دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پیتزای میوه با فراستینگ پنیر خامه‌ای

طرز تهیه پیتزای میوه یکی از دسرهای خوشمزه و سالمی است که از کراست کوکی شکری تشکیل شده است که با فراستینگ آن ر پنیر خامه‌ای با میوه‌های دلخواه تشکیل می‌دهد. با دیدن این پیتزا مطمئن باشید همه مهمانانتان چشمشان به این پیتزا خیره خواهد شد. این دسر خوشمزه را می‌توانید در هر زمانی از فصل سال تهیه کنید.

 

طرز تهیه پیتزای میوه

در طرز تهیه پیتزای میوه به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 مواد لازم:

کره بدون نمک: نصف فنجان

شکر: 2/3 فنجان

تخم‌مرغ: 1 عدد

وانیل: 1 قاشق چایخوری

آرد چند منظوره: 1 و نیم فنجان

بکینگ‌پودر: نصف قاشق چایخوری

جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای فراستینگ

پنیر خامه‌ای: 8 اونس (متناسب با دمای اتاق)

کره ذوب شده: 1/4 فنجان

پودر قند: 3 فنجان

وانیل: نصف قاشق چایخوری

نمک: 1/8 قاشق چایخوری

4 نوع میوه از هر کدام یک فنجان

 

از کدام میوه‌ها استفاده کنیم؟

برای فصل پاییز و زمستان بهتر است از میوه‌هایی مانند سیب، دانه انار، موز، مرکبات مانند پرتقال، گریپ‌فروت، آناناس و خرمالو استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کوفته حسن پاشا و نکات مهم در پخت آن

در فصل بهار و تابستان هم بهتر است از میوه‌هایی مانند بلوبری، تمشک، کیوی، توت‌فرنگی، هلو، شلیل، آناناس، طالبی، انبه و پاپایا استفاده کنید.

 

طرز تهیه

مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزای میوه به‌صورت زیر است:

 طرز تهیه کراست

اولین مرحله در طرز تهیه پیتزای میوه، درست کردن کراست است، چون کراست قبل از مونتاژ پیتزای میوه باید کاملاً سرد شده باشد.

درست کردن کراست را با هم زدن کره و شکر در همزن برقی شروع کنید و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن و کرکی مانند شود (حدود 1 تا 2 دقیقه).

سپس، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.

در یک کاسه کوچک، آرد، بکینگ‌پودر و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس، ترکیبات خشک را به ترکیبات خیس در ظرف همزن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

سپس، خمیر را از میکسر به یک سطح صاف که کمی آرد پاشیده‌اید منتقل کنید و خمیر را به شکل دایره دربیاورید. سپس، روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت یا تمام شب را در یخچال قرار دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه لوز نارگیل بدون فر

بعد از اینکه خمیر سرد شد، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و یا از قالب گرد مخصوص پیتزا استفاده کنید و داخل آن کاغذ روغنی پهن کنید.

سپس، خمیر را روی سطح صاف که آردپاشی کرده‌اید بگذارید و به شکل دایره درآوریدف سپس روی کاغذ روغنی و یا داخل قالب پیتزا قرار دهید.

 

مرحله پختن پیتزا

در این مرحله از طرز تهیه پیتزای میوه، کراست ر در فر به مدت 10 دقیقه بپزید. فراموش نکنید که خمیر پیتزا نباید بیش از حد بپزید، رنگ لبه‌های خمیر باید قهوه‌ای روشن باشد و کمی پف کند.

بعد از اینکه کراست را پختید، آن را از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا به دمای اتاق برسد. اگر عجله دارید، می‌توانید کراست را برای مدتی در داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.

 

فراستینگ پنیر خامه‌ای

در حین پخت کوکی، فراستینگ را تهیه کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس هولندایز

پنیر خامه‌ای و کره را از یخچال بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا به دمای اتاق برسد، سپس پنیر خامه‌ای و کره را در میکسر قرار دهید (یا در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با همزن دستی هم بزنید) و خوب هم بزنید (تقریباً به مدت 1 الی 2 دقیقه).

سپس، وانیل، نمک و پودر قند را هم اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. مواد را کنار بگذارید اما نباید زیاد سرد شود.

 

مونتاژ پیتزا

کراست را روی یک بشقاب دایره‌ای بگذارید و فراستینگ پنیر خامه‌ای را روی کراست بریزید و پخش کنید. سپس، میوه‌های خرد شده را به روش خودتان روی پنیر خامه‌ای بچینید.

پیتزای میوه حداقل باید دو ساعت قبل از سرو سرد شده باشد.

 

نحوه سرو

برای سرو، پیتزا را برش بزنید و میل کنید این پیتزا نباید به مدت طولانی بماند و گرم شود، چون میوه‌ها بعد از گرم شدن آب پس می‌دهند و باعث خراب شدن پیتزا می‌شوند.

 

https://joyfoodsunshine.com/fruit-pizza/

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا