دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شامی مرغ به سبکی متفاوت

طرز تهیه شامی مرغ بسیار راحت است و حتی از تهیه آن لذت خواهید برد. تمام چیزی که برای پختن این غذا نیاز دارید عبارتند از مرغ، لپه، چند نوع ادویه، سبزیجات و روغن. می‌توانید مواد شامی را درست کنید و به شکلی که قرار است سرخ کنید در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه شامی مرغ

در طرز تهیه شامی مرغ به مواد زیر نیاز داریم:

 

مواد لازم

  • 250 گرم سینه مرغ (چرخ‌کرده)
  • نصف فنجان لپه که از قبل به مدت 60 دقیقه خیس کرده باشید
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • نصف قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
  • نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری رب زنجبیل و سیر
  • نصف قاشق غذاخوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • 3 الی 4 برگ گشنیز تازه خرد شده
  • 5 الی 6 برگ تازه نعناع
  • نمک برای مزه‌دار کردن
  • روغن برای سرخ کردن
  • یک عدد تخم‌مرغ
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب برگ رستورانی و ترفندهای مهم در مورد نحوه پختن آن

دستور تهیه

مرحله به مرحله طرز تهیه شامی مرغ به‌صورت زیر است:

مرحله اول: آماده کردن مرغ

اگر از سینه مرغ استفاده می‌کنید، آن را به اندازه مکعب‌های یخی ببرید. خوب بشویید و بگذارید آب اضافی آن گرفته شود. می‌توانید از مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.

در عین حال، لپه را حداقل به مدت 1 ساعت خیس کنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به شکل معکب خرد کنید، سیب‌زمینی‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید.

 

مرحله دوم: پختن شامی

در یک تابه، تکه‌های مرغ (چرخ کرده)، لپه و مکعب‌های سیب‌زمینی را بریزید. سپس، پیاز خرد شده، رب زنجبیل و سیر را هم اضافه کنید. حالا پودر زردچوبه، پودر زیره، پودر گشنیز و برگ گشنیز خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای انجیر

نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید و مواد شامی را به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بپزید.

منتظر بمانید تا آب مواد تمام شود، همچنین سیب‌زمینی و لپه کمی نرم شوند. سپس، زیر حرارت را خاموش کنید و به دقت مواد را در ظرف دیگری بریزید. منتظر بمانید تا مواد در دمای اتاق سرد شود.

 مرحله سوم: آسیاب کردن

وقتی مخلوط سرد شد، داخل مخلوط کن بریزید و بدون افزودن آب آن را هم بزنید. بعد از اینکه مواد را در مخلو کن به‌صورت کامل هم زدید، داخل یک ظرف دیگر بریزید و با افزودن چند برگ نعناع خرد شده، مواد را به‌آرامی ورز دهید. در این مرحله از طرز تهیه شامی مرغ کمی نمک به مواد اضافه کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مروارید تاپیوکای خانگی

 

مرحله چهارم: شکل دادن شامی

خمیر شامی را به اندازه‌های مساوی توپی شکل تقسیم کنید. داخل تابه‌ای کمی روغن بریزید و هر شامی را ابتدا صاف کنید ، سپس به شکل دایره دربیاورید.

 مرحله پنجم: سرخ کردن

می‌توانید به دو طریق شامی‌ها را سرخ کنید: یا کمی مایع تخم‌مرغ به شامی‌ها بزنید و یا شامی را به همین شکل سرخ کنید.

https://kitchenflavours.net/chicken-shami-kabab/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *