طرز تهیه شامی مرغ بسیار راحت است و حتی از تهیه آن لذت خواهید برد. تمام چیزی که برای پختن این غذا نیاز دارید عبارتند از مرغ، لپه، چند نوع ادویه، سبزیجات و روغن. میتوانید مواد شامی را درست کنید و به شکلی که قرار است سرخ کنید در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه شامی مرغ
در طرز تهیه شامی مرغ به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم
- 250 گرم سینه مرغ (چرخکرده)
- نصف فنجان لپه که از قبل به مدت 60 دقیقه خیس کرده باشید
- 1 عدد پیاز خرد شده
- نصف قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
- نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری رب زنجبیل و سیر
- نصف قاشق غذاخوری پودر زیره
- نصف قاشق غذاخوری پودر گشنیز
- 3 الی 4 برگ گشنیز تازه خرد شده
- 5 الی 6 برگ تازه نعناع
- نمک برای مزهدار کردن
- روغن برای سرخ کردن
- یک عدد تخممرغ
دستور تهیه
مرحله به مرحله طرز تهیه شامی مرغ بهصورت زیر است:
مرحله اول: آماده کردن مرغ
اگر از سینه مرغ استفاده میکنید، آن را به اندازه مکعبهای یخی ببرید. خوب بشویید و بگذارید آب اضافی آن گرفته شود. میتوانید از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.
در عین حال، لپه را حداقل به مدت 1 ساعت خیس کنید. سیبزمینیها را پوست بگیرید و به شکل معکب خرد کنید، سیبزمینیها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.
مرحله دوم: پختن شامی
در یک تابه، تکههای مرغ (چرخ کرده)، لپه و مکعبهای سیبزمینی را بریزید. سپس، پیاز خرد شده، رب زنجبیل و سیر را هم اضافه کنید. حالا پودر زردچوبه، پودر زیره، پودر گشنیز و برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید و مواد شامی را به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بپزید.
منتظر بمانید تا آب مواد تمام شود، همچنین سیبزمینی و لپه کمی نرم شوند. سپس، زیر حرارت را خاموش کنید و به دقت مواد را در ظرف دیگری بریزید. منتظر بمانید تا مواد در دمای اتاق سرد شود.
مرحله سوم: آسیاب کردن
وقتی مخلوط سرد شد، داخل مخلوط کن بریزید و بدون افزودن آب آن را هم بزنید. بعد از اینکه مواد را در مخلو کن بهصورت کامل هم زدید، داخل یک ظرف دیگر بریزید و با افزودن چند برگ نعناع خرد شده، مواد را بهآرامی ورز دهید. در این مرحله از طرز تهیه شامی مرغ کمی نمک به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: شکل دادن شامی
خمیر شامی را به اندازههای مساوی توپی شکل تقسیم کنید. داخل تابهای کمی روغن بریزید و هر شامی را ابتدا صاف کنید ، سپس به شکل دایره دربیاورید.
مرحله پنجم: سرخ کردن
میتوانید به دو طریق شامیها را سرخ کنید: یا کمی مایع تخممرغ به شامیها بزنید و یا شامی را به همین شکل سرخ کنید.
https://kitchenflavours.net/chicken-shami-kabab/