طرز تهیه شامی مرغ به سبکی متفاوت

طرز تهیه شامی مرغ بسیار راحت است و حتی از تهیه آن لذت خواهید برد. تمام چیزی که برای پختن این غذا نیاز دارید عبارتند از مرغ، لپه، چند نوع ادویه، سبزیجات و روغن. می‌توانید مواد شامی را درست کنید و به شکلی که قرار است سرخ کنید در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه شامی مرغ

در طرز تهیه شامی مرغ به مواد زیر نیاز داریم:

 

مواد لازم

  • 250 گرم سینه مرغ (چرخ‌کرده)
  • نصف فنجان لپه که از قبل به مدت 60 دقیقه خیس کرده باشید
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • نصف قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری رب زنجبیل و سیر
  • نصف قاشق غذاخوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • 3 الی 4 برگ گشنیز تازه خرد شده
  • 5 الی 6 برگ تازه نعناع
  • نمک برای مزه‌دار کردن
  • روغن برای سرخ کردن
  • یک عدد تخم‌مرغ

دستور تهیه

مرحله به مرحله طرز تهیه شامی مرغ به‌صورت زیر است:

مرحله اول: آماده کردن مرغ

اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید، آن را به اندازه مکعب‌های یخی ببرید. خوب بشویید و بگذارید آب اضافی آن گرفته شود. می‌توانید از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.

در عین حال، لپه را حداقل به مدت 1 ساعت خیس کنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به شکل معکب خرد کنید، سیب‌زمینی‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.

 

مرحله دوم: پختن شامی

در یک تابه، تکه‌های مرغ (چرخ کرده)، لپه و مکعب‌های سیب‌زمینی را بریزید. سپس، پیاز خرد شده، رب زنجبیل و سیر را هم اضافه کنید. حالا پودر زردچوبه، پودر زیره، پودر گشنیز و برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید و مواد شامی را به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بپزید.

منتظر بمانید تا آب مواد تمام شود، همچنین سیب‌زمینی و لپه کمی نرم شوند. سپس، زیر حرارت را خاموش کنید و به دقت مواد را در ظرف دیگری بریزید. منتظر بمانید تا مواد در دمای اتاق سرد شود.

 مرحله سوم: آسیاب کردن

وقتی مخلوط سرد شد، داخل مخلوط کن بریزید و بدون افزودن آب آن را هم بزنید. بعد از اینکه مواد را در مخلو کن به‌صورت کامل هم زدید، داخل یک ظرف دیگر بریزید و با افزودن چند برگ نعناع خرد شده، مواد را به‌آرامی ورز دهید. در این مرحله از طرز تهیه شامی مرغ کمی نمک به مواد اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: شکل دادن شامی

خمیر شامی را به اندازه‌های مساوی توپی شکل تقسیم کنید. داخل تابه‌ای کمی روغن بریزید و هر شامی را ابتدا صاف کنید ، سپس به شکل دایره دربیاورید.

 مرحله پنجم: سرخ کردن

می‌توانید به دو طریق شامی‌ها را سرخ کنید: یا کمی مایع تخم‌مرغ به شامی‌ها بزنید و یا شامی را به همین شکل سرخ کنید.

https://kitchenflavours.net/chicken-shami-kabab/

 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *