طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

Ladyfingers یک بیسکویت کیک اسفنجی کوچک و ظریف است که در دسرهایی مانند تیرامیسو استفاده می شود. آنها همچنین به عنوان ساویاردی ، بیسکوتی دی ساوویا یا انگشتهای اسفنجی شناخته می شوند. در ایالات متحده آمریکا یافتن آنها در فروشگاه های مواد غذایی معمولی بسیار دشوار است اما با این دستور غذا به راحتی می توان آنها را تهیه کرد.

عکس لیدی فینگرز

خدمت / می کند:
18

آماده در:
30-60 دقیقه نرخ گذاری: 4/5

5 بررسی
3 نظر

عناصر
2/3 فنجان آرد همه منظوره
1 نمک نمک
4 تخم مرغ ، جدا شده
1/2 فنجان شکر
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
قند شیرینی پزی برای پاشیدن

جهت ها
فر را تا 300 درجه فارنهایت گرم کنید. ورق های پخت را چرب کرده و سپس آرد را کمی آرد کنید.

آرد و نمک را با هم الک کنید.

در یک کاسه ، سفیده های تخم مرغ را اضافه کرده و با مخلوط کن ضرب کنید تا قله های سفت شود. در نیمی از شکر ضرب و شتم کنید.

زرده های تخم مرغ و شکر باقی مانده را در یک کاسه مخلوط کن ترکیب کنید. ضرب و شتم با یک میکسر برقی با سرعت متوسط ​​تا زمانی که مخلوط شود (حدود 2 دقیقه).

با استفاده از میکسر با سرعت کم ، آرد را آهسته به زرده تخم مرغ اضافه کنید. فقط مخلوط کنید تا ترکیب شود. در وانیل را با یک اسپاتول هم بزنید.

سفیده تخم مرغ را یکباره و به مخلوط زرده اضافه کنید. به آرامی تا جایی که فقط ترکیب شود تا کنید.

به آرامی مخلوط را درون یک کیسه شیرینی متناسب با نازل نوک ساده قاشق کنید. خطوط طولانی 4 اینچ را روی صفحات پخت لوله کنید و حدود 1 اینچ را بین آنها بگذارید.

پودر قند پودر را به آرامی روی گلدانهای فنجان ریخت.

ورق های پخت را درون فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قسمت خارجی تنظیم شود ، 300 درجه فارنهایت بپزید. ورق ها را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود و سپس مواد نگهدارنده را درون یک قفسه خنک کننده بریزید.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.