از وقتی طرز تهیه ساندویچ بوریتو با گوشت رو یاد گرفتم عاشقش شدم. برای همین تصمیم گرفتم این غذای خوشمزه رو به شما هم آموزش بدم تا از درست کردن آن لذت ببرید. شاید فکر کنید در این ساندویچ قرار است از گوشت خیلی زیادی استفاده کنیم! اما اینطور نیست و قرار است در این ساندویچ از گوشت طعمدار، خامه، پنیر چدار رنده شده، پنیر ناچو و لوبیا استفاده کنیم. البته به این بوریتو میتوانید هر چیزی اضافه کنید: برنج، کاهو و گوجهفرنگی. بوریتو را باید به هر شکل و طعمی که دوست دارید تهیه کنید.
طرز تهیه ساندویچ بوریتو
در طرز تهیه ساندویچ بوریتو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 750 گرم گوشت چرخکرده
- 1 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- 1 بسته چاشنی تاکو (دستور تهیه این چاشنی رو در ادامه خواهیم گفت)
- 8 عدد تورتیلای آردی بزرگ
- 1 فنجان پنیر ناچوی گرم
- یک عدد قوطی کنسرو لوبیا (گرم)
- 1 فنجان خامه ترش
- 1 فنجان پنیر چدار رنده شده
مواد لازم برای چاشنی تاکو خانگی
- 2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 2 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 2 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری پاپریکای دودی
- 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل هندی (اختیاری)
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه ساندویچ بوریتو، گوشت چرخکرده را داخل یک تابه نچسبی بریزید و روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و بپزید. موقع پخت، رنگ گوشت باید عوض شود، برای اینکار لازم نیست روغن زیاد به آن اضافه کنید، چون گوشت چرخکرده خودش چرب است و نیاز به روغن اضافی ندارد.
- بعد از اینکه رنگ گوشت قهوهای شد، آرد، رب گوجهفرنگی، ادویههای تاکو و 1/4 فنجان آب به آن اضافه کنید. گهگاهی مواد را خوب هم بزنید تا سس نسبتاً غلیظی بهدست آید. سپس از روی حرارت بردارید.
- در حین پختن گوشت، پنیر ناچو و لوبیای کنسروی را گرم کنید.
- تورتیلاها را روی کاغذ روغنی پهن کنید و کمی مرطوب کنید و سپس به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. پنیر ناچچو را روی هر تورتیلا پخش کنید.
- تورتیلای دیگر را هم روی پنیر ناچو بگذرید و به آرامی فشار دهید تا پنسر به شکل ساندویچ بین دو تورتیلا قرار گیرد. حالا داخل تورتیلا را با لوبیا، گوشت چرخکرده، خامه ترش و پنیر چدار رنده شده پر کنید.
- بوریتو را به شکل ساندویچ رول کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
https://iamafoodblog.com/beefy-burrito/