طرز تهیه بادام سوخته را حتماً باید امتحان کنید. با اینکه طرز تهیه آن ساده است، اما موقع درست کردن آن باید خیلی دقت کنید. برای تهیه این شیرینی فقط به سه ترکیب ساده نیاز داریم: بادام، شکر و آب. البته میتوانید برای مزهدار کردن آن کمی وانیل و دارچین نیز اضافه کنید. از ادویههای دیگر هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه بادام سوخته
در طرز تهیه بادام سوخته به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم
- 1/3 فنجان شکر (74 گرم) برای مرحله نهایی
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف فنجان آب
- یک فنجان شکر (222 گرم)
- 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2 فنجان بادام خام (بهتر است تازه باشند)
دستور تهیه
- در یک تابه کوچکی، 1/3 فنجان شکر را با عصاره وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید و سپس کنار بگذارید.
- داخل تابه پخت بزرگی، کاغذ پوستی بگذارید و کنار بگذارید.
- خیلی مهم: حتماً برای هم زدن از قاشق چوبی استفاده کنید، از تابه نچسب استفاده کنید.
- آب، 1 فنجان شکر و دارچین را در تابه بریزید. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب و شکر به جوش آمد، بادام را اضافه کنید.
- زیر حرارت را زیاد کنید و بادام را مدام هم بزنید تا آب بادام کاملاً تمام شود. بهتدریج شکر خشک خواهد و به بادام میچسبد. به هم زدن ادامه دهید!
- وقتی آب تبخیر شد و شکر خشک شد، فوراً زیر حرارت را کم کنید. باید آماده باشید و در این مرحله از طرز تهیه بادام سوخته دقت کنید. هم زدن را ادامه دهید تا همه بادامها پوشش آب نباتی پیدا کنند.
- فوراٌ بقیه 1/3 شکر ترکیب شده با وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید!
- در این مرحله از طرز تهیه بادام سوخته، کمی از شکر ذوب خواهد شد و بادامها براق بهنظر خواهند رسید. هم زدن را همچنان ادامه دهید تا بادام خوب براق شود.
- تابه را از روی حرارت بردارید و به دقت بادام را روی کاغذ روغنی قرار دهید. وقتی بادام سوخته سرد شد، آنها را بشکنید. مواظب باشید بادام داغ نباشد چون دستتان میسوزد.
- بادام سوخته را میتوانید به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
https://www.savingdessert.com/burnt-sugar-almonds/