دسته‌بندی نشده

طرز تهیه حلیم بادمجان اصیل

حلیم بادمجون از اون غذاهای خوشمزه سنتی اصفهان وایران هست که اگه تا حالا نخوردی حتما امتحانش کن

این حلیم از قدیم در اصفهان شناخته شده ولی الان در شیرازو خیلی شهرهای دیگه طبخ میشه

یه نکته درباره حلیم بادمجون اینه که روش سنتی و اصیلش با برنج هست ولی  بلغور و عدس و لوبیا هم اضافه میشه

مواد لازم
گوشت گوسفندی ترجیحا گردن۳۰۰گرم
بادمجون ۱کیلو
برنج ۱لیوان
پیاز۶عدد
سیر چند حبه
کشک ۱لیوان
نمک فلفل دارچین زردچوبه زعفران و چوب دارچین

گوشت رو با اب زیاد و چوب دارچین و فلفل و زردچوبه بزارین چند ساعت بپزه بعد گوشت رو ریش ریش کنین(به اب گوشت احتیاج داریم)
بادمجان ها رو پوست بگیربن چند برش بدین نمک بزنین تلخیش بره بعد ابکش کنین و با مقداری روغن کمی سرخ کنین تا از خامی دربیادوخارج کنین
۳پیاز متوسط  رو خلالی برش بدین با روغن تفت بدین تا طلایی بشه چند حبه سیر رنده شده اضافه کنین  و سرخ شد خارج کنین
بادمجون رو درقابلمه همراه پیاز  برنج و اب گوشت بزارین یک ساعت بپزه تا له بشه بعد بهش گوشت و ادویه ها رو اضافه کنین  و با گوشکوب یا برقی یا میکسر میکس کنین و بهش کشک اضافه کنین نیم ساعت با حرارت کم تا جا بیفته و سرو کنین
میتونین نعنا داغ هم درست کنین و اضافه کنین
میتونین عدس هم اضافه کنین

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کمپیر سیب زمینی

 

اینم حلیم بادمجان خوشمزه که توی نظر سنجی قبل از ماه رمضان بود

مواد لازم برای ۴ نفرشایدم ۵ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم میتونید بیشتر بریزید من کمتر ریختم
عدس ۲۰۰ گرم
پیاز سه عدد درشت
نمک فلفل زردچوبه
کشک
سیر دو حبه
بادمجان ۴ تا پنج عدد

یک عدد پیازو کمی تفت بدید نرم شد بهش گوشت اضافه کنید سه لیوان اب بریزید بزارید خوب بپزه تا گوشت نرم بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حلیم

عدس را با اب و کمی نمک بزارید کامل بپزه وتقریبا له بشه

بادمجانها را پوست بگیرید داخل اب و نمک بزارید نیم ساعت تا یک ساعت بمونه بعد قشنگ سرخش کنید

دوتا پیازو نازک خلال کنید با زردچوبه و کمی نمک سرخش کنید میتونید بهش سیر خرد شده هم اضافه کنید بزارید پیازها طلایی بشه
بادمجانها را با کمی زعفرون و دارچین خوب بکوبید بهش نیمی از پیاز سرخ شده را اضافه کنید یه حبه سیر رنده شده باز بکوبید حالا عدس پخته موادو کامل بکوبید تا یکدست بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ

برای خوشمزه تر شدن حلیم بادمجان موادو دوباره داخل تابه بریزید و چند دقیقه بدون روغن تفت بدید این فــــوت کـــــوزه گریـــــشه

گوشت کاملا پخته با پیازو بکوبید به مواد بادمجون اضافه کنید همه موادو یکدست کنید کشک بزنید اگر نمک و فلفل نیازه اضافه کنید
حلیم بادمجان خوشمزه ما اماده است با کشک و نعناداغ پیاز داغ گردو تزیین کنید
میخواستم ترئینشو کامل بزارم شارژ گوشی تموم شد

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا