دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه آش انار

خیلی وقت است که من دستور العمل ارسال کرده ام. من این سوپ را در ماه فوریه و در ماه های سردتر اینجا در جنوب کالیفرنیا درست کردم. متأسفانه ، من فرصتی پیدا نکردم که تصاویر را ویرایش کنم و ارسال کنم ، زیرا زندگی و چنین شرایطی به طول انجامید. اما می توانم یک چیز را برای شما تعریف کنم ، آنقدر خوشمزه بود که هنوز می توانم طعم دهانم را به خاطر بسپارم. یوم!

من عاشق انار هستم. من آنها را تازه یا آبدار دوست دارم. انارها اغلب در آشپزی فارسی مورد استفاده قرار می گیرند و این یکی از سوپ های مورد علاقه من است. من دو بار آن را برای دوستان ساخته ام و آنها نیز آن را دوست داشته اند. من همچنین یک نسخه رایگان گیاهخواری / گلوتن در Crockpot ایجاد کرده ام. در هر صورت ، این یک سوپ بسیار خوشمزه است که همه شما را هلو و فازی در داخل خواهد کرد.

من باید وقتی که این سوپ دلچسب است کمی راز را با شما در میان بگذارم. روز بعد ، یک میلیون بار مزه خوبی پیدا می کند ، پس از آنکه فرصتی برای توسعه عطر و طعم خود پیدا کرد. همیشه اجازه می دهم یک شبه بنشیند. من معمولاً شب قبل از نیاز به خدمت آن را می سازم و هرگز از بین نمی رود. شما از تفاوت سلیقه بین اولین ساخته شدن آن و روز دیگر شگفت زده خواهید شد.

طرز تهیه آش انار برای دو نفر

عناصر

2 پیاز بزرگ ، تفت داده شده

6 میخک سیر ، تفت داده شده

1/2 فنجان نخود خرد شده

1/2 فنجان برنج

گوشت گاو 1 لیتری – بهترین انتخاب 15٪ بدون چربی

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

12 فنجان آب

1 دسته جعفری

1 دسته از cilantro

1 دسته نعناع

2 دسته پیازچه

1 فنجان رب انار

2 قاشق غذاخوری فرشته زمین

1 قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه اش انار خوشمزه

اولین کاری که باید برای این ظرف انجام دهید ، درست کردن کباب های گوشتی است. من لاغرترین نوع گوشت گاو را انتخاب کرده ام که هنگام خرید می توانم دستم را بگیرم. عاشق طعم اضافه شده ای هستم که گوشت به این ظرف می آورد ، اما از چربی اضافه شده متنفرم. چیزی که من از آن متنفرم این است که وقتی شما آن را می خورید و روغن شناور آن را مزه می کنید. اکنون می توانید هر نوع گوشت مورد نظر خود را انتخاب کنید که قایق شما را لرزاند. یک قدم که در ساخت کباب گوشتی بسیار ضروری است فصلی است. لطفاً از این امر دریغ نکنید زیرا شما زندگی خواهید کرد که هر بار که بخواهید در هر کباب گاز بگیرید از آن پشیمان شوید. به جای اینکه در دهان شما با لایه هایی از طعم منفجر شود ، آن را فقط به طعم و مزه مانند آن است که چیزی از دست رفته است. و اینکه چیزی بدون سایه تردید SALT است! می دانم ، این را می دانستم زیرا اشتباه کرده ام که فراموش کرده ام که نمک را فراموش کنم و هر بار که روی هر کباب می جویدم خودم را لعن می کردم. حالا که همه اینها را از سینه ام رها کردم ، می توانیم به جلو حرکت کنیم! گوشت گاو زمینی را به داخل توپ های 1 اینچی شکل دهید.

طرز تهيه اش انار

پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا شفاف شوند.

 

نخود خرد شده ، برنج و زردچوبه را اضافه کنید. بهم بزن

 

کباب های گوشتی * چاشنی خود را در بالای پیاز ، سیر ، نخود خرد شده و برنج قرار دهید. آنها را قهوه کنید تا با پاشیدن کمی نمک بیشتر بر روی آنها در طعم آب شوند.

 

12 لیوان آب را اضافه کنید. به مدت نیم ساعت روی حرارت متوسط ​​بپوشانید و بپزید.

 

در این مدت گیاهان را تمیز کرده و بشویید.

 

پیازچه ها را همانطور که در بالا مشاهده می کنید ، خرد کنید.

 

به آن گیاهان نیز یک برش خشن بدهید.

 

گیاهان و پیازچه ها را به گلدان اضافه کنید. تاکنون پایه عطر و طعم سوپ خود را تهیه کرده اید. نیم ساعت دیگر بپزید.

 

لیوان اندازه گیری خود را با نوعی روغن اسپری کنید. من همیشه اسپری روغن زیتون را روی دست دارم. این ترفند را در ساعات زیادی که صرف تماشای شبکه غذا کردم ، آموختم! به هر حال ، پاشیدن لیوان اندازه گیری ، روند از بین بردن هر نوع خمیری را که در آن قرار داده اید ، تسهیل می کند. یک فنجان رب انار را در فنجان اندازه گیری بریزید.

Asheh Anar 11 (کوچک)

رب انار را درون قابلمه بریزید. تماشای آن شکوفا! داخل گلدان

آشه انار 12

سپس فرشته و شکر را به آن اضافه کنید. در ضمن زمان چاشنی ها را تنظیم کرده و 45 دقیقه دیگر بپزید. لطفاً اطمینان حاصل کنید که هر چند وقت یکبار سوپ را هم بزنید تا مطمئن شوید کف آن چسبیده نیست. در حالی که شما این کار را می کنید حتماً سر خود را در آنجا بچسبانید و نفس عمیقی بکشید و بگذارید بوی طعم دهنده ها با بینی شما شعله ور شود! این شما را فوراً خوشحال می کند ، قول می دهم! همانطور که قبلاً هم گفتم ، بهتر است بگذارید این سوپ استراحت کند. هنگامی که شما آماده خدمت به آن هستید ، تمام کاری که باید انجام دهید گرم کردن آن است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *