طرز تهیه شیرینی ملکه بادام به کمک خمیر ساده است. این شیرینی که یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی محسوب میشود با عسل شیرین میشود و هل و زعفران به آن عطر و بوی خاصی میدهند. این شیرینی بسیار خوشمزه است.
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی ملکه بادام در این پست برای هشت نفر است و مدت زمان تهیه آن 30 دقیقه است.
مواد لازم برای تهیه خمیر
- نصف فنجان آرد (190 گرم)
- 4/3 فنجان پودر قند الک شده (100 گرم)
- 90 گرم کره نرم
- 1 عدد تخممرغ بزرگ
- یک قاشق چایخوری هل یا نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه خمیر
در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی ملکه بادام، ابتدا خمیر را آماده میکنیم:
- ظرف مورد نظرتان را با کره چرب کنید.
- در ظرف میکسر و با سرعت متوسط، کره و پودر قند را آنقدر هم بزنید تا نرم و کرمی مانند شود. سپس تخممرغ را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. وقتی تخممرغ کاملاً هم زده شد، هل و یا عصاره وانیل را اضافه کنید. سرعت میکسر را کمتر کنید و آرد را بهآرامی اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ملکه بادام، همه مواد را مخلوط نکنید. باید خمیرتان چسبنده باشد. به کمک کفگیر، خمیر را در وسط ظرفتان بگذارید. سپس، پشت قاشق را چرب کنید و خمیر را پهن کنید.
- سپس به کمک چنگال، سوراخهایی در خمیر ایجاد کنید. اگر این کار را نکنید، بخار باعث به وجود آمدن پف کردن خمیر میشود.
- خمیر را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید، سپس بردارید و اجازه دهید تا خمیر سرد شود.
طرز تهیه تاپینگ
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ملکه بادام، تاپینگ آن را درست میکنیم:
مواد لازم برای تاپینگ
- نصف فنجان عسل (150 گرم)
- 4/1 فنجان شکر (50 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری کره (30 گرم)
- دو قاشق غذاخوری خامه قنادی
- 1 قاشق غذاخوری شربت ذرت سبک
- 1 قاشق غذاخوری زعفران
- 100 گرم بادام خرد شده
طرز تهیه
ابتدا بادام خرد شده را برشته کنید تا رنگ آن طلایی شود و کنار بگذارید. در یک تابه با اندازه متوسط که بر روی حرارت متوسط قرار دادهاید، بقیه مواد را بریزید و هم بزنید. در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ملکه بادام نباید اجازه دهید مواد بجوشد. بادام خرد شده را هم اضافه کنید و هم بزنید. سپس بر روی کراست پخته شده بریزید.
مواد را در فر بگذارید و به مدت 18 الی 20 قیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا قهوهای طلایی رنگ شود. وقتی مواد پخت، از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا سرد شود. این شیرینی فقط با چای دم کرده خیلی میچسبد.
zozobaking – Queen Of Almond Pastry