دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی با ادویه مخصوص

طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی که از مرغ مرینیت‌دار شده و کاهو تشکیل شده است یکی از خوشمزه‌ترین سالادهای خانگی محسوب می‌شود. این سالاد طعم بسیار فوق‌العاده‌ای دارد و حتی بسیار خوشمزه‌تر از سالاد مرغ رستورانی است. مطمئن باشید پس از درست کردن این سالاد خوشمزه تصمیم خواهید گرفت همیشه این سالاد را تهیه کنید.

 

طرز تهیه مرغ آسیایی

در طرز تهیه مرغ آسیایی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

در طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی باید مرغ را مرینیت‌دار کنیم:

مواد لازم برای مرینیت‌دار کردن مرغ

  • یک کیلو سینه مرغ
  • 1/4 فنجان سس سویا
  • 1/4 فنجان سس هویسین
  • 1 قاشق غذاخوری چاشنی میرین
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چیزکیک ژاپنی

مواد لازم برای تهیه سالاد

  • 4 فنجان سالاد
  • 1 عدد هویج بزرگ رنده شده
  • نصف فنجان گشنیز خرد شده
  • نصف فنجان پیزا سبز
  • 1 فنجان ادامامه
  • نصف فنجان بادام‌زمینی خرد شده

مواد لازم برای چاشنی سالاد

  • نصف فنجان کره بادام‌زمینی
  • 1 قاشق غذاخوری روغن دانه کنجد
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 2 قاشق غذاخوری سس هویسین
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 18/8 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1 الی 2 قاشق غذاخوری آب (در صورت نیاز برای رقیق کردن چاشنی)

مواد لازم اختیاری

  • 8 اونس آب پرتقال
  • نصف فنجان کلم قرمز خرد شده
  • 1 عدد فلفل قرمز خرد شده

دستور تهیه  

در طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی باید طبق مراحل زیر عمل کنید:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کال کباب مخصوص گیلانی

 

دستور تهیه چاشنی سالاد

در یک کاسه کوچک، همه ترکیبات مورد نیاز چاشنی را با هم مخلوط کنید. اگر چاشنی خیلی رقیق بود می‌توانید کمی به آن اضافه کنید. می‌توانید این چاشنی را در ظرف دربسته بریزید و در یخچال بگذارید. این چاشنی فقط به مدت 1 روز می‌تواند در دمای اتاق سالم بماند.

 

مرینیت کردن مرغ

  1. در یک کاسه کوچک، مواد مرینیت را با هم مخلوط کنید. مرغ را در کیسه بریزید و مواد مرینیت را هم در کیسه بریزید. این کیسه را به مدت بیشتر از 5 ساعت یا به مدت 1 ساعت در دمای محیط قرار دهید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورش بامیه با رب انار

گریل کردن مرغ

  1. بعد از اینکه مرغ را مرینیت‌دار کردید، فر را با 450 درجه فارنهایت گرم کنید. ابتدا یک طرف مرغ را به مدت 3 الی 4 دقیقه گرم گریل کنید، سپس طرف دیگر آن را برگردانید و طرف دیگر را نیز گریل کنید تا دمای مرغ به 160 درجه فارنهایت برسد. زمان پخت به ضخامت مرغ بستگی دارد. قبل از اینکه بخواهید مرغ را در سالاد خرد کنید، منتظر بمانید تا کاملاً سرد شود.

درست کردن سالاد

  1. کاهو، هویج، گشنیز، پیاز سبز و ادامامه را در یک کاسه بزرگی بریزید.
  2. مواد را با بادام‌زمینی و مرغ خرد شده مخلوط کنید.
  3. می‌توانید روی سالاد چاشنی بریزید.

https://joyfoodsunshine.com/asian-chicken-salad/

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا