتهای آن قطع کرده و سپس درون روغن قرار دهید. آنها شکل سنتی ستاره چروک نخواهند داشت اما مطمئناً طعم خوبی دارند!

نوک شیرینی 1M Wilton در کیسه شیرینی و گلدان مجهز به دماسنج با churros که در روغن سرخ می شود
نکاتی درباره بهترین کر کر:
خمیر Churro به طرز شگفت انگیزی تسلط دارد. دستورالعمل های ویدیویی مرحله به مرحله را دنبال کنید و در هر زمان دیگری طرفدار حرفه ای خواهید بود.

خمیر هنگام صاف کردن “پخت و پز” انجام می شود و یک فیلم نازک در کف قابلمه ایجاد می شود. این فرآیند به آن امکان رطوبت اضافی را می دهد و لوله گذاری خمیر راحت تر خواهد بود.
از تخم مرغهای بزرگ و سرد استفاده کنید. تخمهای سرد به خنک شدن و کمی ضخیم شدن خمیر کمک می کند.
تخم مرغ ها را با یک بار ضرب و شتم کنید و به هرکدام اجازه دهید قبل از اضافه کردن مرحله بعدی ، کاملاً ترکیب شوند.
خمیر را به طول 6 اینچ درون روغن داغ قرار دهید. چروک های طولانی تر بیشتر حالت پیچیده دارند و تلنگر دشوار است.
روغن را در حین سرخ کردن بین 350 تا 370 درجه فارنهایت نگه دارید. اضافه کردن زیاد چروس به گلدان می تواند روغن را بیش از حد خنک کند.
churros را در شکر دارچین بچرخانید در حالی که هنوز گرم / گرم است و بهتر می شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حریره بادام

تماشای آموزش تصویری Churros:

امیدوارم که این دستور آسان Churro برای شما محبوب جدیدی شود. اگر از فیلم های ما لذت می برید ، لطفاً در کانال YouTube ما مشترک شوید و روی نماد زنگ کلیک کنید تا وقتی ارسال یک ویدیوی جدید هستید ، اولین کسی باشید که می دانید. با تشکر از شما برای اشتراک!

نحوه خدمت به Churros:
کرورها چنین درمانی هستند که در قند دارچین بدون نیاز به هر چیز دیگری مورد نیاز است ، اما اگر شما در حال غوطه وری هستید ، سس های خانگی مورد علاقه ما عبارتند از:

سس کارامل – یک کارامل نمکی آسان و صاف
شکلات گرم Ganache – با کمی خامه اضافی نازک شده است
Dulce De Leche – مناسب برای فرو بردن و کشیدن لکه بر روی churros
کروروس با سس شکلات روی یک بشقاب سرو کرد

به اشتراک گذاشتن پست:
در Pinterest به اشتراک بگذارید
در فیسبوک به اشتراک بگذارید
در توییتر به اشتراک بگذارید
در Yummly به اشتراک بگذارید
اشتراک از طریق ایمیل
چاپ
دستور تهیه آسان چوروس خانگی
5 از 15 رای
زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان طبخ: 20 دقیقه زمان کل: 35 دقیقه
Churros را روی یک بشقاب سرو با یک کاسه سس شکلات قرار دهید
Churros خانگی پوشیده از شکر دارچین بهترین درمان است! آموزش فیلم را تماشا کنید و خواهید دید که ساختن این دستور العمل Churros با استفاده از عناصر شیرین کاری چقدر ساده است. این دستور العمل باعث می شود 20-25 churros بسته به طول churros باشد.

نویسنده: ناتاشا از NatashasK Kitchen.com
سطح مهارت: آسان / متوسط
هزینه ساخت: 4 تا 6 دلار
كليد واژه: چروس
آشپزخانه: آمریکایی ، مکزیکی
دوره: دسر
کالری: 368 کیلو کالری
خدمات: 8 نفر

عناصر
1/2 فنجان آب
1/2 فنجان شیر کامل
8 قاشق غذاخوری کره بدون روغن
1 قاشق غذاخوری شکر دانه دار
1/4 قاشق غذاخوری نمک
1 فنجان آرد همه منظوره
4 عدد تخم بزرگ سرد است
1/2 فنجان شکر گرانول
1 قاشق غذاخوری دارچین
روغن گیاهی یا روغن کانولا برای سرخ کردن چروس
متعارف ایالات متحده – متریک
دستورالعمل ها
در یک قابلمه متوسط ​​، 1/2 فنجان آب ، شیر 1/2 فنجان ، 8 قاشق غذاخوری کره ، 1 قاشق غذاخوری شکر و 1/4 قاشق غذاخوری نمک را با هم مخلوط کنید. با حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید و مرتباً هم بزنید.
از روی حرارت برداشته و بلافاصله در یک فنجان آرد را یکجا با یک قاشق چوبی هم بزنید. پس از ترکیب ، دوباره روی حرارت قرار داده و مرتباً 2 دقیقه دیگر هم بزنید تا رطوبت اضافی آزاد شود و تا حدی آرد را بپزید. خمیر باید در یک توپ صاف جمع شود و یک فیلم نازک در کف قابلمه شکل بگیرد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

انتقال به یک متر بزرگ

کاسه میکس و از یک میکسر برقی استفاده کنید تا با سرعت متوسط 2 دقیقه ضرب کنید تا مخلوط کمی خنک شود. 4 تخم مرغ را با هم اضافه کنید و یک بار 1 عدد اضافه کنید و به هر تخم مرغ اجازه دهید تا به طور کامل بین اضافات ترکیب شود. ضرب کنید تا خمیر صاف باشد و هنگام کشیدن یک روبان ضخیم تشکیل دهید.
روغن گیاهی عمیق 2 ”به 370 ° F روغن را در حین سرخ کردن بین 350-370˚F نگه دارید.
خمیر را به یک کیسه شیرینی متناسب با نوک بزرگ ستاره باز (Wilton 1M) منتقل کنید. طول 6 اینچ را درون روغن داغ قرار داده و با قیچی برش دهید. 1/1 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، آنرا با انبوه ها بزنید و 1 1/2 دقیقه دیگر سرخ کنید. در یک دسته ، تقریباً 5-6 کر ، سرخ کنید. سپس به یک بشقاب حوله کاغذی منتقل کنید و سپس در شکر دارچین بچرخید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.